Als ik er geweest ben heb ik altijd het gevoel dat ik iets gedaan heb wat goed is voor mijn lichaam. Ik denk dan aan mijn spieren en bindweefsel en mijn ontspanning daarna.
x
het is iedere week heel fijn, de lessen zijn steeds goed voorbereid en prettig. De docenten geven je een fijn gevoel.
Fijne lessen, waarin oefeningen ook toegelicht worden en er oog is voor iedereen
Hele fijne docenten, eenvoudig online reserveringssysteem en veel variatie in de lessen.
Voegt veel toe aan mijn poging overeind te blijven met enorme belasting/stress Parkeren is een probleem..
Fijne yogalessen in een gemoedelijke sfeer, in een behaaglijk warme studio.
Goede begeleiding, fijne sfeer en prettige lessen met voldoende opties. Vooral het flexibel inschrijven op de verschillende lessen in het rooster vind ik een groot pluspunt!
Iedere les heeft zijn eigen docent en iedere docent zijn eigen inbreng. Iedere leerling kan kiezen uit heel veel lessen en kijken wat bij hem of haar past, iedereen op zijn of haar eigen niveau. Docenten zijn zeer betrokken. Gezellige sfeer! Na de les lekker water, thee en koffie drinken en napraten.
Ik ben blij deze plek gevonden te hebben. Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Complimenten voor de degene die de lessen geven. Zij zijn en maken de yogaschool tot wat het is!!!
Een geweldige ervaring!
Veel aanbod van kwalitatief goede lessen voor zowel beginner als gevorderde. Ontspannende yin lessen, maar ook yang lessen die je als work-out kunt zien. Fijne docenten met hart voor yoga! Namasté
Ik vind het een mooie yoga omgeving. Met goede lessen en vooral de intro les op dinsdag kan ik eergisteren waarderen.
Wat voor mij alweer een tijd geleden was,heb ik nu de Ashtanga/ poweryoga weer opgepakt. En lieve mensen wat heb ik dit gemist. Een mooie locatie met altijd weer een warm welkom om op de mat te komen. TOP en ik zeg tot gauw. Warme groet 😊
Fijne lessen en yogadocenten. Mogelijkheden om een soortgelijke oefening te doen als het niet lukt. Heerlijk ontspannen napraten en thee drinken na de les.
Voel me er thuis en iedereen die er komt kam zijn zoals hij is.
Relaxte en open sfeer met fijne ervaren yoga docenten
De yoga warrior les vind ik heerlijk om te doen. Kracht, balans en ademhaling komen uitgebreid aan bod. Ik zou ook graag weer een vroege ochtend les in het lesprogramma willen. Dan kunnen we ook eens wisselen van les.
Met een deskundig docententeam en fijne ruimten voldoet Yogaland aan al mijn wensen. Door het complete en variabele lesaanbod kan ik altijd wel lessen in mijn agenda plannen. Met het online reserveringssysteem is dat heel eenvoudig.
Ik volg al vele jaren yogalessen en ben mee gegroeid in alle veranderingen binnen yogaland die de tijd met zich meebracht. Er is steeds goed geluisterd naar feedback van leerlingen. Inmiddels is er een groot aanbod in lessen, zijn er diverse bekwame docenten, zijn er 2 yoga studio's waarvan er 1 heerlijk warm is, en een gebruiksvriendelijke app om de lessen te boeken. De huiselijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt is fijn.
Ik heb verschillende soorten yoga uitgeprobeerd en ben uiteindelijk blijven 'plakken' bij de cross yoga warrior. Theo is een zeer kundige leraar, vriendelijk, duidelijk en inspirerend. Enig mogelijke kritische noot is zijn punctualiteit: de lessen beginnen nog wel eens aan de late kant. De plek is verwelkomend en de sfeer goed.
Persoonlijk aandacht en ruimte
Het is fijn dat er zoveel keuze is en dat je op deze manier allerlei soorten yoga uit kunt oefenen. Fijne lessen, fijne docenten. Ik voel me er goed bij.
Ik ben onlangs gestart bij yogaland, en ik ben heel blij met het royale lesaanbod, de bekwame instructeurs. De yogaruimte is goed voorzien van de meest uiteenlopende benodigdheden. Na de les is er de mogelijkheid voor een heerlijke kop thee in de sfeervolle huiskamer van yogaland. Echt een aanrader ❤️
Ik omschrijf yogaland als volgt: vriendelijk, betrokken, gevarieerd aanbod, behulpzaam, deskundig en gastvrij! Heel fijn om er te komen. Ik raad het iedereen aan!
Teugenaarsstraat 1
5348JA Oss
Yogaland is een conceptueel land dat volledig gewijd is aan yoga. Het is een perfecte omgeving waar mensen kunnen onderdompelen in de praktijk van yoga. Yogaland biedt een vredige en serene atmosfeer. Het is een ontmoetingsplek waar mensen bijeenkomen om verschillende vormen van yoga te beoefenen, zoals Hatha yoga, Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, Yin yoga en vele anderen. Hier kunnen ze de fysieke en spirituele voordelen ervaren en innerlijke rust en balans cultiveren. Na een yogales ervaar je meer mentale rust, souplesse en kracht. Graag tot ziens bij Yogaland! Wil jij ook de voordelen van yoga ervaren? Kom op de mat. Yogaland is een professionele landelijke opleider van Ashtanga Yoga docenten. In Oss een aanbieder van een breed aanbod van yogalessen ( meer dan 120 lessen per maand en keuze uit 14 vormen van zacht tot uitdagend, Personal Yoga Training en Bedrijfsyoga. Na een yogales ervaar je meer mentale rust, souplesse en kracht. Graag tot ziens bij Yogaland!