Ben zeer tevreden. Ik wilde een aankoop doen over internet, maar vond zoon dergelijk bedrag toch veel om over te maken. Contact met ze opgenomen. Aanbetaling van 50 % was ook prima! Echt fijn dat ze daarin flexibel zijn. Aanrader!!
Na de aankoop van ons nieuwe huis wilden wij direct zonnepanelen op ons dak laten plaatsen. Na wat gezocht te hebben kwam ik uit bij NL Zonnepanelen. Zij hebben een heel legplan en gemaakt en direct ook gekeken hoe de panelen zo efficiƫnt mogelijk te leggen zijn. De installatie is vervolgens heel snel uitgevoerd waardoor wij nu een stuk minder voor stroom betalen dan in ons oude huis.
Tevreden
In eerste instantie wilde ik graag panelen van LG, de panelen die ik wilde waren echter een stuk duurder dan waar ik budget voor had. Uiteindelijk heb ik in overleg panelen van Canadian Solar gekozen welke nog meer stroom opleveren ook. Erg goed geholpen dus.
Heel fijn hoe ze meedenken. Wel jammer dat er veel is uitverkocht. Al met al tevreden met mn producten en de vriendelijke vakmensen
Super vriendelijke gast, die Sven. Heeft me met alles geholpen waar ik hulp nodig bij heb. Echt tevreden. Bedankt!
Producten zijn goed Communicatie is helder Super
Goede ervaring. Producten kwamen op de afgesproken dag binnen. Ook wel is anders ervaren met andere winkels
Mooie mono panelen besteld. Super blij mee.
Ik had LG panelen besteld op de website. Maar het aantal wattpiek was uitverkocht. Ze hebben contact opgenomen om andere LG panelen te bezorgen met 5 wattpiek hoger voor de zelfde prijs. Goed meegedacht. Bedankt daarvoor!
SUPER!! Had een aantal vragen voordat ik op de site wilde bestellen. super makkelijk dat ze whatsapp hebben. Gelijk besteld.
16 panelen bestel en optimizers van solaredge. Wilde eigenlijk geen optimizers. Maar door inzicht toch wel genomen. Benieuwd. Tot nu toe ben ik tevreden
Heb het beste pakket besteld met de Lg panelen. Wist niet dat het kopen van de juiste panelen zo makkelijk zou zijn.
Hebben mij goed geholpen wat voor mij de beste keuze was. Bedankt daarvoor.
Wij zijn net verhuisd naar Schoorl en wilde daar op het dak van de schuur een paar zonnepanelen plaatsen. In eerste instantie hadden we zelf al een tekening gemaakt maar dankzij de software van NL-Zonnepanelen hebben we uiteindelijk toch een betere opstelling kunnen vinden. De installatie ging erg soepel en professioneel. Binnen een dag waren we klaar.
Bij NL Zonnepanelen heb ik recent een bestelling geplaatst. Echter wegens het corona virus waren de panelen niet meer te leveren. Ik heb een zeer mooi alternatief aangeboden gekregen en ben er zeer tevreden over.
Heb al meerdere keren bij deze shop besteld. Hebben goede merken. Dat is top.
Blij met m'n zonnepanelen.
Meer dan tevreden. Producten netjes afgeleverd.
Lang gezocht op internet naar panelen voor mijn situatie. Gewoon een pakket gekozen, had nog wel iets wat ander is in mijn situatie, maar dat konden ze makkelijk oplossen
Uitstekende service en goed afgeleverd. Er was een klein probleempje met een aansluiting, maar dit is kosteloos opgelost.
Deze jonge ondernemers zijn vooruitstrevend en dragen bij aan een gezond klimaat. Als klant wordt het zo makkelijk mogelijk gemaakt door de keuze te bieden alles uit hand te nemen of een pakket op maat samen te stellen. Echt een aanrader!
Ik heb zelf niet veel verstand van zonnepanelen en ben blij dat ik deze site tegen kwam. Via de site heel makkelijk een mooie keuze kunnen maken die bij mij past!
Ze hebben mij goed geholpen met het legplan. Zo kon ik zelf goed aan de slag met het leggen van de panelen. Fijn dat de zonnepanelen gereedschappen worden meegeleverd. Thanks guys!
Zonnepanelen worden door veel partijen heel complex gemaakt. Ik was bijna afgehaakt gewoon omdat ik het niet snapte. Tot ik NL Zonnepanelen tegen kwam. Ik heb het beste pakket besteld en binnen 3 weken lag het op mijn dak. Nu betaal ik niks meer aan de nuon :-D