Na ruim 10 jaar nog steeds bijzonder tevreden

In 2010 mijn eerste auto gekocht bij Qoets, en me laten verbazen door het waanzinnige verschil in service vergeleken met het dealer bedrijf. Het is bewonderenswaardig dat ze na ondanks de groei die ze hebben doorgemaakt, het service niveau met persoonlijke aandacht voor de klant hebben weten vast te houden, Wederom mijn complimenten!

Niet veel anders dan andere autobedrijven

Het contact verliep niet vlekkeloos. Er is niet teruggebeld op de afgesproken tijd. Reden van niet terugbellen was vaag. Ze hebben mooie auto's, veelal geïmporteerd, maar de verkoper hield er een dubbele agenda op na. Misschien had het te maken met eindejaarsdrukte.

Van begin tot einde goed geholpen met alles

Na levering uitstekende Service!

Nieuwe manier van auto kopen in hoger segment

Interessante nieuwe manier van het kopen van een auto. Geen showroom. Goede fotos. Proefrit aan huis, Strakke organisatie. Goed gedaan.

Hele fijne service en goede aftersales

Ik heb een bmw 5 serie touring gekocht bij Qoets. Het aankoopproces heb ik als erg prettig ervaren. Voor de proefrit hebben ze de auto naar Den Haag gereden. Met Qoets een scherpe prijs overeengekomen. Twee weken later is de auto als nieuw afgeleverd bij mij thuis. Na twee weken vielen mij een paar beschadigingen op aan de voorruit. Hierover contact gehad met Qoets. De auto is opgehaald en dezelfde dag met nieuwe ruit weer afgeleverd. Echt fijne en goede aftersales. En niet geheel onbelangrijk. De bmw rijdt heerlijk.

vol vertrouwen afwachtend op de auto die je alleen via foto's hebt kunnen zien.

Best wel vreemd en spannend om een auto online aan te schaffen, maar alles is volgens afspraak gegaan en de auto is nog mooier dan op de foto's. Zeer goed service, alles werd duidelijk uitgelegd over het gebruik van de auto met heel veel geduld. Zelfs achteraf nog hulp gekregen voor al die moderne snufjes.

Goede service en klantencontact

Qoets heeft mij vanaf het eerste contact bijgestaan in het gehele proces en voorzien van het juiste advies. Dit advies heeft geleid tot de aankoop van mijn X4 M40i. Ik geniet ieder dag van de auto dankzij Qoets.

Geweldig fijn bedrijf

Mercedes E400 cabriolet gekocht. Een super service, door meer dan vriendelijke mensen. Wat ze beloven doen ze ook echt. Mijn volgende auto zal ik zeker eerst bij qoets gaan zoeken

Top!

Snel, goed aanbod en superservice!

zeer goede communicatie

Behalve een goede auto (in mijn geval een Q7 etron) was de communicatie via mail, app en telefoon zeer snel en goed. Van auto's heb ik niet veel verstand, maar de service was top

Uitstekende service

Zeer prettig en vriendelijke en oprechte service!

Top auto’s en prima service

Inmiddels 3 auto’s via Qoets en een prima ervaring. Goede persoonlijke service!

Correct, vlot en deskundig

Goede communicatie, vlot en deskundig afgewikkeld. Een kleinigheidje wat vergeten was, werd correct hersteld.

Mooi bedrijf met goede service en prachtige occasions

Mooie BMW 520 D touring gekocht bij Qoets. Mijn 3e BMW en voor het eerst zaken gedaan met Qoets. Zeer tevreden tot nu toe;korte lijnen,enthousiaste mensen en goede service. Als je liefhebber bent van mooie autos moet je bij Qoets zijn.

Super!

Zeer prettige contact en zakendoen met een correcte afhandeling. Ze doen wat ze beloven. Nog niet zo vaak meegemaakt bij het kopen van een auto.

SuperService

goede service. Doen heel veel stappen extra.

Super bedrijf waar de klant nog echt centraal staat!

Door middel van een zoekopdracht hebben de heren van Qoets wederom een top-qoets voor mij gevonden! Elke keer leuk om weer zaken te kunnen doen. Persoonlijke aandacht en goede service bestaat nog!

Super service

Een bedrijf dat doet wat ze zeggen.

Mijn 6e Qoets! Dat zegt genoeg denk ik ;-).

Super bedrijf. Altijd stipt en punctueel, altijd mooie autos. Ophaal- en breng service is top, alles eigenlijk wel. De 7e wordt er ook eentje van Qoets - bedankt jongens.

Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Qoets. Gelijk bij het begin al namen ze snel contact met mij op. Vanaf het eerste moment was het contact plezierig. Er wordt snel gereageerd op vragen. Ik vind ze zeer service gericht. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

Geweldige service ervaring

Vanaf eerste moment direct een hele goede interactie, afspraken worden altijd snel opgevolgd en geen vraag is teveel. De mannen van Qoets vragen goed wat je wil en wat je belangrijk vind en zorgen dat hun voorstellen daar ook echt aan voldoen (en meestal meer). Ik had al meerdere vrienden die via Qoets hun auto hadden besteld en ze hebben er nu een nieuwe loyale klant bij. Ik ben zeer tevreden hoe het aankoopproces van mijn Range Rover Sport Hybride is verlopen en ook de after service is top notch!

Persoonlijk, professioneel en topkwaliteit!

Na eerdere positieve ervaringen met Qoets in mijn naaste omgeving ben ik nu zelf ook klant. Ook mijn ervaring is zeer positief: er werd goed naar mijn wensen geluisterd en een auto voor mij gevonden die voldeed aan mijn wensen. De communicatie over het proces van zoeken en leveren, de aflevering zelf en mijn vragen nadien was respectvol, snel en accuraat. Er is een tevreden lid van de Qoets-familie bij gekomen!

Erg goed.

Vanaf het eerste telefoongesprek met Pieter verliep alles vlekkeloos. De ochtend voor de levering ontving ik een persoonlijke film met de uitleg van mijn auto. Later die dag verscheen de enthousiaste Reinder voor de levering van mijn auto. Inmiddels hebben wij de eerste rit gemaakt naar Frankrijk. Dit was een feestje met de nieuwe Qoets.

Prima service!

Van begin tot het einde goed en snel contact. Alle tijd voor je bij het maken van een proefrit. Onze nieuwe qoets werd voor de deur afgeleverd en onze vorige werd weer mee terug genomen. Ook de aftersales is prima, we hadden wat problemen dat de accu van onze hybrideauto snel terug liep, terwijl deze stil stond. Dit is naar volle tevredenheid opgelost.

Geweldig advies en service!

Rugklachten hielden mij van een sportpakket af. Maar het advies om dit te combineren met luchtvering heeft mij een super comfortable Qoets bezorgd. Vliegend tapijt 10.0. Nergens zoveel aandacht voor de online klant zoals hier.

Proostwetering 103

3543 AC Utrecht