Heel goed
Wiesje stelde mij gerust en besprak haar plan van aanpak en welke keuzes ik daarin had. Ze luisterde goed en kon een nare behandeling daardoor met een positief gevoel afsluiten.
Mijn tandarts was ziek geworden en maandagochtend om 8.10 uur werd ik gebeld, dat ik bij een andere tandarts mevrouw Fischer, een uur later al terecht kon. Super geregeld en een super behandeling gehad. Mijn complimenten, zo had ik niet voor niets een vrije dag opgenomen.
Ik had een hoektand verloren na een valparij. Ik werd nog diezelfde dag of de dag daarna geholpen. Uiteindelijk heb ik een implantaat laten zetten. Hellaas maar na enkele weken viel deze er uit. Een ontsteking in de kaak was daar de oorzaak van. Gelukig had de tandarts bij wijze van 'garantie' Het implantaat er 'gratis' weer ingezet.
Kundige, rustige, vriendelijke zorg.
Zeer zorgvuldig en vriendelijk
Zoveel angst maar jullie zijn altijd lief voor me
Prettige mensen, (zeer) vakkundig, met de tijd & instrumentarium meegaand
Mooie praktijk met volop parkeergelegenheid. Vriendelijke ontvangst aan de balie en aardige bekwame tandarts
Goede inplan- en behandel methoden. Klantvriendelijke bejegening. Goede uitleg!
Het meedenken van de mondhygiëniste Candaz ! In één afspraak controle tandarts en behandeling mondhygiëniste! Helemaal geweldig!
Altijd vriendelijk
Goede sfeer en uitleg wat er ging gebeuren tijdens de behandeling
Naar de tandarts gaan was ineens niet spannend meer!
Zowel de tandarts als de mondhygiënist hebben mij geweldig geholpen
Al een jaar of 25 bij deze tandarts. Altijd de juiste zorg op het juiste moment. Oor en oog voor de wensen, verlangens en mogelijkheden van de patient. Samen zoeken naar de beste zorg voor ieder gebit of waar nodig voor een prothese. Medewerkers zijn pas tevreden met het resultaat als de patient dit ook is en werken daar hard aan. Mijn kinderen hebben hier een hun hele leven al goed advies en passende tandzorg gekregen. Mijn moeder is patient geworden in de moeilijkste fase van haar leven waarin ze dementerend werd en niet meer goed kon aangeven wat ze wilde. Toch is elke inspanning geleverd zodat haar protheses goed zitten. Het is een leuk, prettig, menselijk team waarbij de vriendelijke en open cultuur hartverwarmend is.
Kennis gemaakt met mijn nieuwe tandarts, mw. E. Schaeffer. Zeer tevreden over de kundigheid, de snelheid met alles gelijk te regelen en last but not leas: Super aardig! Allemaal.
Zij hier boven !
12 jaar bij van Bennekom tandartsen. En altijd deskundig advies. Geduldig en een praktijk die goed bereikbaar is.
Zeer prettig contact en deskundige behandeling is mijn ervaring.
De ontvangst en de behandeling is prima. Vriendelijke tandarts en zo ook de assistente(n). Goede info over de behandeling.
Altijd tevreden. Ik woon officieel sinds dit jaar in Ede maar ik wil hier graag blijven terugkomen.
Ik heb gisteravond mijn hele tand gebroken. Dit tot aan het tandvlees. Vanmorgen gelijk de tandarts gebeld en ik kon dezelfde ochtend nog terecht. Ik ben goed geadviseerd en ze hebben er een mooie nood tand van gemaakt. Ik ben zeer tevreden.
netjes en snel afgehandeld
Joost van den Vondellaan 57