Mijn ervaring met de praktijk is heel goed geweest.

Ik en mijn vrouw werden altijd goed en vriendelijk ontvangen en ook de zorg en behandeling werden altijd uitstekend uitgevoerd. De reden dat wij naar een andere tandarts praktijk zijn gegaan is, omdat de nieuwe tandarts praktijk bij ons om de hoek is en daarom is voor mijn vrouw (vanwege haar MS ziekt veel makkelijker is voor haar). Met vriendelijke groeten, H.Boultam

• de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; N.v.t.
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Heel veel succes in de toekomst.

Prima en persoonlijk

Prima begeleiding van de tandarts gezien de angst

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; Algemene tandheelkunde
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Een tandarts die met zorg je gebit verzorgd!

Tandarts P.P. van Bennekom is al meer dan 25 jaar mijn tandarts. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop hij met Patiënten omgaat. Zijn manier van werken is, uitleg geven alvorens te handelen. Daarnaast is hij echt een vakman op gebied van tandheelkunde.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Ga zo door!

Prima praktijk

Ik wordt in deze tandartsenpraktijk altijd vriendelijk ontvangen en op een prettige wijze behandeld.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Snelle en prima behandeling

Fijn

Ik vind naar de tandarts gaan vaak eng en bij Van Bennekom wordt het minder eng

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee

Langzame opvolging

In Mei 2021 heb ik aangegeven dat mijn spalkje boven en onder gebroken was en dit is tijdens de controle bevestigd. Ik heb geprobeerd op korte termijn een afspraak te maken wat niet mogelijk bleek. Uiteindelijk heb ik tot september 2021, dus ruim 2,5 maand moeten wachten voordat de preventie specialist actie ondernam. Dit was overigens alleen door de spalkjes te verwijderen. Het materiaal voor de nieuwe spalkjes moest toen nog besteld worden en dus kon ik weer naar huis zonder nieuwe spalkjes. De afspraak was speciaal voor het vervangen van de spalkjes dus men zou verwachten dat het materiaal al van tevoren besteld zou zijn. Omdat in de drie maanden dat de bekend was dat de spalkjes kapot waren mijn tanden zijn gaan draaien, zoals te verwachten en het dusdanig zichtbaar begon te worden, heb ik mede op advies van de preventie specialist besloten om wederom Invisalign te dragen. Doordat de tandarts niet eerder heeft ingegrepen moet ik nu extra kosten maken om mijn gebit weer in de oude staat te krijgen. Ik vind dit op zijn zachts gezegd niet netjes van van Bennekom als praktijk. Het is bij andere tandarts praktijken de regel om gebroken spalkjes binnen 1 week te repareren dan wel te vervangen. van Bennekom heeft tevens een plaatjes beugel aangebracht bij mijn zoon in het verleden en in zijn geval ging er ook regelmatig meer tijd overheen voordat zijn beugel werd aangedraaid. Vaak met het excuus dat het best nog wel een weekje langer kon wachten. Ik denk dat mijn zoon hierdoor langer dan nodig zijn beugel heeft moeten dragen. Helaas ben ik geen geval op zich en hoor ik van meerdere patiënten bij van Bennekom dat men zich stoort aan hun lakse en langzame proces. Ik zal in de toekomst ook zeker niet meer akkoord gaan met een wachttijd van meer dan 1 week in het geval een spalkje gerepareerd of vervangen moet worden.

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) (preventie)assistent
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? nee
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; Orthodontie Invisalign
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Voor algemene tandarts behandelingen zou ik van Bennekom zeker aanbevelen. Voor orthodontie zou ik een andere specialist kiezen.

Fijne, rustige omgeving en goed geholpen

zie boven

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.

Altijd fijn

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

heel plezierig, correct en open

ben niet anders gewend hier, omgang met mensen en behandeling altijd heel zorgzaam, in goed overleg en zeer deskundig

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? corona-vragenlijst niet driemaal sturen (ook na beantwoording nog eenmaal !) ?!

Goed loop er al jaren met het hele gezin. Kinderen zojm groot en komen er nog.

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? Tot ziens

Professionele vriendelijke praktijk

Vanaf het moment dat ik klant werd geen gaatje meer gehad

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; Digital Smile Design
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Ik ben niks kwijt

Goed gesprek, Goed geluisterd, rustig en resoluut gewerkt. Ik wil deze mondhygiëniste de volgende keer weer.

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Al jaren een betrouwbaar adres

Kom al vanaf het begin bij Van Bennekom. Alleen maar goede ervaringen.

Vriendelijk en patiëntgericht.

Als patiënt word ik persoonlijk aangekeken en aangesproken.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

O.k

O.k

Goed geholpen

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Fijne tandarst, zeer betrokken bij het welzijn van zijn patienten. Prettige ontspannen sfeer.

Fijne tandarts; weet zelfs een kies te trekken zonder dat je het goed in de gaten hebt. (Eén verdoving, de tandarts friemelde wat aan mijn kies en voordat ik er erg in had was de kies verwijderd!). Zeer betrokken bij het welzijn van zijn patienten. We komen al jaren bij deze tandarts en komen steeds graag terug.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? WE gaan altijd met een gerust gevoel naar de tandars

Prima adres

Goede tandarts Goede mondhygiëniste Goede tandtechnieker

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? Zeer tevreden

Super goed team

Kundige vakmensen en een leuk team.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

Goed en effectief

vriendelijk en goedaardig geholpen

Is goed en prettig

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

een prettig team medewerkers met als enig nadeel dat het soms lang duurt voor je ingepland kan worden.

• de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen N.v.t.

Erg prettige, deskundige tandartspraktijk

Klantvriendelijke behandeling, deskundig advies. Zeer deskundige en zorgvuldige tandhygieniste.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

Joost van den Vondellaan 57

3705JB Zeist