In 2010 mijn eerste auto gekocht bij Qoets, en me laten verbazen door het waanzinnige verschil in service vergeleken met het dealer bedrijf. Het is bewonderenswaardig dat ze na ondanks de groei die ze hebben doorgemaakt, het service niveau met persoonlijke aandacht voor de klant hebben weten vast te houden, Wederom mijn complimenten!
Beste Ruben, geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat zowel Hans als Reinder je goed hebben geholpen en dat de service rondom je BMW 640i Gran Turismo naar wens is. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Vroomshoop! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Het contact verliep niet vlekkeloos. Er is niet teruggebeld op de afgesproken tijd. Reden van niet terugbellen was vaag. Ze hebben mooie auto's, veelal geïmporteerd, maar de verkoper hield er een dubbele agenda op na. Misschien had het te maken met eindejaarsdrukte.
Beste Ron, Dank voor je review betreffende ons contact over de BMW 530i Sedan. Wij vinden het erg vervelend dat jij niet tevreden bent over de manier waarop je door ons geholpen bent. We doen ons best onze prospects op tijd na te bellen en dat is bij jou niet gelukt. We snappen dat het vervelend is dat we pas later gebeld hebben. Dat is niet zoals het hoort. Onze excuses daarvoor. Voor wat betreft de dubbele agenda snappen we dat het vervelend is dat wij meerdere aanvragen op een auto kunnen hebben en dat de auto verkocht kan blijken te zijn. Het is een uitdaging om bij iedereen deze verwachtingen "te managen" zonder dat mensen dit als druk ervaren. We gaan nadenken hoe we dat proces beter kunnen maken om zodoende teleurstellingen te voorkomen. In ieder geval dank voor de terugkoppeling. Het geeft ons weer kans om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Qoets.nl
Na levering uitstekende Service!
Beste Frank, bedankt voor je feedback. Fijn dat je van begin tot eind goed bent begeleid en de service na aflevering van je BMW X5 M als uitstekend hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Zuid-Scharwoude. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Interessante nieuwe manier van het kopen van een auto. Geen showroom. Goede fotos. Proefrit aan huis, Strakke organisatie. Goed gedaan.
Dank voor je reactie, Albert. Mooi dat je onze aanpak rondom de aankoop van je Porsche Macan waardeert, van de duidelijke foto's tot de proefrit aan huis. Fijn dat je de organisatie als strak ervaart. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Breda. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Ik heb een bmw 5 serie touring gekocht bij Qoets. Het aankoopproces heb ik als erg prettig ervaren. Voor de proefrit hebben ze de auto naar Den Haag gereden. Met Qoets een scherpe prijs overeengekomen. Twee weken later is de auto als nieuw afgeleverd bij mij thuis. Na twee weken vielen mij een paar beschadigingen op aan de voorruit. Hierover contact gehad met Qoets. De auto is opgehaald en dezelfde dag met nieuwe ruit weer afgeleverd. Echt fijne en goede aftersales. En niet geheel onbelangrijk. De bmw rijdt heerlijk.
Maarten, bedankt voor je mooie review! Fijn dat zowel het aankoopproces als de aftersales van je BMW 530i Touring zo goed is verlopen. Geniet van elke rit en veel veilige en plezierige kilometers in en rond Den Haag! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Best wel vreemd en spannend om een auto online aan te schaffen, maar alles is volgens afspraak gegaan en de auto is nog mooier dan op de foto's. Zeer goed service, alles werd duidelijk uitgelegd over het gebruik van de auto met heel veel geduld. Zelfs achteraf nog hulp gekregen voor al die moderne snufjes.
Dank voor je review, Dick. Goed om te horen dat de levering van je Audi e-tron 55 quattro volgens afspraak verliep en de auto zelfs mooier is dan verwacht. We waarderen dat je onze uitleg en ondersteuning positief benoemt. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Schiedam. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Qoets heeft mij vanaf het eerste contact bijgestaan in het gehele proces en voorzien van het juiste advies. Dit advies heeft geleid tot de aankoop van mijn X4 M40i. Ik geniet ieder dag van de auto dankzij Qoets.
Harrison, bedankt voor je positieve review! Fijn dat Qoets je goed heeft begeleid bij de aankoop van je BMW X4 M40i en dat je er elke dag van geniet. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Amsterdam! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Mercedes E400 cabriolet gekocht. Een super service, door meer dan vriendelijke mensen. Wat ze beloven doen ze ook echt. Mijn volgende auto zal ik zeker eerst bij qoets gaan zoeken
Beste Jack, dank je wel voor je enthousiaste review. Fijn dat je de service en het contact als zo prettig hebt ervaren bij de aankoop van je Mercedes E 400 4MATIC Cabriolet. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te helpen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Heel. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Snel, goed aanbod en superservice!
Beste Menno, dank voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent over het aanbod, de snelheid en service rondom je BMW 530i Touring. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Overveen. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Behalve een goede auto (in mijn geval een Q7 etron) was de communicatie via mail, app en telefoon zeer snel en goed. Van auto's heb ik niet veel verstand, maar de service was top
Dank voor het delen van je ervaring, Frank. Mooi dat je onze communicatie als duidelijk en snel hebt ervaren, juist ook wanneer je minder thuis bent in auto’s. We zorgen er graag voor dat je met vertrouwen in je Audi Q7 3.0 TDI e-tron quattro stapt. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Heelsum. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Zeer prettig en vriendelijke en oprechte service!
Beste Samir, dank je wel voor je positieve feedback. Mooi om te horen dat je onze service rondom je Audi Q5 2.0 TDI quattro als prettig en oprecht ervaart. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Arnhem. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Inmiddels 3 auto’s via Qoets en een prima ervaring. Goede persoonlijke service!
Beste Edwin, bedankt voor je vertrouwen in Qoets! Geweldig om te horen dat je inmiddels drie auto’s via ons hebt gekocht en telkens een positieve ervaring hebt gehad. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Noordwijkerhout met je MINI Cooper S Cabrio! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Goede communicatie, vlot en deskundig afgewikkeld. Een kleinigheidje wat vergeten was, werd correct hersteld.
Beste Eric, dank voor je fijne review en het delen van je ervaring met de aflevering van je BMW 535d Touring. Goed om te horen dat alles vlot en deskundig is verlopen en bedankt voor je begrip bij het herstel van het kleinigheidje. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Oss. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Mooie BMW 520 D touring gekocht bij Qoets. Mijn 3e BMW en voor het eerst zaken gedaan met Qoets. Zeer tevreden tot nu toe;korte lijnen,enthousiaste mensen en goede service. Als je liefhebber bent van mooie autos moet je bij Qoets zijn.
Beste Haye, dank voor je mooie woorden en het delen van je eerste ervaring met Qoets. Fijn dat je tevreden bent over de service, het contact en je BMW 520d Touring. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Bolsward. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Zeer prettige contact en zakendoen met een correcte afhandeling. Ze doen wat ze beloven. Nog niet zo vaak meegemaakt bij het kopen van een auto.
Jilles, dank voor je positieve feedback en fijn dat je onze werkwijze als prettig en correct ervaart bij de aankoop van je BMW X1 sDrive20i. We doen graag wat we beloven. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Dokkum. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
goede service. Doen heel veel stappen extra.
Beste Martijn, dank je wel voor je positieve review en het delen van je ervaring. Mooi om te horen dat je onze extra inzet rondom je BMW 530i xDrive Touring waardeert. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Amsterdam. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Door middel van een zoekopdracht hebben de heren van Qoets wederom een top-qoets voor mij gevonden! Elke keer leuk om weer zaken te kunnen doen. Persoonlijke aandacht en goede service bestaat nog!
Victor, bedankt voor je vertrouwen in Qoets! Fijn dat we weer een mooie BMW 745Le voor je hebben gevonden en dat je de persoonlijke aandacht en service waardeert. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Huissen! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Een bedrijf dat doet wat ze zeggen.
Super bedrijf. Altijd stipt en punctueel, altijd mooie autos. Ophaal- en breng service is top, alles eigenlijk wel. De 7e wordt er ook eentje van Qoets - bedankt jongens.
Beste Henrik, bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in Qoets! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat je volgende auto ook weer van ons komt. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Bussum met je BMW 740d xDrive! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Qoets. Gelijk bij het begin al namen ze snel contact met mij op. Vanaf het eerste moment was het contact plezierig. Er wordt snel gereageerd op vragen. Ik vind ze zeer service gericht. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen.
Heleen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je het contact met Qoets als plezierig en servicegericht hebt ervaren en dat je goed bent geholpen. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Mijnsheerenland met je MINI Cooper S Countryman! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨
Vanaf eerste moment direct een hele goede interactie, afspraken worden altijd snel opgevolgd en geen vraag is teveel. De mannen van Qoets vragen goed wat je wil en wat je belangrijk vind en zorgen dat hun voorstellen daar ook echt aan voldoen (en meestal meer). Ik had al meerdere vrienden die via Qoets hun auto hadden besteld en ze hebben er nu een nieuwe loyale klant bij. Ik ben zeer tevreden hoe het aankoopproces van mijn Range Rover Sport Hybride is verlopen en ook de after service is top notch!
Dankjewel, Ronald, voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de interactie, service en aandacht voor jouw wensen zo goed zijn bevallen. Mooi dat je via vrienden bij Qoets terechtkwam en nu zelf een tevreden klant bent. Veel veilige en plezierige kilometers in je Land Rover Range Rover Sport HSE Dynamic P400e PHEV in Amsterdam! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Na eerdere positieve ervaringen met Qoets in mijn naaste omgeving ben ik nu zelf ook klant. Ook mijn ervaring is zeer positief: er werd goed naar mijn wensen geluisterd en een auto voor mij gevonden die voldeed aan mijn wensen. De communicatie over het proces van zoeken en leveren, de aflevering zelf en mijn vragen nadien was respectvol, snel en accuraat. Er is een tevreden lid van de Qoets-familie bij gekomen!
Wat leuk om te lezen dat je via positieve ervaringen in je omgeving nu zelf ook klant bent geworden, Ilse. Dank voor je mooie woorden over de communicatie, het meedenken en de aflevering van je BMW 118i 5-Drs. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Sint Michielsgestel. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Vanaf het eerste telefoongesprek met Pieter verliep alles vlekkeloos. De ochtend voor de levering ontving ik een persoonlijke film met de uitleg van mijn auto. Later die dag verscheen de enthousiaste Reinder voor de levering van mijn auto. Inmiddels hebben wij de eerste rit gemaakt naar Frankrijk. Dit was een feestje met de nieuwe Qoets.
Dankjewel, Hans, voor je mooie review! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat de uitlegvideo over je Qoets en de enthousiaste levering het extra speciaal maakten. Klinkt als een geweldige eerste rit naar Frankrijk! Veel veilige en plezierige kilometers in Noordwijk en daarbuiten. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Van begin tot het einde goed en snel contact. Alle tijd voor je bij het maken van een proefrit. Onze nieuwe qoets werd voor de deur afgeleverd en onze vorige werd weer mee terug genomen. Ook de aftersales is prima, we hadden wat problemen dat de accu van onze hybrideauto snel terug liep, terwijl deze stil stond. Dit is naar volle tevredenheid opgelost.
Fijn om te horen dat alles van begin tot eind soepel is verlopen, Eric. Bedankt voor je positieve woorden over het contact, de proefrit en de aflevering van je BMW 225xe Active Tourer. Ook prettig dat het accuprobleem goed is opgelost. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Zaltbommel. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡
Rugklachten hielden mij van een sportpakket af. Maar het advies om dit te combineren met luchtvering heeft mij een super comfortable Qoets bezorgd. Vliegend tapijt 10.0. Nergens zoveel aandacht voor de online klant zoals hier.
Beste Taeke, bedankt voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat het advies rondom de BMW X5 xDrive30d zo goed heeft uitgepakt en je nu comfortabel rijdt dankzij de combinatie met luchtvering. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Burgum. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡