Op papier leuk, in de praktijk matig. Je moet voortdurend bellen (en in de wacht staan) want op e-mail wordt zelden gereageerd. Verder moet je zelf actief begeleiden en sturen, er lijkt bijzonder weinig tijd te zijn voor een casus. Je hebt dus wel enige kennis van zaken nodig. Voor standaard zaken zou het kunnen werken, zodra het afwijkt zou ik een lokaal kantoor zoeken.
Hartelijk bedankt voor uw review. Ik heb geprobeerd contact met u op te nemen, maar dit is helaas niet gelukt. Vervelend dat u het gevoel heeft gekregen dat u zich veel moest inzetten voor resultaat. Ik heb uw dossier bekeken en zie dat wij in alle gevallen binnen een paar werkdagen op uw email hebben gereageerd. Ook heeft het dossier even stil gelegen omdat u niet had begrepen dat er een testament was. Wij waren hier in afwachting van omdat wij dat moeten beoordelen. Er was ook een verkeerde keuze gemaakt door een erfgenaam, dit hebben wij direct aangepast na uw telefoontje. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Je wordt online op een zakelijke, vlotte, correcte en systematische manier door alle stappen geholpen. Wel steeds je mailbox blijven volgen, want er moeten flink wat stapjes worden doorlopen om tot een akte te komen. Dus er zit echt een doe-het-zelf element in.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u goed op de hoogte bent gehouden over het dossier. Wij doen dit inderdaad via de email. Wij vragen bijvoorbeeld het testament bij de contactpersoon op, omdat dit kosten scheelt. Ook versturen wij emails over het aanvaarden, hierdoor hoeft u fysiek niet langs te gaan bij een notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Profesineel geholpen en contact via de mail ging vakkundig en snel
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als professioneel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is best lastig om te beginnen een erfenis af te ronden. Allereerst, waar begin ik. Wij zijn bij jullie begonnen en dat was een goede zet. Jullie hebben ons duidelijkheid gebracht. Alles is tot het laatst duidelijk en goed gedaan, met uitleg waarom en hoelang zaken zouden duren. Onze dank hiervoor.
Hartelijk dank voor uw review! Wij begrijpen dat er na een overlijden veel kan afkomen op de erfgenamen. Wij proberen daarom alles zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Via de nabestaandendesk van de uitvaartorganisatie zijn we getipt om gebruik te maken van de notarissen van verklaringvanerfrecht.nl. Dat kan tegen een gunstig tarief van € 329, wij waren € 1002 kwijt. De verklaring zouden we binnen enkele dagen in huis hebben, het heeft bijna 3 maanden geduurd. De testamenten konden niet worden opgevraagd door jullie, wij moesten dit in pdf aanleveren, terwijl jullie van de png scans ook een pdf moeten kunnen maken. Op 9 april hebben we beide getekende testamenten in pdf aangeleverd, op 29 april nogmaals het testament van Johannes Theodorus Berk in pdf aangeleverd, waarschijnlijk zoekgeraakt door jullie. Jullie geven de gemeente 2 x opdracht voor het nakijken of er nog andere erfgenamen zijn, naast die opgegeven zijn. Op 12 juni (een maand na aanvraag) hebben jullie pas de gemeente gemaand waar het resultaat blijft van het verzoek. Hoezo snel!! Op 19 juni bericht gekregen dat de verklaring van erfrecht klaar staat van Johannes Theodorus Berk. We worden gecondoleerd met zijn overlijden, Hij is 8,5 jaar geleden overleden. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij elkaar zijn we na 3 maanden 60 mails verder. (50 inkomende en 10 uitgaand). Schandalig allemaal, wij zijn diep teleurgesteld en gaan dit ook overbrengen naar onze uitvaartorganisatie. Jolanda van Zuijlen-Berk
Hartelijk dank voor uw review. Nogmaals bedankt voor ons telefonisch contact van net. Zoals net besproken zit het verschil van de factuur erin dat u twee aktes heeft. Verder staan al onze kosten op de website omdat wij transparantie hierover heel belangrijk vinden. Wij moeten soms onderzoek doen naar de persoon die is overleden, maar dit pas te bepalen na beoordeling van het testament. Voor partners zijn dit verschillende onderzoeken omdat een notaris een onderzoeksplicht heeft. Wij vinden het vervelend dat u een andere verwachting had en teleurgesteld bent in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er was enigszins haast geboden en door de snelle afhandeling alles binnen het tijdsbestek.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Wij proberen de aanvragen zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en hanteren geen wachttijden. Als de erfgenamen ook snel reageren op onze emails, kunnen wij de akte snel opstellen. Dus bedankt daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij eerste kregen wij de indruk dat aanvraag snel in behandeling genomen zou worden en dat verklaring van executele binnen korte tijd gereed zou zijn.
Hartelijk dank voor uw review! Normaal gesproken kunnen wij een verklaring van executele snel afronden. Wij geven aan dat wij dit binnen een week proberen af te ronden. In dit geval waren de executeurs niet bij naam genoemd in het testament en daardoor was er onderzoek nodig bij de gemeente. Een gemeente mag hier wettelijk gezien zes weken over doen. Helaas heeft het daarom bij u langer geduurd om de akte op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De eerste 20% van het traject verliepen echt voorspoedig! heel fijn. Alleen toen er iets gedaan moest gaan worden werd het lang stil. Uiteindelijk heb ik er zelf veel tijd aan moeten besteden om het vlot te trekken en ook te houden helaas. Daarnaast werd ik een keer ook onbeschoft teruggebeld door een medewerkster om haar punt te maken terwijl ze daarvoor zelf verkeerde informatie had gedeeld.
Hartelijk dank voor uw review. Nogmaals bedankt voor ons telefonisch contact van net. Wij nemen uw feedback serieus en zullen uw dossier ook intern nog bespreken.' Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik vind het ontzettend gemakkelijk gewoon online
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over onze online manier van aanvragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Korte en duidelijke communicatie. Alles gebeurd stap voor stap en je wordt continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeer tevreden! Zou het iedereen aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de communicatie duidelijk vond en dat u ons bij iedereen zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima, snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de aanvraag goed geregeld vindt en dat alles voor u duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie en een goede afhandeling van de procedure
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de communicatie duidelijk vond. Wij vinden dit belangrijk zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie bovenstaande zin
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Doordat wij volledig digitaal werken, kunnen wij de verklaring van erfrecht tegen een laag tarief opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima en gemakkelijk
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u aanvraag gemakkelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb de opdracht tot een akte van erfrecht aangevraagd. Hier heb 6 weken op moeten wachten, pas toen ik er naar vroeg waarom het zolang duurde vernam ik dat mijn broer en zus nog moesten tekenen, voor mij 1 belletje en het was geregeld. Dus zelf had ik graag gezien dat eerder info gevraagd werd bij geen reactie. Had veel tijd in de afronding kunnen schelen
Hartelijk dank voor uw review! Vervelend om te lezen dat de aanvraag langer heeft geduurd dan verwacht. Wij gaan ervanuit dat de erfgenamen onderling ook contact hebben, maar nemen uw feedback mee. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg snelle afhandeling! Van de eerste keer geleerd en had alle benodigde documenten vooraf klaar, binnen één week was alles rond. Dank!
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt dat u nogmaals voor onze dienstverlening heeft gekozen. Doordat u de gegevens meteen kon aanleveren, hebben wij de akte snel kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder is soepel gerealiseerd. Ik vond het heel prettig dat alles online gerealiseerd kon worden. Een Verklaring van executele bleek niet toereikend te zijn, zodat is overgestapt op een verklaring van erfrecht. De telefonische bereikbaarheid van de Juridisch Assistent was niet optimaal. De email met de vraag om ondertekening van de aanvaarding werd pas verzonden nadat ik erover had getelefoneerd. Hierdoor is ruim een week vertraging ontstaan. Het hele proces van aanvraag tot ontvangst van de verklaring duurde een maand (van 18 mei t/m 18 juni).
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat de online manier van aanvragen u bevallen is. Vervelend dat u niet altijd telefonisch contact met ons kon krijgen. Dagelijks zijn wij bereikbaar van 09:30 tot 17:00u. Het kan soms wat drukker zijn, waardoor de wachttijd wat langer is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Natuurlijk heb je geen fysiek contact, maar communicatie telefonisch en online was tevredenstellend.
Hartelijk dank voor uw review! Wij werken inderdaad volledig digitaal, maar wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken voor eventuele vragen. Ook kunt u ons emailen of via de chat een vraag stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles was snel en vlot geregeld
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat alles vlot en prima is geregeld door onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze dienstverkening bespaarde mij veel tijd, ik was in staat om alles achter mijn computer te regelen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij werken volledig digitaal en daarom is het niet nodig om fysiek langs te komen. Alles ka gemakkelijk vanuit huis. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij moesten een verklaring van erfrecht aanvragen. De uitleg hoe het allemaal zou gaan verlopen was duidelijk. Correspondentie was keurig verzorgd. Ik werd telkens op de hoogte gehouden van alle stappen die genomen werden. Gesprek wat gehouden moest worden met mijn zus in het buitenland verliep allemaal volgens afspraak en gemakkelijk. Het is zeker volgens wens verlopen. Een aanrader wat mij betreft.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat alles voor u snel, netjes en duidelijk is gegaan. Wij werken volledig digitaal en kunnen daarom via een videoverbinding legaliseren met erfgenamen in het buitenland. Fijn om te lezen dat u ons zou aanraden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen tijd verknoeien, snelle en correcte afhandeling op gebied van verklaring erfrecht en aangifte erfbelasting is onze ervaring met notariële diensten.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat de verklaring van erfrecht snel door u is ontvangen en u ons ook de erfbelasting laat afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer prettige medewerkers. Erg vriendelijk en professioneel. Voor vragen kun je bellen en staan klaar om je te woord te staan.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de communicatie als zeer prettig heeft ervaren. Mijn collega's en ik staan graag de contactpersonen te woord als er vragen zijn. Dit kan bij ons via de email, telefoon maar wij hebben ook een chatfunctie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Nu de tweede keer een verklaring van erfrecht via jullie aangevraagd. Aanvraagproces verliep soepel, was tweede keer wat meer werk maar alles snel doorlopen met duidelijke informatie en instructies. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u ons nogmaals het vertrouwen heeft gegeven voor een samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht was snel geregeld. Alles hebben wij digitaal kunnen afhandelen waardoor wij veel tijd hebben bespaard.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat de verklaring snel heeft geregeld. Wij werken inderdaad volledig digitaal en daardoor is het niet nodig om de deur uit te gaan. Alles kan vanuit huis gedaan worden en dit bespaard tijd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden