Begeleiding zorgt voor goede communicatie en inzicht

Alles staat in de zin hierboven. Maik legt duidelijk uit, maakt alles inzichtelijk en neemt de tijd hiervoor. Ook door het zelf voor te doen.

• Welke afspraak heeft u gehad? eGym

Een goed begin!

Er werd de tijd genomen om al mijn vragen de beantwoorden. Ook werd er veel uitgelegd over de meting, voeding en spieren etc. De medewerker paste mijn begeleiding aan, aan mijn wensen en niveau. Ik werd gemotiveerd en goed begeleid.

• Welke afspraak heeft u gehad? Intake
  • Met wie had u deze afspraak? Godwin

Ik ben tevreden en sport hier daarom al een aantal jaren.

Vriendelijk personeel. Fitness instructeurs lopen altijd rond en zijn beschikbaar voor vragen. Ruim aanbod betreft groepslessen. De sporttoestellen,toiletten en kleedkamers zijn schoon. Je kunt je aanmelden voor een trainingsschema. Je kunt dan gemeten en gewogen worden en het doel dat je graag wil behalen wordt besproken. Ik krijg hier altijd goede tips en duidelijke (deskundige) uitleg over bepaalde oefeningen en het effect hiervan op je lichaam.

• Welke afspraak heeft u gehad? Begeleiding Nieuw Schema
  • Met wie had u deze afspraak? Victor

Top trainer & begeleider

Maik weet wat hij doet, hij legt zaken duidelijk uit en tot in de details. Heeft veel kennis en maakt goeie plannen op basis van jouw benodigdheden.

• Welke afspraak heeft u gehad? Intake
  • Met wie had u deze afspraak? Maik

Fijne sportschool, relaxte sfeer, goede begeleiding

Fijn sportschool.

• Welke afspraak heeft u gehad? eGym

aandachtig

Maik neemt de tijd om vragen re beantwoorden en het plan uit te leggen. Moedigt aan en is vriendelijk. Ik zal er geen moeite mee hebben naar hem toe te stappen om ibojvoorbeeld ets te vragen.

• Welke afspraak heeft u gehad? Begeleiding Nieuw Schema