Het maken van een verklaring van executele ging prima, vlotter dan ik had gedacht.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van executele sneller heeft ontvangen dan verwacht! Wij doen ons best om de gevraagde akte zo snel als mogelijk op stellen. Dit kan mede doordat wij snel reactie krijgen op onze emails. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ondanks dat er vijf erfgenamen waren en een testament binnen 7 weken de verklaring van erfrecht mogen ontvangen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de afgiftetijd van de verklaring van erfrecht. Wij doen ons best om de verklaring van erfrecht zo snel als mogelijk om te stellen. Gemiddeld duurt dit drie weken voordat de akte wordt opgesteld, maar dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de reactie van erfgenamen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De gestelde vragen werden snel opgepakt en er volgde in de meeste gevallen binnen enkele minuten een reactie.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u correct en zeer snel bent geholpen. Wij doen ons best om zo snel als mogelijk is te reageren. Wij zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
zonder problemen goed geregeld
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u zonder problemen de verklaring van erfrecht heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles verliep vlotjes en adequaat, top gedaan.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u aangeeft fijn geholpen te zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had onlangs een verklaring van erfrecht nodig en een afspraak bij de notaris liet nog lang op zich wachten. Ik werd geadviseerd om dit online te doen. Aangezien het allemaal simpel was had ik binnen 4 dagen alle papierwerk binnen. Als ik vragen had werd ik netjes geholpen en te woord gestaan. Heel prettig!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als zeer efficiënt heeft ervaren. Bij ons zijn geen wachttijden en wij nemen de aanvraag zo snel als mogelijk in behandeling. Hierdoor is het mogelijk om een verklaring van erfrecht snel te ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is een goede manier van verzorgen. Communicatie is goed en wordt op hoogte gehouden van de voortgang.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u ons als snel, efficiënt en kwalitatief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In ons geval ging het om het aanvragen van een Verklaring van Erfrecht voor 2 erfgenamen bij een zuiver aanvaarde erfenis zonder onroerend goed en een niet meer van toepassing zijnd testament, dus geen testament uiteindelijk. Dat was te doen maar het duurt allemaal wel zijn tijd. De bereikbaarheid is goed, zowel via mail als telefonisch en de kosten zijn een stuk lager dan bij onze vaste fysieke notaris.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. U geeft aan dat het wel allemaal zijn tij duurt. Gemiddeld duurt het drie weken voordat wij een akte kunnen opstellen, maar dit kan ook binnen een paar dagen zijn. Dit is mede afhankelijk van hoe snel de erfgenamen reageren op onze verzoeken. Ik zie dat het in uw dossier wat langer heeft geduurd voordat wij reactie kregen op onze emails. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht was digitaal snel geregeld tegen een gunstige prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u prima bent geholpen en daardoor snel de verklaring van erfrecht heeft gekregen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alle stappen werden vlot doorlopen, dat was heel prettig
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Uit het feit dat ik voor alle vragen 5 sterren heb gegeven, blijkt hoe tevreden ik ben.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Online aanvraag eenvoudig te regelen, duidelijke mailtjes tijdens het proces en het document snel ontvangen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u ons proces eenvoudig vond en daardoor ook de akte snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Werken snel en duidelijke informatie. Prijs ook schappelijk.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na aanmelding een directe en vlotte afhandeling; gegevensvergaring en vervolgstappen. Alles werd stapsgewijs duidelijk gecommuniceerd ook de facturatie. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij dat alles in het proces duidelijk voor u was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was snel netjes en duidelijk geregeld.
Plezierig, helder, snel geregeld
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u het proces als vlot en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen twee weken hebben we het hele proces doorlopen en zat de verklaring in mijn mail. Je merkt dat het proces goed geautomatiseerd is, dus als je als klant snel de benodigde documenten levert en akkoorden geeft, dan kan het proces super snel gaan. Bij een eenvoudige vererving zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Onze proces is inderdaad grotendeels geautomatiseerd en zijn er iedere dag mee bezig om dit te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer adequate en snelle werkwijze. Je wordt over iedere stap geinformeerd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze werkwijze als snel en adequaat heeft ervaren! wij vinden het belangrijk dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Wij zijn blij dat u elke stap duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles werd duidelijk uitgelegd, wat je moest doen was duidelijk en werd snel gehandeld.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat alles duidelijk voor uw was en dat daardoor de verklaring van erfrecht snel werd opgesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er werd snel gereageerd, het digitale proces werkt vrij gestroomlijnd en bij vragen was de responstijd kort. Ik denk dat vooral voor de meer eenduidige zaken je beter bij notariele doensten terecht kunt dan bij een klassieke notaris. Duurt langer, vergt meer van je tijd, resultaat is hetzelfde.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u ons als snel, efficiënt maar vooral als klantvriendelijk heeft ervaren. Wij proberen een benodigde akte, tegen een zo laag mogelijk bedrag op te stellen. De akte is een notariële akte en daardoor hetzelfde als bij een lokale notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede ervaring.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk, perfecte communicatie, betrouwbaar, adequaat en snel, tegen een gunstig tarief..... Wie wil dat nou niet..!!!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u de aanvraag gemakkelijk vond en dat u ons als betrouwbaar heeft ervaren. Wij hechten hier uiteraard veel waarde aan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op zich goed, maar niet perfect. Er was een addendum op het testament en dit werd niet met het testament meegestuurd naar de erfgenamen. Hierdoor werden de erfgenamen onvolledig geïnformeerd. Tevens had ik de aanvraag gedaan via Vaarwel.nl Premium en ik zou daarom 10% korting moeten krijgen. Deze korting werd echter bij de facturatie niet toegepast. Ik moest er na ontvangst van de factuur om vragen. Daarna kreeg ik alsnog de korting.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u snel en prima bent geholpen door onze dienstverlening. Excuses dat u het aanvullende testament niet meteen heeft ontvangen. Wij vinden het namelijk belangrijk om de erfgenamen volledig te informeren. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een notitie toe te voegen bij een aanvraag. Hierdoor was het voor ons niet duidelijk dat er sprake was van korting in uw dossier. Fijn dat u dit alsnog heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat een verademing dat je voor deze dienst niet naar een notariskantoor hoeft. Dat zou voor veel meer verplichte notariële diensten mogelijk moeten zijn.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u onze service als gebruiksvriendelijk heeft ervaren. Het is bij ons inderdaad niet nodig om langs te komen op kantoor, omdat wij volledig digitaal werken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden