Eerste keer en auto gekocht zonder te kijken. Het contact liep vanaf begin tot eind hartstikke goed, vakmensen en staan open voor suggesties. Zoals de slogan al zegt... ZO KAN HET OOK
Beste Kees, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Mooi dat je het contact rondom de aankoop van jouw BMW 730d als prettig en professioneel hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Barsingerhorn. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Vanaf moment van interesse mijnerzijds in een te kopen BMW X3 is duidelijk en snel onderhandeld over inruilmogelijkheden, prijsbepaling en service. Vervolgens is in overleg inruildatum vastgesteld en is uitgebreide toelichting gegeven op gebruik van de gekochte auto.
Beste Reyer, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Goed om te horen dat je de onderhandeling en aflevering van jouw BMW X3 xDrive20d als duidelijk, deskundig en prettig hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Ulvenhout. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Uitstekende service. Heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Snel antwoord op mijn vragen. Communicatie verliep uitstekend via mail en app. Auto werd thuis afgeleverd. Super blij met Qoets!
Beste Frances, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je de communicatie en service rondom de levering van jouw MINI Countryman One als professioneel en prettig hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Aerdenhout. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
al diverse auto's bij Qoets gekocht.
Beste Andrea, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn om te horen dat je opnieuw goed bent geholpen bij de aanschaf van jouw BMW X4 xDrive20i. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Noordeloos. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Het gehele traject werd prima begeleid. Waarbij er veel meer keuzes zijn uit auto's dan je kunt vinden op diverse websites. Voor mij hebben ze de perfecte auto gevonden. Ook het aflever en verdere tuning werk is prima verlopen.
Beste Gert, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je de begeleiding bij het importeren en afleveren van jouw Audi SQ5 3.0 TFSI quattro als zorgeloos en zorgvuldig hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Voorburg. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Ik was een aantal weken geleden “ vreemd gegaan” met een ander auto bedrijf uit het midden van het land . Dan weer word wel weer duidelijk dat de service van Qoets op eenzame hoogte staat . Ga zo door en hou vol !
Beste Jelko, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Mooi om te horen dat de service bij de aflevering van jouw Volkswagen 1.5 TSI ACT Highline Business R opnieuw het verschil maakt. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Sprang-Capelle. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Mijn eerste auto via Qoets. Aanbevolen door zakenpartner. Vanaf het eerste contact verliep alles zorgeloos. Het enthousiasme van Qoets medewerkers om het voor de klant beter dan goed te doen, werkt aanstekelijk. Heb inmiddels Qoets een aantal keren bij vrienden aanbevolen. Bijzondere club.
Dankjewel, Hansch, voor je mooie woorden en aanbevelingen! Geweldig om te horen dat je eerste ervaring met Qoets zorgeloos verliep en dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. Veel veilige en plezierige kilometers in je BMW 530d Touring in Rotterdam! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
De mannen van Qoets hebben mijn aanvraag op professionele wijze onderhanden genomen en kwamen snel met een tweetal voorstellen. Qoets denkt met je mee, pushed niet maar weet je wel te verrassen met het aanbod. Ik heb inmiddels twee maal een Qoets aangeschaft bij Qoets en dat is mij beide malen goed bevallen. Jong gebruikt, goede kwaliteit tegen een nette prijs.
Beste Hasker, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je de snelle en doordachte aanpak bij de zoektocht naar jouw BMW X5 xDrive40i waardeert en inmiddels al twee keer voor Qoets hebt gekozen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Noordwolde. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Als leasewagen had ik een Mini Cooper Clubman die mij super goed beviel. Na wisseling van baan en daardoor geen leaseauto gingen we op zoek naar een privé Mini Cooper Clubman. Mijn vriend volgde al Qoets en heeft nog dezelfde dag contact met ze gezocht. Na een uitvoerig telefonisch gesprek wat we zochten in een Mini konden we na 2 dagen al een voorstel tegemoet zien. Deze miste net wat opties die wij toch wel graag wilden dus ging Qoets al snel verder met zoeken. En met resultaat! Na 1 dag zoeken kwamen ze met een bomvolle Mini Cooper Clubman. Daarna ging het snel. Van aankoop (blijft even wennen omdat je de auto niet letterlijk hebt gezien of gevoelt) tot uiteindelijk de uitlevering van de Mini (showroom staat) hebben wij als zeer prettig ervaren. Na een 2 maandjes wel een probleem met de Mini gehad, maar ook daar draait Qoets zijn hand niet voor om. Duidelijke communicatie, goede service en uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ik kan Qoets sterk aanbevelen!
Beste Daphne, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Wat mooi dat je het hele traject van zoeken tot levering van jouw MINI Cooper Clubman als prettig en zorgvuldig hebt ervaren, inclusief de afhandeling achteraf. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Utrecht. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Inmiddels mijn derde auto bij Qoets.nl gekocht. Ik kocht een vrijwel nieuwe en zeer comfortabele BMW 750Li en ruilde mijn Aston Martin DB11 van 14 maanden bij hen in. Men wist wederom precies wat mijn wensen waren. Er is veel energie gestoken om de auto snel op mijn verjaardag bij mij thuis af te leveren. Leuk! Omdat een uitleg van de nieuwe auto door het Coraona virus niet uitgebreid mogelijk was, heeft Qoets.nl een uitgebreide instructie film voor mij gemaakt. Dat is meedenken en service! Ik beveel Qoets.nl van harte aan!
Beste Hans, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Mooi om te horen dat de aflevering van jouw BMW 750Li xDrive precies aansloot op je wensen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Wassenaar. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Er zijn van die bedrijven die altijd meer doen dan dat je verwacht, Qoets is daar zeker één van. Het kwaliteitsniveau is naar mijn mening zeer hoog, zowel van het aanbod, als van het advies en de aftersales/service. Daarom kan ik iedereen aanraden om bij Qoets een auto te kopen van premium kwaliteit!
Beste Hepke, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je de kwaliteit van het aanbod, het advies en de service rondom jouw BMW 640d Gran Coupe zo waardeert. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Augustinusga. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Qoets heeft een mooie qoets voor me gevonden, levering met vriendelijke uitleg over de auto. Hoop er veel rijplezier aan te beleven, en wie weet met een paar jaar weer een nieuwe qoets.
Dankjewel, Freddy, voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering van je Audi Q3 35 TFSI prettig verliep en je tevreden bent met je qoets. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Goes! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Helemaal top. Kan niet beter
Beste Floris, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Mooi dat je zo tevreden bent over de aflevering van je MINI Cooper 5-deurs. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Driebergen. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Erg persoonlijk. Ook leuk om op je verjaardag nog een kaartje te ontvangen!
Beste Dane, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je het persoonlijke contact rondom de BMW 540i Sedan zo hebt gewaardeerd. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Dronten. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Snelle en zeer correcte levering.
Beste Gerrit Jelle, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Goed om te horen dat de levering van jouw Audi A6 Avant 55 TFSI Quattro snel en volledig volgens afspraak is verlopen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Schalsum. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Nette snelle afwikkeling, voor ik het wist had ik een auto gekocht.
Beste Peter, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat de snelle en soepele afwikkeling bij de aanschaf van jouw BMW X2 sDrive18i zo goed is bevallen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Alkmaar. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Je kunt met de firma Qoets goede afspraken maken, zij zijn erg flexibel. Zij denken met je mee en verlenen een uitstekende service. Beter als de traditionele autobedrijven/merken.
Dankjewel, Walter, voor je mooie review! Fijn dat je de flexibiliteit en service van Qoets waardeert en dat we goed met je hebben kunnen meedenken. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Huizen! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Qoets staat bij mij voor: klantgericht, accuraat snel en oplossingen biedend.
Dankjewel, Bert, voor je mooie review! Fijn dat je de klantgerichtheid, snelheid en oplossingen van Qoets zo waardeert. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Ulvenhout! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Qoets heeft mij meerdere malen verrast met de snelheid waarmee zij met een (aangepast) voorstel komen. Zeker in tijdens de verkoopfase was de informatie voorziening zeer snel. Nadat we de auto hadden gekocht duurde antwoorden iets langer maar bleef het service niveau erg hoog en worden zaken uitstekend opgelost. Je kunt hier met een gerust hart een auto kopen.
Beste Jurriaan, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn om te horen dat je de snelle communicatie tijdens het aankooptraject van jouw Porsche Macan waardeert en dat je het hoge serviceniveau ook daarna zo hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Amsterdam. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Best even wennen om online een jonge BMW 5 touring aan te schaffen, niks geen showroom..., maar de heren van Qoets helpen je bij de keuze, denken met je mee en kunnen je ook de auto (of een vergelijkbare) laten zien. Het enthousiasme spat er van af en ze houden je gedurende het gehele proces op de hoogte met foto's en documentatie. Geen verassingen en beter dan een reguliere garage. Klantgerichtheid in praktijk gebracht!
Dankjewel, Mark, voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je onze transparante werkwijze en klantgerichtheid zo waardeert. Mooi om te horen dat het hele proces soepel en zonder verrassingen verliep. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Beusichem! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt Duidelijkheid Snel kunnen schakelen Prima service en thuis afleveren van de auto Auto perfect afgeleverd Soepel en flexibele organisatie
Dankjewel, Arnold, voor je mooie review! Goed om te horen dat je de duidelijke communicatie, snelle service en flexibele aanpak bij de levering van je BMW 530i Touring waardeert. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Twello! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Prettige contacten met de medewerkers en snelheid in het behandelen van vragen maken dat ik Qoets graag aanbeveel.
Dankjewel, Edwin, voor je mooie review! Fijn dat je de snelle service en het prettige contact met ons team bij de zoektocht naar je Porsche Panamera 4 Sport Turismo E-Hybrid zo hebt gewaardeerd. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Bergschenhoek! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Vroeger zeiden wij wel eens gekscherend: "Je bent sneller dan je schaduw". Verwijzend naar de bekende stripheld Lucky Luke. Niet alleen sneller maar ook beter. Dat zijn de woorden die helemaal passen bij hoe Qoets mij geholpen heeft bij het aanschaffen van een nieuwe gebruikte auto. Marcel de Rooij
Dankjewel, Marcel, voor je originele en positieve review! Mooi om te horen dat de snelheid en kwaliteit van onze service bij de aanschaf van je BMW 530d Touring zo goed bevallen zijn. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Baarn! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Het was voor ons de eerste keer om een auto uit Duitsland te importeren en we zijn zeer goed geholpen door Qoets. Zij nemen alle zorgen uit handen en houden je goed op de hoogte van de stand van zaken. Zeker aan te bevelen en een volgende keer vragen we zeker Qoets om ons te helpen.
Beste Irene, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je de begeleiding bij het importeren van de Audi A4 2.0 TFSI ultra Avant als zorgeloos en professioneel hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Baarn. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Vanaf het eerste belletje en de diverse mails en whatsapp goede communicatie. Alles tot nu toe naar tevredenheid opgelost.
Beste Klaas, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Goed om te horen dat de communicatie rondom de aflevering van jouw Porsche Macan GTS vanaf het begin prettig en duidelijk verloopt. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Huizen. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡