betrouwbaar adres voor goede mondzorg

Ik heb vertrouwen in de kwaliteit van de zorg. Het is wel duidelijk dat de kassa moet rinkelen en er zijn flinke wachttijden maar dat zal overal wel zo zijn. Bij acute problemen kon ik toch ook snel bij (een andere) tandarts terecht.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; Algemene tandheelkunde
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? afspreken via internet lukt soms niet.

Top, heel fijn!

Ik tevreden ben.

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; N.v.t.
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Ik ben geholpen door de mondhygieniste op vrijdag. Ik weet haar naam niet meer.

Prima mondverzorging

Het teams van Van Bennekom is vriendelijk en zeer professioneel

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Erg vriendelijk allemaal, hebben echt tijd voor de patient

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Hartelijke, deskundige behandeling door zorgvuldige en zorgzame mensen

Tandarts van Bennekom heeft mij al heel veel jaren als patiënt in zijn praktijk. In al die tijd is zijn team in de praktijk gestaag uitgebreid met enthousiaste en goede tandartsen, mondhygiënisten/preventie-assistenten en receptie-medewerksters. Wat in al die tijd hetzelfde is gebleven is dat ik de zorg van alle disciplines als zeer zorgvuldig, deskundig en hartelijk ervaar, met precieze aandacht voor gebit en de mens eromheen. Van Bennekom en zijn team wil je echt goed helpen, ook bij urgente problemen.Dat geldt inmiddels voor alle leden van zijn team die mij bij periodieke controle of voor behandeling van dienst zijn geweest. Mijn gebit vaart er wel bij. Wat ook erg prettig is dat er in de praktijk volgens mij continue ontwikkeling en opleiding naar de laatste stand van het vak is. En het wordt met liefde uitgevoerd. Ik voel me in vertrouwde handen.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) (preventie)assistent
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Blij dat ik jullie voor mijn gebit kan benaderen.

Hele vriendelijke en kundige mensen!

Alle medewerkers (bij de balie, tandarts en assistentes) zijn heel betrokken en vriendelijk en denken mee, super fijn! Bij spoed konden we ook direct terecht, dat geeft vertrouwen.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Jullie zijn heel kindvriendelijk; dankzij het speeltje dat mijn dochter mag uitzoeken komt ze graag en doordat jullie allemaal zo vriendelijk en begripvol zijn is ze niet bang voor de tandarts. Echt heel blij met jullie! Ps. de wachtruimte kan wel een make over gebruiken maar dat is eigenlijk verder niet heel belangrijk ;)

Prima behandeld

Op naar de volgende behandeling

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Zeer begripvol tegenover de patiënt

Tandarts luister goed als ik met een probleem daar in,, de stoel,, zit Bij het trekken van tand of kies verloopt dit pijnloos Tamera is ook een artiest, zij heeft voor mij een perfecte prothese gemaakt

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? Gewoon goed

Superblij

Voor zover je een tandarts bezoek leuk kunt vinden kom ik hier al 22 jaar met veel plezier. Dit zijn echte professionals!

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Blij met jullie!

Altijd professionele topkwaliteit!

Nog nooit iets negatiefs ervaren, gebit gaat al een 60 jaar mee, dit dankzij topcontrole en onderhoud (en natuurlijk moet je zelf goed blijven poetsen, maar de jaarlijkse controles en waar nodig reparaties zijn uiteraard een onvervangbaar onderdeel van mijn gebitstatus!

Heel goed.

In één woord PRIMA!!!

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Communicatie goed en vriendelijk en kwaliteit zeer goed

Ik ben zeer tevreden over bennekom tandarts. Ze overleggen goed, ze doen geen onnodige dingen (bij vorige tandarts adviseerde een duir beugeltje vsn zo'n 700 euro voor mijn dochter van 8 jaar bij een andere de orthondist in Zeist) Tandarts en orthondist Bennekom adviseerde het even af te wachten. En zie het resultaat het bleek niet nodig. Veel geld, tijd en energie gescheeld. Ook zeer goede tandheelkundige zorg. Minn complimenten!

Patient vriendelijk!!

Duidelijk en vriendelijke behandeling en ontvangst

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Naar de tandarts gaan is nooit leuk maar ze zijn wel lief

Heel veel angst voor de tandarts maar ik wordt altijd lief en rustig geholpen

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Wat ik wel lastig vindt dat je vaak een ander krijg en jammer genoeg weet ik niet wie wie is

Efficiënte en toch Persoonlijke behandeling

Een tandartspraktijk draait op afspraak en in een geplande takt en toch was de ontvangst, de behandeling en de uitleg tijdens het beugel traject van mijn dochter altijd persoonlijk en informeel. Heel prettig. Van harte bedankt en we komen graag met onze zoon terug.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Dr Booy heeft mijn voortand uitstekend en vakkundig gerepareerd!

Heel bekwame dokter en assistente. Zeer snel geholpen en top gerepareerd. Heel erg vriendelijk en duidelijke uitleg. Zeer tevreden!! Toppers!

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Professioneel, persoonlijk en prettig.

Vragen worden met aandacht beantwoord en daar waar mogelijk wordt de zorg aangepast aan persoonlijke wensen.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Indien u voor een van onze differentiaties kwam willen wij dat graag van u weten; Orthodontie Invisalign

'Gewoon' goed en deskundig (Wat eigenlijk niet 'gewoon' is)

'Gewoon' goed en deskundig (Wat eigenlijk niet 'gewoon' is) en meegaand met de tijd.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Ga zo door!

werkt precies volgens afspraken !

Redelijk goede informatie, werkt precies volgens de afspraken met tijdige informatie. Wel een lange procedure met langdurige pijn en problemen. Maar dit is niet echt verrassend als je het je maar van tevoren ook realiseert: NEGEN tanden (deels ontstoken) in de onderkaak getrokken met daarna plaatsing van een nieuwe onderkaak-prothese. Het kauwen van voedsel is dan zeer pijnlijk en moeilijk totdat je na 2 maanden langzaam weer beter wordt. Maar heel goed begrijpelijk dat zij ook niet kunnen toveren!!!

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) ik weet het niet meer
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? JA, heel veel dank !

Er wordt goed naar je geluisterd en prima geholpen

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Ga zo door

Top tandartsen

Word altijd vriendelijk ontvangen en word prima verholpen van m’n tandproblemen

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Een vriendelijke en kundige tandarts

Peter Paul is een ontzetten vriendelijke en kundige tandarts. Snapt de angst en de terughoudendheid om een tandarts te bezoeken. Neemt de tijd en ik voel een vertrouwensband.

Professionele vriendelijkheid

Ruime openingstijden kan al om 7:00 terecht en je wordt vakkundig geholpen

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? Goed poetsen

Al jaren tevreden klant

Ben al van het begin patient en heb alleen maar goede ervaringen.

• Wilt u nog wat kwijt aan ons? N.v.t.

Zelfs met mijn enorme angst voor de tandarts lachend naar buiten gelopen

Vandaag voor een behandeling geweest met knikkende knieën naar binnen. Maar door de super zorgvuldige behandeling zonder enige pijn binnen 10 minuten weer lachend naar buiten gelopen. Top

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Wilt u nog wat kwijt aan ons? Topper deze tandarts

Joost van den Vondellaan 57

3705JB Zeist