Jaren ben ik bij van Bennekom gekomen voor mijn mondzorg. In deze jaren was de service altijd met een lach en was het personeel er vriendelijk. Ook de mondzorg was van goede kwaliteit.
Ik heb vertrouwen in de deskundigheid van het team. Er wordt naar me geluisterd en samen wordt de behandelmethode gekozen.
Zeer tevreden over Mondhygienisten , tandartsen en ondersteunende planningsmedewerkers. Aangenaam, vriendelijk en vakkundig
Goede ervaring. Ik ben nog maar net bij de praktijk, maar ik ben blij dat ik de overstap gemaakt heb naar deze praktijk
In verband met nieuwe aanmelding heb ik een een heel prettig contact gehad.
Elke bezoek ervaar ik hier als prettig. Alle medewerkers bij Bennekom zijn uitstekende vakbekwame mensen! Weten mijn kinderen, man en mijzelf altijd correct en juist te behandelen!
Onlangs verhuisd van Den Haag naar Zeist. Nog niet ingeschreven bij een tandartspraktijk. Wakker geworden met kiespijn en direct was er plek voor me. Super professioneel geholpen door mevrouw Fischer, waarvoor dank! Complimenten voor de look & feel van de nieuwe praktijkruimtes op de eerste verdieping. Groet, Robert Jansen
Heldere communicatie mbt behandeling en kosten, vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten, mooie praktijk. Absoluut aan te raden!
Super gedaan Marloes met je ass, zag erg tegen op na de laatste keer bij kaakchirurg, Precies en rustig verteld wat je ging doen,en bijna pijn loos de kies verwijderd, echt top gedaan . Zou bijna zeggen op naar de volgende . Bedankt Louis Osterhaus
Half jaar van te voren afspraak gemaakt, fijn om schoonmaken en controle in één te hebben. Goede en prettige behandeling
Op je gemak gesteld zeer prettig ten opzichten van vroeger . De schoolbeul!
Mooie behandelruimte, goed werk door tandarts en mondhygiëniste en bovendien mooie frisse behandelruimtes
ik wordt altijd vakkundig geholpen
Al meer dan 20 jaar gebitonderhoud tot grote tevredenheid. Dit geld voor de tandarts maar ook voor de mondhygiëniste. De receptie niet te vergeten flexibel en altijd zeer correct.
Zorgvuldige beoordeling van mogelijkheden en onmogelijkheden bij behandeling gebit ouder wordende patiënt. Verwijzing naar bepaalde specialisten indien nodig.
Het was weer een fijne halfjaarlijkse controle zonder complicaties
Hele fijne benadering van behandelaar en assistenten.
We worden altijd zeer plezierig geholpen. Nieuwe praktijkruimte is een aanwinst ! Ik raad deze praktijk aan.
Ik ben sinds jaar en dag patiënt bij Van Bennekom Tandartsen en ben tot nu toe zeer tevreden. Ze denken altijd met je mee en de medewerkers zijn super. Kortom ik beveel deze praktijk ten zeerste aan.
Het trekken van een grote kies ging vooraf met duidelijke voorinformatie, informatie tijdens het trekken en informatie over de dagen na het trekken. Heel professioneel, hetgeen ik al jaren daar gewend bent. Top
Ik maak altijd een afspraak bij de tandarts voor alles in 1. Nu krijg ik elke week of om de paar dagen een mail voor de periodieke controle. Heel vervelend en irritant want je kan er niet voor afmelden
Beste anoniem, Hartelijk bedankt voor je feedback. Blijkbaar heeft er ergens tussen jou en ons automatisch oproepsysteem ruis gezeten. Wekelijks een mail is natuurlijk niet onze stijl! Uiteraard mag je mij, Candace, altijd een mail sturen via [email protected] zodat ik kan kijken waar in de instellingen het mis is gegaan. Als je al langer bij ons op bezoek komt dan zal je weten dat we niet meer dan gebruikelijk, via de mail, contact met je zoeken. Hopelijk kan ik het voor je oplossen of nagaan en wellicht wil je je review nog herzien. Hartelijke groet, Candace
Ik kom al vele jaren bij tandarts Van Bennekom. Altijd plezierig contact en snelle behandeling. En secuur mondhygiëne werk.
Vriendelijk, duidelijk, zorgzaam.
Ik krijg altijd goed advies over mijn gebit, personeel is altijd vriendelijk en enthousiast.
Ik ben zeer tevreden, altijd fijn geholpen, allemaal even vriendelijk, goed advies. Ik zou het iedereen aanbevelen!
Joost van den Vondellaan 57
3705JB Zeist