Roer-mondzorg te Herten heeft vakkundig de implantaten gezet in de boven en onderkaak. Het was een hele ervaring maar zeker de moeite waard.. joep en zijn team hebben een perfect klik gebit gemaakt voor de boven en onderkaak. Goed advies kundige ondersteunen Ben blij met mijn nieuwe tanden.
Correcte behandeling en wat vooral ik belangrijk vind dat bij verhindering gelijk gebeld wordt en een nieuwe afspraak gemaakt wordt. Goed advies .
Zeer tevreden over de behandeling voor en na het plaatsen van mijn inplantaten . Uitstekende uitleg gehad van hoe of wat . Door de vakkundigheid van Joep zit alles er keurig in en heb ik totaal geen klachten . Een hele grote aanrader !
Zeer vriendelijke laagdrempelige en persoonlijke benadering, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Joep luistert goed naar je en geeft een duidelijk en vakkundig advies en het resultaat is top. Deze praktijk Is echt een aanrader!!!
Mijn ervaring is meer dan positief, het belangrijkste is natuurlijk dat ik zeker tevreden ben met de protheses die ik gekregen heb, ik heb geen last gehad. Er wordt veel zorg besteed aan het voldoen aan de wensen van de " klant" , afspraken verlopen volgens het boekje, fantastische opvolging en een bijzonder sympathieke benadering. Een aanrader om vol vertrouwen met in zee te gaan.
Ervaring was zeer goed, zeer tevreden over het werk wat er verricht is.
Na diverse reparaties aan mijn prothese, gemaakt door een andere tandtechnicus, ben ik bij Joep in Roermond terecht gekomen. Aangezien de prothese al meer dan zes jaar oud was, is in overleg met Joep besloten te kiezen voor een nieuw boven- en onder(klik)gebit. Alles is zeer duidelijk uitgelegd en ik werd prettig geholpen. Terugkomen voor drukplekjes was totaal geen probleem. Niet vergeten de prettige en snelle hulp van Monique bij het plannen van afspraken en alle uitleg. Kortom : Prima werk; prima service en nazorg.
Dit is mijn 2e kunstgebit. Voor het eerst hier bij van Engelen laten maken. Maar deze is zo mooi dat het niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt wel of alle tanden stuk voor stuk ontworpen zijn als namaak van mijn eigen tanden waardoor het er heel erg natuurlijk uitziet. Niet allemaal op 1 lijn, even breed en even recht zoals je vaak ziet en waar je dan ook meteen bij doorhebt dat die niet echt zijn. Ik ben heel erg blij met dit gebit en daarom dan ook een dikke pluim voor Joep.
mijn man was in behandeling bij Joep en was zeer tevreden dat hij mij aanrade er ook heen te gaan Ben zeer tevreden over mijn klik gebit super bedankt ook door Monique super geholpen deed alles voor je regelen bedankt Theo enTruus. roermond
Er wordt vakkundig met je omgegaan. Er wordt naar je wensen geluisterd, geven goed advies. Het eindresultaat is een mooi gebit wat super zit.
Klantvriendelijk en servicegericht
Ik ben heel blij met mijn nieuwe gebit, het ziet er mooi uit en zit als gegoten!
van noodgebit bijwerken tot klikgebit. toppie gedaan. heel netjes en zacht gevoel in de mond omdat hij de bijwerkingen polijst. hij luistert ook heel goed naar de wensen. me klikgebit is klaar en ik ben tevreden. en nu heb ik weer een mooie lach.
Na een vervelende ervaring elders ben ik bij Joep terecht gekomen. De juiste keuze blijkt. Het werk prijst zijn meester! Anna, Maasgouw
De afspraken met Joep verlopen op de minuut af perfect. Aanvankelijk dacht ik nog lang niet aan vervanging van mijn prothese, maar Joep heeft me uiteindelijk toch overtuigd van de voordelen. De hele behandeling is erg nauwkeurig uitgevoerd met de nodige uitleg erbij. Joep, hartelijk dank en ik zal je bij iedere bekende aanbevelen!! Jan Moonen Maarheeze.
op advies van joep implantaten laten zetten in mijn onderkaak, na een paar keer happen en meten heeft hij mijn boven en onder gebit gemaakt. en ik ben zo tevreden dat ik mijn ervaring graag met iedereen wil delen. mijn onderste tanden zitten nu zo vast als een huis en kan weer echt maar dan ook echt alles weer eten. een echte aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar gebit. altijd vrolijk en super vriendelijk personeel
Door Joep en Monique vakkundig geholpen en geadviseerd, uitstekend geïnformeerd en behandeld voor het aanmeten van een prothese na een totaalextractie. Naast dat het gebit niet van echt te onderscheiden is, werd ik van A tot Z begeleid in het proces. Het wegwerken van drukplekjes was een kwestie van enkele minuten en daarna zat het weer als gegoten! Van Kerkrade naar Roermond is een afstand, maar in dit geval is het het meer dan waard geweest!
Ben zeer tevreden over Van Engelen Tandprothetiek
Was toe aan een nieuw gebit, wat een top service en vakkundigheid, zeer tevreden, mocht u er aan toe zijn, echt een aanrader.
Na een behoorlijk aantal jaren weer eens toe aan een nieuwe protese. Via de goede beoordelingen op deze site bij Joep terecht gekomen. Ik moet zeggen er is geen woord aan gelogen wat de mensen zeggen. De behandeling, afwerking en service waren geweldig. De nieuwe protese zit als gegoten, en het ziet er prachtig uit. Bedankt voor de goede en perfecte kwaliteit en service.
Ben zo blij met mijn klik gebit past perfect helemaal TOP Ik beveel Joep erg aan omdat hij zijn vak verstaat hartelijk bedankt Joep voor mijn prachtige tanden Ben er erg blij mee
Ben voor de tweede keer bij joep geweest voor mijn prothese. De eerste en nu ook de tweede prothese zijn geplaatst zonder problemen.
De web-site visite kaart van Van Engelen heeft mij doen besluiten te kiezen voor Van Engelen. Er werd alle tijd besteed aan mijn vrouw, prima uitleg, hoe , wat , en wanneer. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Heeft ons ook door verwezen naar een prima tandarts die ook dezelfde stijl heeft van werken . Toppers
Zowel de secretaresse Monique en Joep van Engelen zijn gewoon heel relaxt. Goede voorlichting en mooi resultaat. Ik ben erg tevreden. Ze nemen alle tijd. En de behandeling viel erg mee.
Vanaf het eerste telefoontje met Monique tot en met de laatste controleafspraak bij Joep was ik onder de indruk van de klantvriendelijkheid, de klantgerichtheid, de zorgvuldigheid en de professionaliteit. Resultaat een schitterend gebit, dat goed past en bovendien super mooi is. Ik raad iedereen aan, die net als ik, eigenlijk bang is als het om een (gedeeltelijke) prothese gaat, hier aan te kloppen.