Heel erg kundig en vriendelijk personeel. Fijn om daar binnen te komen, ook heb je niet zoveel zin je wordt altijd vriendelijk ontvangen en geholpen.
de eerste opvang en uitleg van allles wat van belang is op zeer goede en duidelijke wijze uitgelegd. met name instructeur Victor deed dit uitstekend.
Schema is top op mij afgestemd en het was ook nog is gezellig
Ik had heel onhandig een kater, waardoor ik niet scherp was, maar dat maakte niet uit. Victor deed rustig aan, gaf tips en redenen waarom juist deze specifieke oefeningen geschikt waren voor mij.
Heel duidelijk uitgelegd, nemen echt de tijd voor je. Een trainingsschema op maat gekregen, erg blij mee!
Prima proeftraining gedaan op de eGym en een rondleiding. Veel aandacht en complimenten waardoor je je op je gemak voelde. Sportschool maakte een verzorgde indruk. Keurige kleedkamers etc.
Fijn om op deze manier, na een afwezigheid van drie jaar wegens privé omstandigheden, terug te komen. Dank jullie wel!
Goed advies en veel informatie waar ik weer verder mee kan!
Zeer inhoudelijk geweldig en leerzaam! Veel geleerd duidelijk tastbaar verhaal. Goed geïllustreerd en uitgelegd! Bedankt!! Top gozer..
Goed. Ze keek naar mijn vorm wat voor mij het belangrijkst is. Ik had ook de gelegenheid om over alles vragen te stellen.
Maik heeft alles duidelijk uitgelegd, elke oefening voorgedaan en gekeken of ik het goed deed.
Zahira weet waar zij het over heeft. Luistert goed naar de klant en geeft duidelijke aanwijzingen.
Maik sluit heel goed aan bij zijn client met uitstekende kennis en compassie.
weer nieuwe oefeningen gekregen zodat ik er weer een week of 6 tegenaan kan.
de coach was aardig en deskundig; ik heb er weer wat bij geleerd.
Ik had een afspraak met Maik. Hij was verhinderd. Godwin nam de afspraak over. Hij gaf goed uitleg over de nieuwe oefeningen en spiergroepen. Ik heb weer een leuk trainingsschema gekregen. De begeleiding was plezierig.
Maik nam ruim de tijd, gaf veel nuttige info, ik voelde mij serieus genomen met mijn lichamelijke klachten. De training die hij voorstelde lijkt heel goed aan te sluiten op mijn behoeften en mijn lichamelijke mogelijkheden. Maik maakte een professionele indruk, en gaf goede uitleg, het was verhelderend. Makes sense... Ik vond het intake gesprek erg prettig en kreeg zin om te trainen.
Ik werd - zoals altijd tot nu toe - op professionele, prettige en beleefde wijze door Maik geholpen met het vaststellen van een nieuw schema, daarmee rekening houdend met een recente blessure. Het enige kleine minpuntje was dat er een paar minuutjes vertraging was bij de afspraak, waarvan ik overigens wel keurig bijtijds van op de hoogte werd gesteld.
Uitleg en gepaste oefeningen die het ook weer leuk en interesant maken om te gaan sporten
Zahira nam alle tijd om onze medische beperkingen te bespreken en de oefeningen hierop aan te passen. Heel aardig eb vriendelijk. Goede uitleg.
goede uitleg ook super duidelijk veel geleerd en goed geholpen zeker aan te raden
Fijne training gehad. Weet nu waar ik aan moet werken om mijn techniek te verbeteren door opbouwende kritiek en uitleg.
Een gezellige sportcentrum met heel veel aanbod voor jong en oud. Als kleine jongen van 6 hier begonnen met Judo en nu sport ik hier nog steeds! Het ruikt bijna overal altijd fris/schoon. Apparaten worden op tijd vervangen en (in de fitness) zijn er genoeg gewichten voor iedereen. Trainers hebben de tijd voor je en na het trainen kun je lekker wat eten en/of drinken in de lounge area. Leuk om te zien dat ze stapje voor stapje goede verbeteringen aanbrengen waar iedereen wat aan heeft en blijvend zijn. Af en toe even weg geweest bij Pleizier, maar ik kom altijd weer terug. De relaxte sfeer die ze hebben, hebben ze nergens anders. Ze blijven de leukste!
Ik heb een prima uitleg gekregen, zee persoonlijk en doelgericht.
Mensendieck therapie gevolgd met training onder begeleiding. De sessie heeft mij weer het zelfvertrouwen in mijn eigen lijf gegeven en gemotiveerd om mezelf uit te blijven dagen op het gebied van sport en bewegen met een beperking.