Friendly professional staff Quite modern machines ( Body mas) Alot possibilities ( group lessons, fitness area, zonnebank...) Well educated, positive and professional trainer .... does his job with euthiasm....love it Happy with my choice to sign in And Corona protection rules are 100% ...feel safe
Prettig. Legt alles goed uit. En blijft erbij de eerste keren.
Ben super geholpen
Zeer vriendelijke omgeving, schoon, goed ingericht. Behulpzame medewerkers.
Fijne sportschool, fijn personeel, super begeleiding
De professionele mensen van Pleizier staan altijd voor je klaar om je op een prettige en persoonlijke manier te helpen om je doelen te bereiken. Wellicht een klein verbeterpuntje: punctualiteit bij afspraken.
Fijne vriendelijke benadering. Goede sfeer in de sportschool.
Ik kreeg duidelijke en vooral inspirerende info. Helemaal goed!
Mijn ervaring met de intake bij mijn nieuwe abonnement was super ! Ik werd goed en netjes geholpen door het personeel van de sportschool
Heb mijn intake als zeer prettig ervaren en heb de juiste informatie gekregen!
duidelijkheid en goede begeleiding in een prettige sfeer
En dat is precies de bedoeling ;-)
Ik vond het heel goed gaan. Heb genoeg informatie gekregen en ze legde het goed uit. Voelde me heel erg op me gemak en schaamde me niet om dingen te vragen
Werd goed geholpen. Zeer vriendelijk. Begeleiding was goed. Er is een afspraak om 3 weken na het krijgen van de schema gemaakt voor het nagaan of alles goed verloopt. Wat ik erg fijn vind.
Ik heb een idee gekregen over het gebruik van de apparaten op de juiste manier! Top!
Duidelijke intake ;doelen zijn gelijk zichtbaar.
Zahira heeft mij erg goed geholpen geïnformeerd en begeleid. Erg fijn. Medewerkers bij de balie zijn ook erg aardig en behulpzaam
een goeden sportschool zonder kapsones
A detailed and customised program planned thoughtfully and with expertise.
In eerste instantie niet de juiste info gekregen betreft het intake gesprek, daarom geen uitstekend. Maar heel goed opgelost door Zahira. Fijne uitleg, goed begeleid, eGym goed ingesteld, prettig gesprek. Goede eerste training gehad. Helemaal top!
Goede uitleg en begeleiding
Altijd hele goeie groepslessen en professionele begeleiding in de fitness,en core training is echt een aanrader.
Op zich goed geholpen maar moest wacht op een vorige klant en de trainster sprak nog wel eens in 'vaktaal'.
Leuke intake met veel achtergrondinformatie. Er werd echt naar me geluisterd.
Ik stond te wachten onder aan de trap maar er bleek een trap in de fitnessruimte te zijn. Ik was er nog nooit geweest en wist dat niet. Bij de balie was dat niet uitgelegd. Ik heb dus op de verkeerde plek staan wachten waardoor ik te laat was. Ik had het idee dat er veel kennis is over hoe juist te sporten.