Goede begeleiding, men neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. Fijne sportschool met uitstekende faciliteiten. Zeer tevreden!
Hello good day my experience with mike yesterday was great, he took the time to explain everything in detail about my diet and now i'm eating well and that makes me happy, he was also flexible when i called to let him know i was late. Conclusion: very professional and attentive. Thanks a lot i love my gym Kind regards Dounia Meznoud
Ik vind het nieuwe schema erg leuk, met Zahira gaat het altijd heel soepel. Ze stemt de oefeningen af op wat ik leuk vind of wat ik kan. Echt zo. Met andere trainers die wat opdringeriger waren, heb ik de oefeningen niet of met minder gewicht gedaan en uiteindelijk heb ik het opgegeven. Ben hier nu erg blij mee!
Weer de professionele werk van Maik.
Duidelijke uitleg, goed te volgen, excellent.
Aandacht en zorgvuldig
Heel goed
Helemaal geweldig altijd
Kundig , professioneel, en toch ruimte voor en oor voor persoonlijke dingen die direct/indirect met de training te maken hebben.
Intake gehad bij Victor. Hij is heel vriendelijk en kundig. Verder werd ik aan de balie ook goed geholpen door het personeel.
Heb weer leuke uitdagende nieuwe oefeningen gekregen en goede tips.
Passende oefenschema, Maik was weer geweldig betreft het voordoen van de oefeningen
Victor helpt je goed en leert je ook om het zelf te kunnen . Hij is prettig om mee samen te werken en begrijpt waar je behoeftes liggen. Zonder te pushen weet hij het maximale uit me te halen
Er wordt naar me geluisterd, er wordt alternatief geboden en samen uitzoeken waar ik me prettig bij voelt en wens
Geweldige begeleiding gehad en ook originele en goede oefeningen gekregen!
Ik werd vriendelijk bejegend door Brigitte en Victor. Goed geïnformeerd en geadviseerd door Victor. Ben heel blij.
duidelijk uitgelegd.
Prima contact met de trainers goede schema’s om de zes weken.
Goede uitleg, vriendelijk persoon. Voelde me op mijn gemakz
Prettige sportschool om te sporten. Dichtbij huis, en gevarieerde aanbod van sportactiviteiten.
Een deskundige en vriendelijke begeleiding
Gewoon goed
Altijd uptodate!
Ik wilde graag een ander doel met mijn trainingen. Heb goede duidelijke begeleiding gehad en een mooi schema om mee te beginnen.
Zahira is een prima trainer!