Gewoon TOP

Heldere en duidelijke communicatie

Zorgvuldig en snel

Via Notariële Diensten heb ik snel een Verklaring van Erfrecht gekregen. Digitaal, via hele duidelijke en volledige communicatie is dit verlopen. Ik werd goed geïnformeerd over het verloop van de te doorlopen stappen. Een heel fijne ervaring.

heel goed

Het is goed gegaan ik ben tevreden

• Gemak

Vakkundig en snel met een prima communicatie.

Nadat we behoorlijk geschrokken waren van de offerte van een traditionele notaris hebben we ons tot Notariële Diensten gewend. Voor een bijzonder concurrerende prijs hebben zij de Verklaring van Erfrecht opgesteld en de inschrijving in het Kadasteer verzorgd. Op een kleine miscommunicatie na is alles snel en vakkundig verlopen. Regelmatige melding over de voortgang hebben wij op prijs gesteld.

• Gemak

Alles tot tevredenheid afgehandeld..

Alles tot tevredenheid en correct uitgevoerd en afgehandeld. Niets over aan te merken...

Snel en accuraat geholpen

Snel en accuraat geholpen

• Gemak

Toegankelijke en professionele dienstverlening.

Voor formele akten is men aangewezen op notarissen. Mijn ervaring met Notariële Diensten is evident positief. De communicatie tijdens de processtappen is helder en begrijpelijk (ook voor leken) en verloopt via email. De snelheid van afhandeling is afhankelijk van bepaalde factoren aan de klantzijde. Notariële Diensten biedt gemak en deskundigheid. Prima!

• Gemak

Heldere communicatie en snelle service

De communicatie verloopt via mail en online invullen en ondertekenen. Erg efficiënt.

Zeer kundig

Na eerst toch twijfels te hebben gehad, heb ik de dienstverlening als zeer kundig ervaren. Omdat ik zaken moest regelen voor mijn geestelijk beperkte nicht, is dit allemaal goed verlopen. Bedankt.....

• Gemak

Erg goed geholpen met verklaring erfrecht

Ik ben erg goed geholpen met een Verklaring van Erfrecht. Dit ging volledig digitaal maar Notariële Diensten heeft mij steeds goed geïnformeerd & op de hoogte gehouden van de volgende stappen. De uitleg was zeer helder.

Makkelijk

het is mogelijk op een makkelijke manier online een verklaring van erfrecht aan te vragen. Goede en snelle communicatie .Uploaden van benodigde documenten via een beveiligde omgeving is prettig

Een efficiënte service

Ik had al eerder gebruik gemaakt van de diensten en vanwege de efficiëntie heb ik weer gekozen voor notariële diensten. Foutloos en snel tegen concurerende kosyen.

goed, makkelijk en snel verlopen

goed, makkelijk en snel verlopen

• Gemak

Zeer goede dienstverlening, duidelijke communicatie!

De procedure werd helder toegelicht en er werd steeds snel en adequaat gereageerd. De communicatie was niet alleen efficiënt maar ook prettig. Ik vond de hele gang van zaken uitermate vlot en veilig verlopen en veel goedkoper dan veel andere notariële diensten.

• Gemak

Erg efficiënt proces met duidelijke informatie over de verschillende stappen.

Duidelijke website met veel informatie. We hebben een Verklaring van erfrecht en het royeren van een hypotheek geregeld via Notariële Diensten. De aanvraag is eenvoudig, de terugkoppeling direct en eenduidig. Alles online en erg snel, helemaal tevreden.

• Gemak

Snelle service en dat in december

Eigenlijk een willekeurige keuze voor een erfrechtverklaring te laten opstellen. Kosten vielen mij mee. Ondanks dat het december was, is het snel geregeld. Bijna alle communicatie via e-mail. Eén keer telefonisch contact vanwege familielid in buitenland, maar ook dat was snel afgehandeld.

• Gemak

Efficiënte snelle dienstverlening waarbij alles elektronisch getekend kan worden.

Snelle terugkoppeling

Goeie ervaring.

• Gemak

Ik heb voor beide overleden ouders een verklaring van erfrecht laten opstellen via Doe het zelf notaris. Ik heb voor deze dienstverlening gekozen vanwege de veel lagere kosten (meer dan de helft goedkoper dan bij de eigen notaris!), te meer omdat het om een standaard testament ging en van te voren duidelijk was dat de erfgenamen de erfenis zuiver zouden gaan aanvaarden. Geen moeilijke clausules dus en lastige beslissingen waarbij juridisch advies gewenst is. Het kon in ons geval dus allemaal prima online en via emailverkeer. De te nemen stappen en acties werden steeds duidelijk gecommuniceerd. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening en kostenbesparing.

Snel

Ik had een verklaring van erfrecht nodig, en dat was snel geregel.

• Gemak

Ik had mijn ervaring over jullie al veranderd

Ik kan het nu wel beoordelen we zijn zeer tevreden over jullie We hebben een groot gedeelte al afgerond

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Geen aanmerkingen. Alles netjes verlopen.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Snelle, makkelijke en goede afwikkeling voor een verklaring van erfrecht

Na de aanvraag heel snel reacties met de stappen die ik moest ondernemen. Na elke actie ook weer snel een reactie met de status en de vervolgstappen. Keurige mails en zeer duidelijke informatie en uitleg over de gang van zaken.

Duidelijkheid en snelle communicatie

Ik zou jullie aanbevelen

• Gemak

Snelle, goedkope en online dienstverlening

Via de uitvaartonderneming welke we hadden gekozen, zijn we gewezen op de diensten van Notariële Diensten. Nadat een eerste check op de website mbt kosten, hebben we er voor gekozen om een verklaring van erfrecht op te laten stellen. Door de online dienstverlening is het uploaden van bestanden en verifiëren van gegevens van erfgenamen echt in een notendop geregeld. Dat er dan enige dagen tussen zit voor administratie lijkt mij niet meer dan normaal. Top en echt aan te bevelen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden