Laden reviews...
77 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven consequent een vriendelijke en vakkundige monteur die uitlegt wat er gaat gebeuren en welke opties er zijn. Klanten waarderen de betrouwbaarheid, transparante prijzen en professionele service. De communicatie wordt geroemd en de follow-up is zorgvuldig. Over het geheel genomen is de ervaring positief en consistent.
Ook nu weer uitstekend, vlot en vriendelijk geholpen!
5 June 2026
Peter
Tilburg
Prima autogarage, als je iets hebt kijkt hij ernaar. Zo niet meteen dan zo snel mogelijk!
31 May 2026
Eva
Word altijd top geholpen
30 May 2026
Anita
Dongen
Ik denk dat mijn antwoord in dat ene woord duidelijk is,TOP in service, vakkundigheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid.
30 May 2026
Antoon
Tilburg
Topbedrijf, belt altijd netjes wat er aan de auto is en wat mogelijkheden zijn met de prijzen erbij. Nooit verrassingen en op tijd klaar volgens afspraak. Super tevreden met service van dimitri, ga zo door!
27 May 2026
Koen
Tilburg
Goede service, betrouwbaar, op loopafstand bereikbaar. Al jaren tevreden klant.
27 May 2026
Jos
Tilburg
erg behulpzaam en vriendelijk en een heel goede montuur met veel ervaring en geen lange wachttijden ik heb er goede ervaring mee
Corne Dankers
Tilburg
Goede service en goed geholpen
Anneke Semmeling
Tilburg
Als het mogelijk is staat hij meteen voor je klaar. Altijd een vriendelijk woord, wij zijn er blij mee
Ria
Tilburg
Direct geholpen zonder moeilijk te doen en sommige dingen nog gratis ook
Jack
ok
7 March 2026
Jan
tilburg
ik kom al jarenlang vanuit amsterdam speciaal voor garage oppermans voor de uitstekende service en goede prijzen.
2 March 2026
miguel
amsterdam
Zijn altijd tevreden over de service van Dimitri, werkt vakkundig en overlegt wat er gedaan moet worden! Komen er al jaren!
1 March 2026
Marijke
TILBURG
Nvt
26 February 2026
Coby van Berkel
Tilburg
Goeie service , advies en uitleg
26 February 2026
Nicole
Kaatsheuvel
Dit is echt een goede garage! Levert goed werk, is snel en probeert je niet op de kosten te jagen en denkt mee. Even een voorbeeld: De roetfilter van mijn oude Opel Corsa was kapot, ik kwam niet door de APK, omdat deze nu te veel uitstootte. Het vervangen daarvan zou aardig duur zijn. Ik wist niet dat er een alternatief was, maar Dimitri wel. In plaats van mij de dure nieuwe filter aan te smeren, raadde hij aan om het te melden bij RDW en fijnstoftoeslag te betalen. Dit kostte mij 10% extra wegenbelasting ipv een hele nieuwe roetfilter. Ik denk dat dit veel zegt over Dimitri als persoon en bedrijf. Gewoon heen gaan!
23 February 2026
Sam
Tilburg
Duidelijke afspraken vooraf gemaakt. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Prijs was zeer schappelijk. Dik tevreden dus
Mark
TILBURG
Ondanks de drukte, vaak tijd om even iets tussendoor te checken. Goede diagnose en eerlijke prijs. Beter dan bij de dealer en betere service.
Helene
Tilburg
Uitstekend, snel en fijn geholpen! Ook goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn auto na transport was gearriveerd en wat er precies gerepareerd moest worden. 2 nieuwe banden en 4 nieuwe velgen lagen er snel weer op. Top garage!
Nicole
Tilburg
Vlotte en eerlijke beoordeling en geen verstopte prijzen
Jack
Service is uitstekend
Corne
Tilburg
Wij zijn al jaren klant bij Dimitri en nog steeds altijd tevreden over de service en onderhoud aan onze auto’s
18 January 2026
Bianca
Tilburg
Heel fijn. Vaak heb je het idee dat je bedonderd wordt. Hier had ik dit totaal niet.
18 January 2026
Meriam
Goed en deskundig.
17 January 2026
Toos
Tilburg
Altijd fijn om naar hem toe te gaan
17 January 2026
Bertold
Tilburg
Bij Autoservice Oppermans kunt u terecht voor reparatie, diagnose, onderhoud en APK voor alle merken (echt alle merken, dus ook Mercedes, BMW, Volkswagen, Seat, Peugeot, Ford, etc) en type auto’s. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste en modernste technieken, zodat de juiste diagnose kan worden gesteld die nodig is om de kwaliteit van diverse merken te waarborgen.
Door de jarenlange expertise in verschillende merken is ons team in staat uw auto vakkundig, kwalitatief te repareren en te onderhouden.
Onze sterke punt is de flexibiliteit van van de werkplaats. Zo zijn wij in de avond op afspraak geopend en hoeft u zich geen zorgen te maken of wij vroegtijdig gesloten zijn.
Benatzkystraat 40
5011 ED Tilburg