Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen blijkt een consistente waardering voor professionaliteit, duidelijke communicatie en zorgvuldige begeleiding. Veel respondenten noemen dat protheses goed passen en er natuurlijk uitzien, met aandacht voor comfort. Er is veel waardering voor opvolging en hulp bij vragen. Over het geheel genomen wordt de praktijk als betrouwbaar en geruststellend ervaren.
Zeer goed geholpen en ook heel Klantvriendelijk. Geen lange wachttijd en kan altijd terug komen indien nodig. Blij dat ik hier gekozen heb
9 September 2026
Mark
Weert
Vriendelijk en vooral begripvolle vakkundige behandeling. Mijn angsten voor deze complete ingreep vielen volledig weg door de geruststellende begeleiding van het personeel en Joep van Engelen persoonlijk.
1 September 2026
Theo Geurts
Haelen
Fijne omgeving om geholpen te worden. Met vakkundig en erg vriendelijk personeel . Met goede zorg en een luisterend oor, om samen het gebitsprobleem op te lossen. Ze krijgen van mij dan ook een dikke 10!
25 August 2026
Anitha Geurts
Haelen
Ik ben erg tevreden over Van Engelen Tandprothetiek. Ik heb op advies van de tandarts een frameprothese laten aanmeten, omdat ik in mijn ondergebit een aantal kiezen miste en het kauwen lastig werd. Er is een frameprothese gemaakt, die niet direct helemaal lekker zat. Dat heb ik aangegeven en ik kon snel terecht voor een aanpassing, en dat tot tweemaal toe. Nu lijkt het goed te zitten; wel advies gekregen, als ik over iets nog niet helemaal tevreden ben, ik natuurlijk direct contact moet opnemen. Natuurlijk is een prothese nooit helemaal het zelfde als je eigen tanden, maar het benadert het zo goed mogelijk.
18 August 2026
Mary Steijvers
Roermond
Mevrouw is heel kundig en meedenkend.
Marianne
Weert
Werd op een duidelijke manier door het behandelproces begeleid.
Leontine Roumen
Roermond
Vriendelijke benadering en tevens profesioneel. Ze weten wat ze doen:kunstgebit boven en beneden zeer goed passend, al bijna bij de eerste keer. Na zeer kleine aanpassing past alles 100%. Ik ben er blij mee.
Peter Boonen
Weert
Afscheid nemen van tanden is vaak een proces van jaren. Je hand voor de mond houden als ik wilde lachen of zelfs met praten. De schaamte heb ik altijd het ergste gevonden. Het heeft allemaal wat voeten in aarde gehad. Bij de tandarts werd Vink geadviseerd. Over Van Engelen werd niet gesproken. Vink nam geen contact meer op en aangezien ik zelf de regie wil houden ben ik gelukkig bij Van Engelen Tandprothetiek uitgekomen. Al vanaf het eerste intakegesprek voelde het goed. De medewerkers zijn kundige, vriendelijke mensen. Staan mij bij met raad en daad. Komen hun afspraken na. Ik heb de prothese nu twee weken en eerlijkheidshalve had ik het al veel eerder moeten doen. De kaakchirurg heeft mij overladen met alle nadelen en die hebben tot nu toe geen betrekking op mij. Al met al ben ik over mijzelf best tevreden over hoe het gaat. En ik mag weer leren lachen en vaak betrap ik mij erop dat ik mijn hand nog voor de mond houd. Dat mag ik ook afleren.
30 July 2026
Rob
Roermond
Alles perfect per keer uitgelegd Tijd voor je nemen Na eind resultaat week later last Smorgens gebeld Smiddags al terecht
29 July 2026
Sjaan cranenbroek. Van eerd
BUDEL
Geweldig ! Goed en vooral zeer vriendelijk geholpen door Asraf !
27 July 2026
Ben
Budel
Zelf had ik wensen voor mijn nieuw klikgebit, bijvoorbeeld iets langere tanden in Bovengebit. Joep en zijn Team hebben dat invulling gegeven waar ik alleen maar van kon dromen. Perfectie en Vakmanschap is dit Team wel toevertrouwd. Nooit ook maar enige spijt gehad om het aan hun over te laten…Chapoo, Greetz Koos
8 July 2026
Koos
Swalmen
Ik ben ontzettend tevreden over de zorg en het vakmanschap dat ik heb ervaren. Vanaf het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar mijn wensen en kreeg ik duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Het hele traject verliep professioneel, vriendelijk en met veel aandacht voor detail. Het eindresultaat is boven verwachting: mijn gebit zit comfortabel, ziet er natuurlijk uit en geeft mij weer alle vertrouwen om te lachen en te eten. De medewerkers zijn deskundig, nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik kan deze tandprothetische praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, persoonlijke aandacht en een prachtig eindresultaat
7 July 2026
Roy
Melick
goede zorg netjes een steg en protese gemaakt onder gebit en boven gebit. wel heel goed behandeld . bij engelen. tandprothetiek ik raad engelen aan bij iedereen die een protese wil laten maken.
7 July 2026
tom
budel
Fijne persoonlijke benadering. Ben heel blij met mijn nieuw gebit. Dank jullie wel Joep en team!
26 June 2026
Nelly
Vlodrop
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn nieuwe kunstgebit
25 June 2026
Thea
Someren
Als je implantaten of wat dan ook nodig hebt, een advies ga naar Joep Joep van Engelen hij is fantastisch
24 June 2026
Anne
Weert
Planning, begeleiding, vakkundigheid, zeer tevreden over resultaat, gewoon topwerk, ga zo door!!
22 June 2026
Gerard
Maarheeze
top behandeling vanaf de eerste dag totdat ik mijn nieuw gebit kon in doen. Van Engelen Tandprothiek. ik kan hem aanbevelen. Top werk geleverd.
18 June 2026
PJH SLANGEN
Melick
Vanaf de eerste tot de laatste afspraak verloopt het zoals afgesproken. Je krijgt elke keer nog een herinnering van je afspraak en alles verloopt in een vriendelijke prettig sfeer. Dan het allerbelangrijkste de prothese in één keer goed!
14 June 2026
Will
Budel-Schoot
Van mijn oude prothese wat totaal niet goed was gemaakt door een andere en maar niet paste heb ik nu zo een super prothese wat uitstekend past en waar ik me nu echt mezelf mee kan voelen en kan laten zien met mijn mooie lach en weer lekker borrel nootjes kan eten. Ik ben Gladys zeer dankbaar zij heeft echt uitstekend goed werk geleverd en ook nog heel vriendelijk en menselijk van begrip.
12 June 2026
Vanessa
SintOdilienberg
Ik krijg het vertrouwen dat ik op een passende manier geholpen wordt.
2 June 2026
Maria
Weert
Ben vakkundig en en vriendelijk geholpen,zeer tevreden met mijn nieuwe prothese.
14 April 2026
Christine
Roermond
Dat het hele proces bijna , verspreid over een heel jaar zou duren, had ik van te voren niet kunnen bedenken. Het is allemaal gegaan volgens planning van de tandarts en tandtechnicus. Geen pijn en probleem ervaren. TOP!
10 April 2026
Elly
24 March 2026
Truus Maas
Maarheeze
Voor het aanmeten van een nieuwe frame de nieuwe techniek van 3D scan toegepast. Een geweldige vervanging van het pasta happen. Na controle is prima verlopen je word geholpen tot je zelf tevreden bent en met problemen even een telefoontje en je word geholpen. Al met al ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe frame. Bedankt. Emile
24 March 2026
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.