Ben al jaren klant, altijd netjes behandeld. Is er sprake van onverwacht kosten dan wordt ik hierover gebeld.
Autovakmeester Tien Rutten denkt met je mee en geeft advies op maat! Uitstekende service en een goede prijs en kwaliteit verhouding! Bedankt!
Wat een oplichter! Een probleem met de koelvloeistof temperatuur wat hij heeft afgedaan door de waterpomp en distributieriem te vervangen! Wist 80% zeker dat dit het euvel was maar na reparatie niet toegeven dat hij het mis had! Bleek een elektronische storing te zijn! Een kwestie van een paar tientjes in plaats van € 650 die ik heb moeten aftikken! En mij vervolgens gewoon op vakantie heeft gestuurd met een auto die niet goed was!!! En ook nog even doodleuk liet weten dat mijn achteras stuk was! Onverantwoordelijk om ons de weg op te sturen! Ik raad niemand deze garage aan!
Altijd goede service en vakkundig gemaakt !
Een betrouwbare goede garage. Vakmanschap en een zeer goede prijs kwaliteits verhouding. Ze denken met je mee en overleggen over elke evt reparatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en heb je uiteindelijk naar ieders tevredenheid waar voor je geld.
Erg goede service en vakkennis.. Staan altijd voor je klaar.
Trekt geen vel over neus, transparant
Vanwege mijn werk in Wijchen ben ik bij Tien Rutten terecht gekomen. Ook onze prive auto is daar al zo lang in onderhoud. Henri en zijn collega’s zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook de rekening valt altijd mee, zeker als je het verschil ziet met een merk dealer. Ik blijf zolang ik auto rijd gewoon naar TIEN RUTTEN gaan . Vak bekwaam en behulpzaam.
Mijn ervaring is dat er goede service wordt verleent, dat er mee wordt gedacht met de klant. Op korte termijn een afspraak in kunnen plannen. Prijs / kwaliteit is prima in verhouding.
zie boven
Tien heeft mij nu twee keer enorm fijn geholpen. Denkt mee, is goed bereikbaar en flexibel. Dik tevreden!
Mijn auto voor de APK afgegeven. Moesten wat kleine dingetjes aangedaan worden. Dit super snel en vakkundig afgewerkt. Zeer tevreden
tevreden
Professioneel, zeer goede service, deskundig en vriendelijk. Ik kom al zo'n 10 jaar bij deze garage voor onderhoud en apk.
Klant vriendelijk! Mee denkend met de klant! Laat de vervangen dingen zien en leg dan ook goed uit waarom het vervangen moest worden. Wordt altijd netjes gebeld als er wat vervangen moet worden en dat duurder is in prijs. En als de auto klaar is wordt je netjes gebeld. En ik kom er al jaren met veel plezier en goede vertrouwen.
Ik kom er al jaren en steeds de juiste deskundigheid en service die je mag verwachten van een garage. Bovendien denkt Henri en collega's mee met jou als autobezitter.
Ik word altijd goed geholpen
Prima garage duidelijk met overleg.
Duidelijker je verwachting uitspreken helpt om financieel niet voor verassingen te komen staan. Communicatie hieromtrent zou wat mij betreft iets beter kunnen.
Meer dan tevreden: de beschrijving zoals hiernaast vermeld is geheel van toepassing. Op het bedrijf, en op alle medewerkers.
Bij deze garage kom ik al tientallen jaren. Gewoon zonder poespas! De auto wordt APK gekeurd en gebreken worden hersteld. Met daarbij nog even rustige uitleg over hetgeen gebeurd is.
Hebben onze auto’s hier al jaren in onderhoud en zijn altijd tevreden met de service. Ze denken goed mee met de klant.
Als vaste klant zeer tevreden.
Zeer tevreden jaren klant ,erg blij met servies,..
Behulpzaam deskundig vriendelijk