Duidelijk, voortvarend en daadkrachtig

Mijn ervaring met de Notariële diensten kan ik alleen maar omschrijven als: duidelijk, voortvarend en daadkrachtig. Ze hebben mij geweldig geholpen en het heeft mij zeker anderhalve maand tijd bespaard bij de afhandeling van een erfrechtkwestie.

Goed onderzocht

Verklaring van erfrecht was snel en goed geregeld

• Gemak

Snel, betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar

Alle online maar zeer snelle respons en keurige afhandeling van zaken.

• Gemak

Alles is zakelijk en vlot afgehandeld, de lijntjes waren kort.

De site is begrijpelijk en goed om mee te werken.

• Gemak

Snel, duidelijk, laag drempelig, uitstekend.

Snel geregeld.

Snel, goed, goedkoper

329 is een hoop geld voor een pdf-je van 1 blz, maar je kan er niet omheen en het is nog altijd heel veel goedkoper dan de klassieke notaris. Vooraf vond ik de informatie over bijkomende kosten en over de procedure vaag en heb ik getwijfeld of ik het wel moest doen, maar de positieve recensies hebben mij over de drempel geholpen. Ik ben tevreden want de Belastingdienst heeft de Verklaring van Executele inmiddels geaccepteerd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel geregeld goede communicatie

Wij hebben binnen 3 weken met de kerst dagen en Nieuw jaar er tussen, de verklaring van erfrecht gekregen. Bij andere reguliere notarissen duurde dat veel langer. En veel hogere kosten. We werden steeds goed opde hoogte gehouden en het was allemaal makkelijk te volgen. Echt top!

Erg toegankelijk en makkelijk

Met de juiste input snel en vakkundig geregeld

Met de juiste input snel en vakkundig geregeld

• Gemak

Digitaal ingericht met lichte notariële taal, maar duidelijk en goed te volgen.

De dienstverlening is prettig digitaal ingericht en maakt gebruik van lichte, interne notariële terminologie. Ondanks die vaktaal blijft het proces helder opgebouwd, logisch gestructureerd en voor iedere stap goed te volgen. Het geheel voelt efficiënt, toegankelijk en professioneel, ook voor de mede invullers die geïnformeerd worden.

Gewoon Top

Akte van Erfrecht in 10 dagen geregeld. Kan ik echt iedereen aanbevelen en zeer vriendelijk personeel .

Snel en kundig geholpen

Ik moest een verklaring van erfrecht hebben. Dit was snel geregeld met goede communicatie.

Fijn contact snel geholpen

Je wordt boven verwachting snel en efficiënt geholpen

• Gemak

Snel, goed en mooie prijs

Vlotte afhandeling en goede prijs / kwaliteitverhouding.

• Gemak

Accuraat en snel, kwaliteit gegarandeerd

Na overlijden heeft op verzoek notariële diensten heel snel voor een akte van erfrecht gezorgd tegen een concurrerende prijs. Prima een aanrader

• Gemak

Een goede en snelle dienstverlening. Ik ben erg tevreden.

Een goede en snelle dienstverlening. Ik ben erg tevreden.

Prima! Snel geholpen!

Ondanks de feestdagen snel en adequaat geholpen , zeer vriendelijke communicatie.

• Gemak

Deskundige en snelle afhandeling van de verklaring van erfrecht

Ik had een verklaring van erfrecht nodig van mijn overleden moeder in verband met de verkoop van de woning. Toen bleek uit de kadastrale gegevens dat mijn vooroverleden vader daar ook nog eigenaar van de woning was. Beide verklaringen zijn opgesteld door Notariële Diensten. Via de e-mail werd ik als contactpersoon op de hoogte gehouden van de voortgang. Dit verliep heel soepel. Ook het aanleveren van de documenten, de identificatie en het ondertekenen van de stukken was eenvoudig. Ik was aangenaam verrast toen ik 2,5 week na de aanvraag al de verklaringen van erfrecht in mijn bezit had.

Prima alternatief!

Eenvoudige Verklaring van erfrecht nodig. Notariskantoren rekenden van €900 tot € 1800 voor 2 pagina’s tekst. Notariële Diensten rekende € 516 incl. inschrijving in het kadaster. Blijft veel geld, maar goedkoper kan het blijkbaar niet.

Super snel alles geregeld

Het is erg gemakkelijk om heel snel een verklaring van erfrecht te krijgen. Duidelijke aanwijzingen in de correspondentie over de te volgen stappen. Ook tijdens telefonisch contact ben ik prettig geholpen.

snel en goed

snel en goed geregeld

Onzorgvuldig

Verkeerde namen werden gebruikt in de aanloop naar de erfrechtverklaring, waardoor verwarring werd gesticht en emoties werden opgeroepen. Het is juist de taak van een notaris om dit te voorkomen. Ik heb de notaris hierop geattendeerd, echter een woord van excuus was kennelijk teveel. Computeralgoritmen hebben het ook hier van de mens overgenomen.

Makkelijke online hulp

Duidelijke afspraken over het erfrecht. Hulp bij opvragen en beoordelen van het testament. Uiteindelijk de Verklaring van erfrecht snel ontvangen.

Zeer tevreden!!

Na het overlijden van mijn vader moest er veel geregeld worden, en dat zijn zeker niet de fijnste taken om te vervullen. Sommige dingen zijn dan onvindbaar, maar wel vaak noodzakelijk. In heb dus online Notaris benaderd voor hulp met eea. En ik kan oprecht niet anders zeggen dan dat ik het een heel prettige ervaring heb gevonden. Sommige dingen kostten wat tijd (en uiteraard geld), maar alles is netjes en zo snel als mogelijk afgerond. Ik raad dit zeer zeker aan, en overweeg er ook eventuele belastingaangiften daar te laten doen.....

Duidelijk, overzichtelijk, snel

Hele goede service gehad. Duidelijke uitleg. Snel antwoord op vragen ook telefonisch. Prettige ervaring.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden