Heeft een totaal van 254 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
In de recensies komen duidelijke communicatie en tijdige betalingen naar voren als sterke punten. Klanten waarderen betrouwbare samenwerking en professioneel handelen. De persoonlijke betrokkenheid en klantvriendelijk contact worden vaak genoemd. In het geheel gezien blijft de partner betrouwbaar en klantgericht.
Sterke punten
Duidelijke en tijdige communicatie
Betrouwbare betalingen en samenwerking
Professionalisme en persoonlijke betrokkenheid
Gebaseerd op 23 reviews
Vergeten zuiden
Mijn matige ervaring komt omdat ik vindt dat er te weinig aanbod is in het zuiden .
Voor de rest ben ik wel tevreden.
21 September 2026
robert swaen
STEIN LB
Goedemorgen Robert,
Jammer om te horen dat je op dit moment niet zo tevreden bent als we graag zouden willen. Helaas hebben we niet in iedere regio evenveel opdrachten beschikbaar. In jouw regio is het aanbod (momenteel) wat beperkter.
Uiteraard doen we ons uiterste best om ons portfolio in iedere regio verder uit te breiden. Op die manier kunnen we steeds meer en gevarieerdere uitdagingen aanbieden.
We hopen dan ook dat we je in de toekomst meer passende opdrachten kunnen bieden.
Hele fijne collega’s iedereen zo professioneel en hulpzaam echt toppie
6 August 2026
Bilal
Rotterdam
Reactie van Mekano
Goed om te zien dat je zo tevreden bent. Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling!
Top geregeld
Top geregeld
31 July 2026
Mari
Heeswijk-Dinther
Goedemorgen Mari,
Bedankt voor de review! Mochten er in de toekomst verbeterpunten zijn dan horen we dat uiteraard graag.
Netjes en correct
Ik doe met enige regelmaat opdrachten voor deze club en enkel goede ervaringen mee..
Ik voel dat ze oprecht zijn en met me meedenken.
31 July 2026
Anton
Zaandam
Goedemorgen Anton,
Bedankt voor de schitterende beoordeling. Wij zijn hier ontzettend blij mee!
Door echte aandacht van Mekano kom ik bij de meest uitdagende opdrachtgevers.
Vanaf het eerste contact met Mekano werd ik direct serieus genomen en goed geïnformeerd.
Doordat mijn vaardigheden goed in beeld zijn gebracht bij het kennismakingsgesprek kom ik bij opdracht gevers terecht die passen bij mijn vaardigheden.
Ook wordt er goed geluisterd naar mijn wensen ideeën.
Door het directe contact met mijn contactpersoon worden mijn vragen snel beantwoord en snel gehandeld als ik wensen heb.
30 July 2026
Chris Molenaar
De Weere
Beste Chris,
Goed om te lezen dat de samenwerking zo goed verloopt. Op naar nog meer mooie opdrachten!
Goed geregeld, fijne opdrachten
Punctueel in afspraken, mooie opdrachten. Goed contact.
14 July 2026
Hans
Pelt
Beste Hans,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Goed om te zien dat je zo positief over ons bent!
Altijd goed samen gewerkt
28 June 2026
Phi
Roosendaal
Beste,
Bedankt voor de mooie beoordeling van een 10!
Transparant en betrouwbaar
Mekano geeft een goed gevoel als opdrachtgever..problemen worden snel opgelost
22 June 2026
Rida
Huizen
Goedemorgen Rida,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het geven van een 9 op Klantenvertellen. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt.
De sleutel tot succes.
Werk naast een garagebedrijfje in Barendrecht, in de Rotterdamse haven met grote voertuigen. en ga binnenkort ook als beroeps chauffeur aan de slag op de vrachtwagen en/of bus.
19 May 2026
Ekrem
Barendrecht
Reactie van Mekano
Bedankt voor de 10! Uiteraard nemen we jouw tip voor de verbetering van de dienstverlening mee in de evaluatie.
Heldere en eerlijke communicatie
Heldere en snelle communicatie. Betalen facturen op tijd. Top!
6 May 2026
Wam Weijers
Nijmegen
Reactie van Mekano
Bedankt voor de review! Wij zijn ontzettend blij met deze 10!
Een betrouwbare opdrachtgever
Al jaren lang mooie opdrachten, betrouwbaar, betalen op tijd en ondanks dat ze enorm gegroeid zijn toch nog die persoonlijke touch.
En dat maakt nou net het verschil voor mij
18 April 2026
Mark
Herpen
Goedemiddag Mark,
Bedankt voor het invullen van een review! Goed om te zien dat je zo blij met ons bent. We doen uiteraard ons best om elke dag het verschil te blijven maken.
Zeer betrokken bedrijf dat vakmanschap waardeert
Ik werk al een aantal jaar projectmatig voor jullie en doe dit nog steeds met veel voldoening.
Jullie denken altijd goed mee en komen met de juiste klussen voor de juiste mensen. Tarieven zijn altijd goed en de betalingen zijn altijd op tijd.
Wat jullie echt uniek maakt is de betrokkenheid buiten het werk om, zoals een verjaardagskaart en een presentje bij de geboorte van mijn dochter.
11 April 2026
Nigel
Julianadorp
Beste Nigel,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Wij zijn er ontzettend trots op dat jij zo tevreden over ons bent en onze betrokkenheid waardeert.
Beste intermediar
Goeie contacten, goed werk
27 March 2026
Johan Leuninge
Hoogeveen
Goedemorgen Johan,
Ontzettend bedankt voor de 10! Goed om te zien dat je zo tevreden bent.
Goed en betrouwbaar meedenkend kantoor,
Mekano onderneemt met ondernemers is de slogan.
En dat is meteen ook de kracht om gezamenlijk voor de opdrachtgever het beste te kunnen presteren. Ontzorgen van technische problemen en vlotte afhandeling van de rekening.
21 March 2026
Jacob
Zurich
Beste Jacob,
Bedankt voor de mooie review! Goed om te zien dat je zeer tevreden bent over ons dienstverlening.
Betrouwbaar loyaal Snel vriendelijk.
Ik ben zeer zeer tevreden met Mekano heb eigenlijk geen opmerkingen het is echt een mooi bedrijf wat klant gericht is.
Ze nemen veel werk uit handen van een ZzPer
19 March 2026
Ron
Nieuwekerk
Goedemorgen Ron,
Hartelijk dank voor de schitterende review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Op naar nog veel meer mooie opdrachten!
Fijne samenwerking met Mekano, professioneel en duidelijk.
Ik heb een goede ervaring met Mekano. De communicatie is duidelijk en de samenwerking verloopt prettig. Een professionele intermediair in de techniek.
16 March 2026
Mohammad Ali Almasri
Krimpen aan den Ijssel
Beste Mohammad,
Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
Een eerlijke en duidelijke bemiddelaar die iedereen een gelijke kans geeft. De communicatie is helder en je weet altijd waar je aan toe bent.
9 December 2025
Furkan
Isiktas
Beste Furkan,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te zien dat je tevreden bent. We zijn erg benieuwd wat we nog voor je kunnen betekenen zodat je ons in de toekomst een beoordeling van een 10 kunt geven.
Ik ben tevreden
Ik ben tevreden over de samenwerking
3 November 2025
Marek Szczechowski
Hellevoetsluis
Beste Marek,
Bedankt voor je review! Fijn om te zien dat je zo tevreden over ons bent.
Alles goed geregeld
Met problemen worden gelijk opgelost
31 October 2025
Ronald Beck
Etten-Leur
Beste Ronald,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Enige minpunt...betalingstermijn van 30 dagen. Ieder spreekt voor zich maar tegenwoordig is het 1 week of 2 weken.
27 October 2025
Demie
Maspaitella
Beste Demie,
Bedankt voor je review. Jammer dat we een 6 hebben ontvangen ondanks dat je eigenlijk erg positief bent. We doen elk jaar ons best voor de tarieven voor jou als ZZP'er. Uiteraard staan we je hier graag eens over te woord als je vragen hebt. Hopelijk kunnen we er snel voor zorgen dat we richting een hoger cijfer gaan.
Leuk team en vakkundig.
Werk al 17 jaar met Mekano samen . En altijd is alles goed geregel zelfs de bbq.
23 October 2025
Jeroen
Boxtel
Beste Jeroen,
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je zo positief bent.
Goede samenwerking
De communicatie lijnen zijn kort en e.e.a. Verloopt soepel. Wanneer er vragen zijn worden die snel beantwoord.
Facturen worden netjes op tijd betaald.
13 October 2025
Stefan
Tilburg
Goedemorgen Stefan,
Goed om te lezen dat je zo positief over ons bent. Uiteraard weten wij je te vinden als we passende opdrachten hebben!
Top! en erg wijs mee!
Top geregeld. Duidelijk!. Erg blij mee hoe het verloopt.
3 October 2025
Wim Hogendoorn
Kampen
Goedemorgen Wim,
Bedankt voor de mooie review. Wij zijn er ontzettend blij mee dat je zo positief bent.
Goede samenwerking
Een goeie en fijne samenwerking.
2 September 2025
Kevin
Oost-Souburg
Beste Kevin,
Bedankt voor de schitterende review!
Persoonlijk contact en korte lijntjes
Op het begin ben ik goed begeleid en mocht ik vragen hebben worden deze altijd snel beantwoord.
29 August 2025
Mohamed Amine