Heel fijn en duidelijk gecommuniceerd!
Hartelijk dank voor uw review. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Prima geholpen en snel voor een goede prijs
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de fijne woorden over onze dienstverlening! Het doet ons goed te horen dat u snel en voor een goede prijs geholpen bent met uw Verklaring van Erfrecht. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Originele beoordeling
Prima geholpen en snel voor een goede prijs
Het was allemaal snel geregeld. Betekent wel een groot bedrag voor weinig werk. Maar dat zal wel komen omdat dit standaard bedragen zijn. Ik zal deze manier van notariele handelen wel aanbevelen aan anderen
Hartelijk dank voor uw review. Onze organisatie biedt de laagste prijsgarantie. In uw dossier zijn er geen aanvullende werkzaamheden nodig gebleken en was de all-in prijs €369 inclusief BTW. Dit betekende niet dat er weinig werk in uw dossier zat, maar door onze veelal geautomatiseerde en digitale werkwijze zijn de tarieven veel lager dan bij een lokale notaris en is de doorlooptijd vaak erg kort. Het dossier is daarom al met 3 werkdagen afgerond. Ook uw snelle (re)acties zorgden hiervoor, waarvoor dank! Indien u onze dienstverlening toch een hoger cijfer waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Was goed. Snelle reacties. Jammer dat de acte van verdeling niet in hun pakket zat. Dat is echt een gemis.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Fijn om te horen dat u de snelle reacties en de communicatie als positief heeft ervaren. Uw opmerking over de akte van verdeling nemen wij. Deze bieden wij niet aan en daarom bent u bij een notaris sneller geholpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Makkelijk dit, scheelt veel geld nu dit online kan en het zijn de zelfde aktes. Mailtjes goed lezen en invullen, bijlagen toevoegen en klaar ben je. Duidelijke kosten.
Hartelijk dank voor uw schitterende beoordeling en het delen van uw ervaring! Het doet ons goed te horen dat u het online proces als makkelijk en duidelijk heeft ervaren en dat de kosten transparant waren. Wij streven ernaar onze dienstverlening zo toegankelijk en helder mogelijk te houden, en het is prettig te weten dat dit bij u goed is gevallen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Snelle afhandeling, duidelijke antwoorden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Het doet ons deugd te horen dat de afhandeling van uw Verklaring van Erfrecht snel en duidelijk is verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Wij werden op de hoogte gehouden van alle stappen totdat de verklaring van erfrecht was opgemaakt door de notaris.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u goed op de hoogte werd gehouden tijdens het opstellen van de verklaring van erfrecht. Het is waardevol te weten dat onze communicatie en efficiënte afhandeling naar wens waren. Wij waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het proces snel en duidelijk is verlopen en dat alles zonder rompslomp is afgehandeld. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Op maandag de aanvraag gestart voor een verklaring van erfrecht. Communicatie via email verliep zeer vlot. Op vrijdag hadden we de akte in ons bezit. Wij zijn zeer tevreden.
Dank u wel voor uw fijne beoordeling van de verklaring van erfrecht! Het doet ons goed te horen dat de communicatie via e-mail vlot verliep en dat u de akte al op vrijdag in uw bezit had. Dat de aanvraag binnen één week volledig was afgerond, is precies waar wij naar streven. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Voor het opstellen van een verklaring van erfrecht ben ik zeer tevreden over de gang van zaken en de snelle reacties. Hartelijk dank hiervoor
Hartelijk dank voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de gang van zaken naar wens is verlopen en dat u de snelle reacties als prettig heeft ervaren. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo vlot en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
3 weken is wat lang
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening zou aanbevelen. Wij willen toch kort ingaan op uw opmerking over de doorlooptijd. Bij veel notariskantoren duurt het vaak meerdere maanden voordat een dossier überhaupt in behandeling wordt genomen. Door onze slimme online processen en gestandaardiseerde werkwijze is onze doorlooptijd juist bijzonder kort. In uw geval is de verklaring binnen ongeveer drie weken afgerond, wat binnen deze markt als zeer snel wordt beschouwd. Omdat veel mensen pas voor het eerst met een verklaring van erfrecht te maken krijgen, realiseren wij ons dat dit verschil in doorlooptijden niet altijd bekend is. Uiteraard gaan wij voor de 10! Mocht u nog kleine verbeterpunten hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [[email protected]](mailto:[email protected]). Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u uiteraard vrij dit aan te passen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
De Verklaring van Erfrecht was snel geregeld, ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de aanvraag.
Dank u wel voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de aanvraag snel is geregeld en dat u tijdens het hele proces goed op de hoogte bent gehouden. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo transparant en vlot mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Originele beoordeling
Jammer dat het niet mogelijk was een Europese verklaring te maken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de communicatie, snelheid en het gemak naar uw tevredenheid waren. Uw opmerking over de Europese verklaring nemen wij mee. Op dit moment bieden we die verklaring niet aan, maar dat zal in de toekomst mogelijk veranderen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van onze aanvraag en afhandeling. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop zodat het transparant en duidelijk was.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn te horen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw Verklaring van Erfrecht. Het doet ons deugd dat u de communicatie als transparant en duidelijk heeft ervaren, want dat vinden wij belangrijk. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Prettig
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Het doet ons goed te horen dat de verklaring van erfrecht voor u duidelijk en snel is afgehandeld. Wij streven er altijd naar om onze dienstverlening zo prettig en efficiënt mogelijk te laten verlopen en het is waardevol te weten dat dit ook zo door u is ervaren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Waar je normaal 3 maanden kan wachten op een Akte, heb ik deze mogen ontvangen binnen een week! Heel fijn dus, nu kan ik alles verder afhandelen. Ik raad het iedereen aan.
Hartelijk dank voor uw warme beoordeling en aanbeveling! Het doet ons deugd te horen dat u de verklaring van erfrecht zo snel heeft ontvangen en dat u nu alles verder kunt afhandelen. Wij streven er altijd naar om onze dienstverlening zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen en het is fijn te weten dat dit in uw geval goed is gelukt. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Zeer heldere communicatie en snel geregeld, zonder poespas
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Het doet ons deugd te horen dat de communicatie rondom uw Verklaring van Erfrecht als helder en snel werd ervaren. Wij streven er altijd naar om onze dienstverlening zo duidelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Ik moest een verklaring van erfrecht hebben. Na wat zoeken kwam ik op deze site uit. Hou er helemaal niet van om dit soort zaken via een website te regelen. Maar het prijsverschil en doorlooptijd waren zo groot met een notaris in de buurt dat ik dacht ik ga het gewoon maar proberen. Maar mijn ervaring helemaal top!! Duidelijk, eenvoudige stappen je wordt goed geïnformeerd en van alles krijg je een bevestiging. En dan ook nog binnen 8 dagen geregeld. Ik ben een super tevreden klant!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! Het doet ons deugd te horen dat het aanvragen van de verklaring van erfrecht als duidelijk en eenvoudig werd ervaren en dat alles binnen 8 dagen geregeld was. Wij waarderen het enorm dat u ons dit laat weten en dat uw vertrouwen is beloond met een fijne ervaring. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Goede ervaring en al is het goedkoper dan via notaris, het blijft een duur papiertje.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring met onze dienstverlening. Fijn dat wij de verklaring van erfrecht snel voor u hebben kunnen regelen. Wij begrijpen dat notariële documenten een investering zijn en waarderen het dat u onze dienstverlening desondanks positief beoordeelt en aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles in goede orde mogen ontvangen
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld bij de afhandeling van uw Verklaring van Erfrecht. Het doet ons goed te horen dat alles in goede orde is ontvangen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Incl registratie bij Kadaster, hele snelle afhandeling! Relatief weinig werk met aanlevering. Dossier makkelijk kunnen aanleveren en invullen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring! Het is fijn om te horen dat de afhandeling van uw Verklaring van Erfrecht, inclusief de registratie bij het Kadaster, vlot en eenvoudig is verlopen. Wij streven er altijd naar om het proces zo toegankelijk mogelijk te maken en snel te leveren. Daarbij stellen we de klant altijd centraal, zoals ook bij het aanleveren van de gevraagde gegevens. Het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Binnen 1,5 week een verklaring van erfrecht waarbij ik bij een reguliere notaris 3-4 maanden bezig zou zijn. Natuurlijk moet je veel zelf aanleveren, maar dit was geen probleem. Prima service
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring! Het is fijn om te horen dat de verklaring van erfrecht binnen 1,5 week kon worden afgerond en dat u de snelheid en het gemak als uitstekend heeft ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Snelle hulp en goed geregeld.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling en de aanbeveling, dat waarderen wij zeer! Het doet ons goed te horen dat de verklaring van erfrecht snel en goed voor u is geregeld en dat wij goed konden helpen. Wij streven er altijd naar om dit soort zaken vlot en zorgvuldig af te handelen en het is prettig te weten dat dit in uw geval naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles is digitaal gegaan. Je krijgt duidelijke mails welke stap er genomen is, wat er van je verwacht wordt en hoe het verder gaat. Vond het een prettige samenwerking ook al spreek je niemand.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling en het delen van uw ervaring met onze dienstverlening. Het doet ons goed te horen dat de communicatie duidelijk en prettig was gedurende het gehele proces en dat wij u goed op de hoogte hebben gehouden. In uw geval was het niet nodig, maar wij zijn ook altijd telefonisch te bereiken wanneer dan gewenst is. Wij waarderen uw vertrouwen in LexNext en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Om de verklaring van Erfrecht te krijgen hebben wij gebruik gemaakt van de dienst van de notaris LexNext. Van 1e stap tot het verkrijgen van de verklaring verliep heel snel en duidelijk. Na elke actie werden we netjes op de hoogte gehouden van de vervolgstappen en bij de enige twijfel wat ik ergens in moest vullen was de telefonische bereikbaarheid ook goed,snel en vriendelijk
Hartelijk dank voor uw waarderende beoordeling en het delen van uw ervaring met LexNext. Het doet ons deugd te horen dat het gehele traject rondom de Verklaring van Erfrecht snel en duidelijk is verlopen en dat u goed bereikbaar was wanneer u ergens over twijfelde. Wij hebben een digitaal proces, maar altijd mensen achter de schermen beschikbaar om u te helpen en te woord te staan. Wij zullen uw positieve woorden met trots doorgeven aan ons team. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl