Ik kom hier al heel veel jaar met heel veel plezier
Veel verschillende lessen. Makkelijk bereikbaar via Facebook. Melding wanneer lessen doorgaan. Docenten die de moed erin houden!
Yogaland heeft van de omstandigheden het allerbeste gemaakt. Persoonlijk heb ik het afgelopen jaar gebruik gemaakt van zowel de online live lessen als de opgenomen lessen en tussendoor de buitenlessen. Echt geweldig ! Al hoop ik natuurlijk dat we allemaal weer snel live aanwezig mogen zijn. De groepsbeleving is natuurlijk ook een belangrijke factor die we nu missen.
Er wordt heel goed en gevarieerd les gegeven door leuke docenten die weten waar ze mee bezig zijn. Er is een heel groot aanbod van veel verschillende lessen. Je bent heel flexibel in het volgen vd lessen dat kan per week anders zijn
Ontspanning en loslaten
Ik kom sinds de zomer met veel plezier bij Yogaland! In het begin 1x per week, maar al snel 2x per week, omdat ik er geen genoeg van kan krijgen. De lessen zijn fijn, met duidelijke instructies en instructeurs die met je meedenken op alle fronten. Zo vroeg ik hulp bij het uitzoeken van een geschikte yogamat, heel fijn! Ook helpen ze je de juiste houdingen aan te nemen tijdens de lessen en dieper in de houding te komen. Mijn ervaring van het totaalplaatje in een woord: Super! Niets dan lof voor Yogaland!
Vriendelijk en behulpzame docenten.
Graag wat meer lessen in de kapel in Heesch
Een warm bad☺️
Het is echter wel koud bij de start van de lessen. Waarom gaat de zon niet een kwartier eerder aan?
Elke docent is sympatiek en motiverend, de lessen zitten goed in elkaar en ik kom er altijd blij van weg.
Ik heb meestal niet zo n zin om s avonds de deur nog uit te gaan. Maar als ik er ben geniet ik volop van de les en ga met veel energie weer de deur uit.
Als ik er geweest ben heb ik altijd het gevoel dat ik iets gedaan heb wat goed is voor mijn lichaam. Ik denk dan aan mijn spieren en bindweefsel en mijn ontspanning daarna.
x
het is iedere week heel fijn, de lessen zijn steeds goed voorbereid en prettig. De docenten geven je een fijn gevoel.
Fijne lessen, waarin oefeningen ook toegelicht worden en er oog is voor iedereen
Hele fijne docenten, eenvoudig online reserveringssysteem en veel variatie in de lessen.
Voegt veel toe aan mijn poging overeind te blijven met enorme belasting/stress Parkeren is een probleem..
Fijne yogalessen in een gemoedelijke sfeer, in een behaaglijk warme studio.
Goede begeleiding, fijne sfeer en prettige lessen met voldoende opties. Vooral het flexibel inschrijven op de verschillende lessen in het rooster vind ik een groot pluspunt!
Iedere les heeft zijn eigen docent en iedere docent zijn eigen inbreng. Iedere leerling kan kiezen uit heel veel lessen en kijken wat bij hem of haar past, iedereen op zijn of haar eigen niveau. Docenten zijn zeer betrokken. Gezellige sfeer! Na de les lekker water, thee en koffie drinken en napraten.
Ik ben blij deze plek gevonden te hebben. Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Complimenten voor de degene die de lessen geven. Zij zijn en maken de yogaschool tot wat het is!!!
Een geweldige ervaring!
Veel aanbod van kwalitatief goede lessen voor zowel beginner als gevorderde. Ontspannende yin lessen, maar ook yang lessen die je als work-out kunt zien. Fijne docenten met hart voor yoga! Namasté
Ik vind het een mooie yoga omgeving. Met goede lessen en vooral de intro les op dinsdag kan ik eergisteren waarderen.
Teugenaarsstraat 1
5348JA Oss
Of je nu voor het eerst op de mat stapt of je practice wilt verdiepen: Yogaland is er voor jou. Al sinds 2011 bieden we een plek waar ontspanning, herstel en vitaliteit samenkomen. Premium Yoga Studio: 140+ lessen per maand 60, 75 en 90 minuten lessen 17 verschillende lesvormen Yoga, Pilates, Qigong en meditatie lessen Aanbevolen door huisartsen en specialisten Sfeervolle, rustgevende studio’s Professionele en betrokken docenten Leerlingen waarderen ons met een 9,3 GRATIS PARKEREN op 2 minuten loopafstand naar Yogaland Check de mogelijkheden: www.yogaland.nl/contact Ervaar wat Yogaland voor jou kan betekenen. Na een les ervaar je meer mentale rust, souplesse en kracht. Graag tot ziens bij Yogaland!