Prima communicatie en bereikbaarheid

Alles is naar wens geregeld. Het proces werd goed uitgelegd.

Snelle en accurate afhandeling

Mijn verklaring van erfrecht werd snel en accuraat behandeld.

Snel en deskundig

Snelle en deskundige afhandeling van het dossier. Je wordt goed geïnformeerd over elke stap die wordt genomen.

Deskundig, zakelijk en snel

Vanaf de aanvraag tot het moment van uitlevering een prima betrouwbare service. Wat je mist is de koffie en de aandacht en uitleg. Als je bereid bent om internet, AI en je gezond verstand te gebruiken is dit de oplossing en Notariële Diensten het antwoord. Eerste keer gebruikt, nooit meer een notariskantoor binnenstappen.

• Gemak

Snel, betrouwbaar en betaalbaar!

Een duidelijke route in het verkrijgen van een verklaring van executele. Beter dan een reguliere notaris, die een wachttijd aangaf van 2 maanden.

Makkelijk en snel

Ik was enigszins sceptisch, komt waarschijnlijk door mijn leeftijd, maar door de drukte kun je bijna nergens meer snel terecht. En ik had een verklaring v erfrecht nodig. Maar alles verliep heel erg vlot. Duidelijke aanwijzingen en uitleg van de stand van zaken via de mail. Het ging heel erg snel. Ik ben zeer tevreden.

Bijna uitstekend

Een reactie op mijn mail had eerder en beter gekund. Vandaar bijna uitstekend. Het gehele proces liep verder soepel.

• Gemak

Prima duidelijke vragen en zeer snel antwoord

Makkelijk on line alle documenten te uploaden en niet moeilijk om toestemming te geven. Zie boven

Een fijne ervaring

Vriendelijk personeel, goed bereikbaar, snelle service! Bedankt

• Gemak

Fijne en snelle afhandeling aanvraag.

Klein beetje getwijfeld om online een Verklaring van Erfrecht aan te vragen, maar achteraf was deze twijfel helemaal niet nodig. Aanvraag is snel en probleemloos verlopen. Had soms wel moeite met digitaal aanleveren gevraagde info.

Snel, duidelijk en betaalbaar

Zeer snelle afwikkeling van de aangevraagde verklaring van erfrecht. Op dit product zeker aan te raden.

• Gemak

Prima contact voor prima tarief

Ik had hen benaderd ivm verklaring van erfrecht. Door meerdere feestdagen duurde dit langer dan gebruikelijk. Ben tevreden over uitleg en contact. Zij waren 300 euro goedkoper dan in mijn woonplaats.

• Gemak

alles word goed en snel geregeld

alles werkt op een snelle en makkelijke manier behandeld ook de veilige omgeving vind ik een prettig idee.

• Gemak

Keurig geregeld en prima communicatie

Goede ervaring met de diensten. Uitstekende communicatie over de processtappen en heel vlot geregeld. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Efficiënte afhandeling

Verklaring van erfrecht geregeld. Verliep vlot en heldere communicatie.

snelle afwikkeling

Mijn aanvraag voor een akte van executele was snel afgehandeld. zeer blij mee

• Gemak

Ik ben heel goed geholpen

Ik heb gekregen waar ik om gevraagd heb, werd snel geregeld en heel overzichtelijk. De bank was er tevreden mee en nu kan ik verder met de nalatenschap van mijn vader, heel blij mee.

• Communicatie N.v.t.

Kwaliteit werk.

Heb veel hulp gehad met het afhandelen van zaken. Hiervoor mijn oprechte dank.

• Gemak

Snel, duidelijk en volledig online geregeld: binnen 9 dagen hadden we de verklaring van erfrecht zon

Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. Na aanmelding werd onze identiteit direct online vastgesteld en hoefden we nergens naartoe. Het testament was binnen 4 dagen beoordeeld. Alle erfgenamen konden de erfenis online aanvaarden en na elke stap ontvingen we direct een e-mailbevestiging, wat erg prettig en transparant was. Na 6 dagen volgde de factuur en na 9 dagen ontvingen we de verklaring van erfrecht, die inmiddels door de bank is geaccepteerd. Het hele proces verliep snel, duidelijk en goed geregeld.

• Gemak

Goede service, goede prijs en snel!

Wij hebben een verklaring van erfrecht op laten maken. Precies wat ik er van gehoopt had, ging soepel zonder gedoe en communicatie was top.

heel prettig en snel

De aanvraag voor erfrecht is heel snel geregeld. We gingen even vals van start maar dat werd meteen opgepakt en rechtgezet. prettige samenwerking.

• Gemak

Zeer goede ervaring gehad.

Door eigen “foutjes” heeft het wat langer geduurd maar ik kan niet anders zeggen dat het prima georganiseerd wordt.

Snel en accuraat

Makkelijk en snel. Geen gedoe.

• Gemak

Vlotte en duidelijke communicatie is mijn ervaring.

Zie boven…

• Gemak

Geweldig geholpen in een moeilijke periode

Vanaf het begin tot het einde was het proces logisch, duidelijk en snel met waar nodig directe ondersteuning. Mijn verwachting werd overtroffen door een snellere oplevering dan was aangegeven. Bovendien zijn de kosten lager dan in het reguliere traject.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl