De opbouw van de pilates les is prima met genoeg ruimte om te bewegen en tijd om te ontspannen.
Sinds twee jaar lid van Yogaland. Veel verschillende soorten lessen waar altijd wel iets bij zit, wat bij je past. Vakbekwame, betrokken en vriendelijke docenten, met aandacht voor de deelnemers. Wat ik voornamelijk heb geleerd, is dat niets moet. De ene dag is de andere niet en focus op je eigen lichaam.
Niet zweverig, geen gedoe, fijne sfeer
Ik ga trouw elke week voor yin yoga en dat past me perfect. Heel fijne lessen om in rust te komen en ook mijn lijf goed te verzorgen. Niks moet en ik kan de houdingen altijd naar mijn mogelijkheden aanpassen! Top lessen! Mijn favo yin yoga juf is Brigitta!
ik ben bekend met yin yoga anders zou ik me wel wat verloren voelen om zo in een bestaande les te komen, nu sloot ik makkelijk aan en kende Brigitta ik vond de felle lamp afschuwelijk (gelukkig werd ik achter een paal geplaatst en kon ik die gebruiken tegen dit super felle licht, ook de muziek vond ik af en toe wat overbodig (geen stil moment tijdens de yoga) ik ben vrijwilliger bij het voedselbos GreenHeartNatureFarm en geef daar inmiddels kruiden workshops en hoorde dat jullie daar ook verbonden zijn, super leuk! Wellicht kunnen we een keer een samenwerking oid doen (kruiden-gezondheid!!! zo belangrijk!)
Fijne afwisseling in verschillende yoga vormen!
Ik ga er iedere week met plezier naar toe.
Erg fijne omgeving.
Een aantal jaren ga ik meerdere keren per week met veel plezier naar Yogaland. Ik volg verschillende lessen, maar net waar ik zin in heb, en wat het beste uitkomt in mijn agenda. Dit is mogelijk door het groot aanbod aan lessen en docenten. Gun je lichaam en geest jouw tijd en aandacht met yoga. Ik kom iedere keer weer zó blij van mijn mat af!
Ik ga wekelijks met plezier naar de les. Het houd me fit en mijn spieren soepel. Prima locatie. Leuk team dat de lessen verzorgt.
Afgelopen zomer ben ik weer begonnen aan yoga ( minimaal 2x per week). Ik doe de stress release yoga, de yin yoga en de Easy flow yoga. Ik koos daar yogaland voor uit, omdat ik zag dat het aanbod zeer breed is. De keuze uit lestijden en aanbod aan yogastijl en doceerstijl tezamen vind ik ideaal. Er is ook ruime keus uit hulpmiddelen voor tijdens de lessen (verschillende kussens, ballen, etc) en er wordt altijd rekening gehouden met lichamelijk ongemak; je krijgt dan aangepaste houdingen. Daarnaast krijg ik bij deze yogaschool niet het gevoel dat het te commercieel is. Ook fijn! Mocht je zin hebben in een bakje thee voordat je aan de les begint, dan staan er in de "huiskamer" ook diverse theetjes klaar. In de ochtenden ben ik dikwijls verwelkomd door een heerlijke warmte en lekkere wierook in de hal! Zeer tevreden met de lessen en de docenten!
Volledig aanbod in yoga op verschillende momenten in de week. Leuk om af en toe ook eens wat anders te proberen. Fijne sfeer, ongedwongen en top docenten!
Betrokken docenten en flexibel schema waarop je je kunt inschrijven. Momoyoga app werkt prima
Fijne sfeer en goede begeleiding van de altijd vriendelijke instructeurs. Ook de anti diefstal camera, is geruststellend ivm stelen van fietsen.
Gevarieerde lessen van goede docenten
De zondag ochtend heerlijk beginnen met een yogales. Fijne docent en een hele fijne sfeer. Heel fijn dat je zelf online kunt inschrijven en net zo makkelijk weer uitschrijven voor een yogales. Altijd een mail voor de herinnering. En wat ik heel fijn vind dat ik het in combinatie kan doen met me Daily-fit abonnement. Dus 2 sport mogelijkheden met 1 abonnement.
Een betrokken team, vakkundige docenten, en een fijne sfeer.
Via de duidelijke app vind ik het erg fijn om een keuze voor een les te maken, les en docent. Ik vind de vloer onaangenaam koud. Warmtelamp tijdens yin lessen is erg fijn en warm.
Super fijne ervaring met yogaland. Mooie accomodatie prettige docente.
Er is een groot aanbod van lessen en docenten. De ene keer een lekker rustige les, de andere keer wat activer. Maar altijd met een goed gevoel naar huis
Fijne yogaschool met super goeie docenten. Rustgevende sfeer en prettige yogaruimtes.
Ik kwam echt even helemaal tot rust en even tijd voor mezelf.
Ik was nog niet bekend met yoga nidra en liet het op me afkomen. Hoezeer de oefeningen ook rustig zijn en rustig maken, het bracht heel wat teweeg in mijn lichaam. En dat al bij de 1e les. Voor mij reden om hier mee door te gaan.
Heel tevreden over Yogaland. Leuk dat er activiteiten georganiseerd worden (denk aan themalessen) Mogelijk nog een idee om met mooi weer buiten les te geven?
Helemaal fantastisch gewoon gaan doen!
Teugenaarsstraat 1
5348JA Oss
Yogaland is een conceptueel land dat volledig gewijd is aan yoga. Het is een perfecte omgeving waar mensen kunnen onderdompelen in de praktijk van yoga. Yogaland biedt een vredige en serene atmosfeer. Het is een ontmoetingsplek waar mensen bijeenkomen om verschillende vormen van yoga te beoefenen, zoals Hatha yoga, Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, Yin yoga en vele anderen. Hier kunnen ze de fysieke en spirituele voordelen ervaren en innerlijke rust en balans cultiveren. Na een yogales ervaar je meer mentale rust, souplesse en kracht. Graag tot ziens bij Yogaland! Wil jij ook de voordelen van yoga ervaren? Kom op de mat. Yogaland is een professionele landelijke opleider van Ashtanga Yoga docenten. In Oss een aanbieder van een breed aanbod van yogalessen ( meer dan 120 lessen per maand en keuze uit 14 vormen van zacht tot uitdagend, Personal Yoga Training en Bedrijfsyoga. Na een yogales ervaar je meer mentale rust, souplesse en kracht. Graag tot ziens bij Yogaland!