yogaland is mijn tweede thuis

Een groot aanbod van lessen door vakbekwame docenten in een mooie rustige omgeving, waardoor je herboren de les verlaat. Voor iedere dag een andere les, rustig en ontspannend of actief en vitaal. Na bijna 15 jaar nog steeds in mijn systeem. Probeer er zo lang mogelijk mee door te gaan!

• Website www.yogaland.nl

Geweldige yogastudio met persoonlijke aandacht en geweldig personeel!

Ik ga al iets meer dan een jaar naar Yogaland en ben nog niet een keer ontevreden naar huis gegaan! Ashtanga met Theo is mijn favoriete les, Theo is geduldig en biedt hulp aan waar nodig. Ook pilates en cross yoga core zijn twee uitdagende lessen waarbij je in een uur klaargestoomd wordt voor de rest van de dag! Ik ga met veel plezier naar de lessen en wil het iedereen dan ook zeker aanraden om het een keer te komen proberen!

• Website www.yogaland.nl

Fijne lessen. Voor iedereen die yoga lessen volgt, is er volop keuze. Goede yoga docenten. Zijn geïnteresseerd in de mensen die hun lessen volgen en geven goed en deskundig advies.

Gewoon goed

Fijne plek om yoga lessen te volgen. Ik kreeg een goed advies, voor om instap lessen te volgen die bij mij pasten. Deze omvervolgens door te gaan naar de intensievere yoga.

Cadeau voor mezelf

Yogaland is een fantastische plek! Er is een ruim aanbod lessen, tijden en docenten. Er zijn actieve yoga vormen en pilates voor als je actief wil zijn en er zijn zachte yoga vormen die voor mij pure ontspanning zijn. Het is zo fijn om yoga te doen om daarmee in het moment en in je lichaam te komen. Voor mij is het elke keer weer een cadeau voor mezelf. Ook hebben ze fijne samenwerkingen zoals met daily fit waar je één keer per week mag gaan sporten bij een abonnement van minimaal 2x per week van yogaland en met de Ekoplaza waar je met korting biologisch kan shoppen.

Fijne sfeer

Eind van de yoga les , zo heerlijk om zo het weekend te beginnen. Esther zorgt dat je je op je gemak voelt, heeft een prettige stem en geeft aan dat je jezelf mag zijn en in jou tempo en kunnen de les volgt en dat voelt erg prettig

2e thuis ;)

Fijn aanbod, afwisseling, mag nog meer :)

Heel erg fijn!

Hele prettige lessen. Zeer professioneel en heel erg leerzaam. Ik ga er graag naar toe!

ZENN gevend:)

Ik vind het echt TOF dat je uit zoveel verschillende soorten lessen kan kiezen/uitproberen. Ideaal! Ook dat het op alle dagen van de week is en zoveel keus uit tijden hebt. Is fijn voor mij om lekker flexibel te zijn en wanneer het uitkomt voor mij in deze drukke wereld een ME time moment te hebben…Ook de docenten, kaartjes, sfeer en alle extra’s die er aanwezig zijn, TOP

• Website www.yogaland.nl

Fijne lessen met aandacht voor de leerlingen

Er hangt een fijne en rustige sfeer. De lesgevers zijn deskundig en geven waar nodig tips en advies. Ik kom er altijd uitgerust en met een leger hoofd van thuis.

Allemaal professionele docenten

Ik kom er al 10 jaar. Voelt als 2e huis. Vakkundige docenten en een groot aanbod aan verschillende soorten yoga. 7 dagen per week open. Echt een aanrader!.

• Website www.yogaland.nl

prettige sfeer, en goede docenten die je begeleiden in je Yoga challence

De sfeer is prettig, ontspannen, even tijd om bewust te worden van je doen en laten. Bewust worden wat je lichaam aangeeft. De goede begeleiding van docenten, ze leren je in het moment te zijn, uit je hoofd en in je lijf met compassie. Tegelijkertijd met de uitdaging om eruit te halen wat er nog meer in zit. Met zachtheid krachtig zijn.

• Website www.yogaland.nl

een fijne manier om de week te beginnen

De opbouw van de pilates les is prima met genoeg ruimte om te bewegen en tijd om te ontspannen.

• Website www.yogaland.nl

De keuze is reuze, voor ieder wat wils

Sinds twee jaar lid van Yogaland. Veel verschillende soorten lessen waar altijd wel iets bij zit, wat bij je past. Vakbekwame, betrokken en vriendelijke docenten, met aandacht voor de deelnemers. Wat ik voornamelijk heb geleerd, is dat niets moet. De ene dag is de andere niet en focus op je eigen lichaam.

Fijn gewoon yoga

Niet zweverig, geen gedoe, fijne sfeer

• Informatie voorziening Yogaland N.v.t.
  • Lesreserveringssysteem online
  • Prijs- kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Website www.yogaland.nl

Onderhoud van lijf en geest, rustgevend en stressverlagend!

Ik ga trouw elke week voor yin yoga en dat past me perfect. Heel fijne lessen om in rust te komen en ook mijn lijf goed te verzorgen. Niks moet en ik kan de houdingen altijd naar mijn mogelijkheden aanpassen! Top lessen! Mijn favo yin yoga juf is Brigitta!

een fantastische ervaring!!

ik ben bekend met yin yoga anders zou ik me wel wat verloren voelen om zo in een bestaande les te komen, nu sloot ik makkelijk aan en kende Brigitta ik vond de felle lamp afschuwelijk (gelukkig werd ik achter een paal geplaatst en kon ik die gebruiken tegen dit super felle licht, ook de muziek vond ik af en toe wat overbodig (geen stil moment tijdens de yoga) ik ben vrijwilliger bij het voedselbos GreenHeartNatureFarm en geef daar inmiddels kruiden workshops en hoorde dat jullie daar ook verbonden zijn, super leuk! Wellicht kunnen we een keer een samenwerking oid doen (kruiden-gezondheid!!! zo belangrijk!)

• Inzet en betrokkenheid yoga docent(en)
  • Lesrooster aanbod N.v.t.
  • Lesreserveringssysteem online
  • Prijs- kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Website www.yogaland.nl N.v.t.

Veel afwisseling, fijne docenten!

Fijne afwisseling in verschillende yoga vormen!

• Website www.yogaland.nl N.v.t.

Uitstekende docenten en een fijne omgeving

Ik ga er iedere week met plezier naar toe.

Erg fijne omgeving.

• Website www.yogaland.nl

al jaren met veel plezier op de mat bij Yogaland

Een aantal jaren ga ik meerdere keren per week met veel plezier naar Yogaland. Ik volg verschillende lessen, maar net waar ik zin in heb, en wat het beste uitkomt in mijn agenda. Dit is mogelijk door het groot aanbod aan lessen en docenten. Gun je lichaam en geest jouw tijd en aandacht met yoga. Ik kom iedere keer weer zó blij van mijn mat af!

Fijn team, leuke lessen.

Ik ga wekelijks met plezier naar de les. Het houd me fit en mijn spieren soepel. Prima locatie. Leuk team dat de lessen verzorgt.

• Website www.yogaland.nl N.v.t.

Uitstekende plek om aan de yoga behoeften van je lijf te voorzien

Afgelopen zomer ben ik weer begonnen aan yoga ( minimaal 2x per week). Ik doe de stress release yoga, de yin yoga en de Easy flow yoga. Ik koos daar yogaland voor uit, omdat ik zag dat het aanbod zeer breed is. De keuze uit lestijden en aanbod aan yogastijl en doceerstijl tezamen vind ik ideaal. Er is ook ruime keus uit hulpmiddelen voor tijdens de lessen (verschillende kussens, ballen, etc) en er wordt altijd rekening gehouden met lichamelijk ongemak; je krijgt dan aangepaste houdingen. Daarnaast krijg ik bij deze yogaschool niet het gevoel dat het te commercieel is. Ook fijn! Mocht je zin hebben in een bakje thee voordat je aan de les begint, dan staan er in de "huiskamer" ook diverse theetjes klaar. In de ochtenden ben ik dikwijls verwelkomd door een heerlijke warmte en lekkere wierook in de hal! Zeer tevreden met de lessen en de docenten!

Volledig aanbod in Yoga

Volledig aanbod in yoga op verschillende momenten in de week. Leuk om af en toe ook eens wat anders te proberen. Fijne sfeer, ongedwongen en top docenten!

Flexibel en gevarieerd

Betrokken docenten en flexibel schema waarop je je kunt inschrijven. Momoyoga app werkt prima

Teugenaarsstraat 1

5348JA Oss

Over Yogaland

Of je nu voor het eerst op de mat stapt of je practice wilt verdiepen: Yogaland is er voor jou. Al sinds 2011 bieden we een plek waar ontspanning, herstel en vitaliteit samenkomen. Premium Yoga Studio: 140+ lessen per maand 60, 75 en 90 minuten lessen 17 verschillende lesvormen Yoga, Pilates, Qigong en meditatie lessen Aanbevolen door huisartsen en specialisten Sfeervolle, rustgevende studio’s Professionele en betrokken docenten Leerlingen waarderen ons met een 9,3 GRATIS PARKEREN op 2 minuten loopafstand naar Yogaland Check de mogelijkheden: www.yogaland.nl/contact Ervaar wat Yogaland voor jou kan betekenen. Na een les ervaar je meer mentale rust, souplesse en kracht. Graag tot ziens bij Yogaland!