Hoi Wilbert, Dank je wel voor je feedback. Je hebt op de vraag 'waarin kan Mekano haar dienstverlening nog verbeteren', je zin niet afgemaakt. Maar wij hopen dat je wilt zeggen: "das een goede vraag? Weet ik eigenlijk niet" ;-)
Dank je wel Deniz!
Hoi Pepijn, Fijn dat je onze communicatie als gemakkelijk en snel ervaart. Daar doen we het voor...iedere dag weer!
Wauw Kursat.. Dank je wel voor de 10 die je ons geeft! Team Mekano
Dank je wel Stephan voor je feedback. Mooi om te horen dat je tevreden bent over de opdrachten, tarief en de facturering!
Hoi Roy, hoop dat je ook in de toekomst geen klachten gaat ervaren :-)
Hoi Ruud, Dank je wel voor je mooie uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening richting de ZZP'ers zo ervaart! Dat is het grootste compliment.
We nemen je opmerking over de stootcap mee! Dank je wel en fijn te horen dat de facturen, zoals wij beloven, ook tijdig betaald worden.
Dank je wel voor dit mooie cijfer Yusuf!
John, dank je wel voor je feedback. Het wordt gewaardeerd.
Goed te horen Paul dat je ervaart dat we betrokken zijn bij de zzp'er en uiteraard onze opdrachtgever. Daar doen we het voor!
Wij hebben er ook plezier in Ben dat wij diverse mooie opdrachten te vergeven hebben aan de zzp'er. Dank je wel voor je feedback!
Beste Radjan, Dank voor de waardevolle reactie. We gaan dit zeker intern oppakken en ik hoop dat we jouw ervaring snel bij kunnen stellen naar een aanbeveling ;-)
Fijn om te horen Janroelof en bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen.
Dit maakt onze dag weer goed en beseffen we nogmaals waar we het voor doen. Dank je wel voor de mooie woorden. Team mekano
Emile, dank je wel voor het mooie cijfer. We staan zeker voor je klaar. team Mekano
Dank je wel Edwin...we gaan zeker door!!
Ha Ha Johan, Ik werk al jaren via Melanie...;-) Ik hoop dat we nog lang samen mogen werken
Dank je wel Jacob voor je mooie beoordeling!
Fijn te horen dat ook onze backoffice je goed helpt indien nodig!
Dank je wel John voor je reactie!
Wij horen graag als alles goed geregeld is!