Ik kon dezelfde dag met het probleem komen en eind van de middag was het opgelost.
De service en uitleg over wat er gaat gebeuren. Zijn direct en weten waar ze over praten. Ik ben tevreden.
Beste Frank, bedank voor deze mooie beoordeling!
Mijn ervaring met AutoFirst Medemblik zijn erg goed. Wat ik heel fijn vind is de duidelijke communicatie en denken in alternatieve oplossingen. De garage ziet er verzorgd uit, het personeel is prettig in omgang en zeer behulpzaam.
Zeer goede service altijd eerlijk verhaal. En persoonlijke aandacht. En mag best gezecht worden gewoon goede reparateurs. Wij zijn weer blij,kom zeker weer terug voor Mijn auto. Bedankt nog. Groetjes Cor en Brenda.
bedankt voor deze Mooie beoordeling!
Zeer vriendelijk, behulpzaam en snel. Ik ga nooit meer naar een ander.
Bedankt Patty, goed te horen!
Super service. Communicatie is echt top!
Beste Mewis, bedankt voor uw beoordeling!
Alles prima geregeld en volgens afspraak
Eigenlijk alles wat je bij een autoservice wilt ervaren. Professionele vakmensen, vooroverleg na een eerste inspectie en duidelijk uitgelegd wat er uiteindelijk is gebeurd met de auto.
uitstekende service voor een normale prijs!
Professioneel bedrijf en personeel, men denk in oplossing met een klantvriendelijke blik en normale prijzen. Voorbeeld: Ondanks een scherpe offerte gekregen, zat de reparatie flink tegen maar kon gratis de leenauto een dag langer gebruiken en offerte werd aangehouden ondanks meer werk.
nog nooit zo’n goede garage gehad
Als ex 1e automonteur weet ik hoe het hoort, nooit niks op aan te merken. Top
Prima APK keuring gehad
Goed contact, nette garage en goede service
Goede service en volgens de afspraak.
Lekkere koffie als je aan het wachten bent
Vlak voor onze vakantie koppeling van onze Zafira Tourer eruit. Ondanks drukke planning bij de garage toch een plekje weten te krijgen. Mijn ervaring is uitstekend en zou ze ook zeker hierdoor willen aanraden. Toppers!
Verkoopadviseur Sander heeft ons zéér vriendelijk en fijn geholpen, vanaf het moment van het eerste telefoontje, tot aan het ophalen van de auto. Meedenken, niet opdringen, eerlijk advies en een keurig gepoetste auto. Kortom een heel fijne ervaring. Ga zo door!
Betrouwbare zaak, goede service, vriendelijke bejegening.
Heb onze auto er al jaren in onderhoud en ben zeer tevreden.
Snelle afhandeling goede prijs
Ik word altijd heel fijn geholpen met mijn auto, Heb er zelf geen verstand van, maar ze leggen altijd alles uit. Ook als er voor een APK bijvoorbeeld wat hogere kosten aankomen overleggen ze altijd eerst voordat ze wat gaan doen. Er wordt ook altijd meegedacht naar de beste oplossing. Superfijne autoservice! :)
heel tevreden