Zoals ik hierboven al omschreven heb
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat alles vlot verlopen is, waarbij u ten opzichte van de traditionele notaris ook nog flink geld heeft bespaard. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hebben als familie hebben hier voor het eerst gebruik van gemaakt na een overlijden. De aanvraag voor erfrecht hadden wij snel in ons bezit. Duidelijke communicatie en snelle reacties. Echt een aanrader.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitleg van uw persoonlijke ervaring! Wat fijn om te horen dat u de duidelijke communicatie en snelle reacties heeft weten te waarderen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De notarissen zaten er goed bovenop en snelle en keurige afhandeling. Het verliep goed, ik was een beetje ongerust met de identificatie met idin maar ging allemaal goed!
Hartelijk dank voor deze positieve feedback! Fijn dat we een goede ervaring bij u hebben achtergelaten. Identificatie via iDIN is voor velen misschien iets nieuws, maar het is een hele makkelijke, snelle en veilige manier om u digitaal te kunnen identificeren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, efficiënt en zeer duidelijke communicatie .
Hartelijk dank voor deze fantastische feedback! We zijn blij om te lezen dat u de dienstverlening als snel, efficiënt en met duidelijke communicatie waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zoals gezegd ben ik uitermate tevreden over het verloop van het hele proces. Duidelijke mails, formulieren en aanverwante zaken. Zeker aan te bevelen!
Hartelijk dank voor uw hele mooie review! Fijn dat u uitermate tevreden bent over het verloop van het hele proces, en dat u ons zeker aanbeveelt. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dat jullie snel en correct te werk gaan Daarbij telefonisch snel bereik zijn en niet minuten lang in een wachtrij wordt gezet
We zijn blij dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt, dank daarvoor! Fijn dat u dik tevreden bent. Ondanks dat alles digitaal afgehandeld kan worden, proberen we ook telefonisch zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Onze ervaring is prima, je wordt per mail uitgebreid geïnformeerd, op vragen word snel en adequaat gereageerd en ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Vlotte verwerking. Heel tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! We zijn blij om te lezen dat we telefonisch goed bereikbaar voor u waren, en dat er snel en adequaat gereageerd is op vragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen 10 dagen was het afgehandeld
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat we u supersnel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een prettige manier van communiceren en stukken aanleveren. Vooral snel en efficient, geen overbodige zaken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als snel, efficiënt, en prettig waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het tekort aan noteerden in Nederland baarde mij zorgen toen opeens een verklaring van erfrecht opgesteld moest worden. Gelukkig vond ik deze organisatie en is alles toch op tijd tot een prima afronding gekomen.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Fijn dat we u snel hebben kunnen helpen aan een verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben op een snelle en prettige manier geholpen. Alles verliep soepel, duidelijk en snel.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn om te lezen dat u op een snelle en prettige manier bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een goedkope en efficiente online oplossing voor verkrijgen van een verklaring van executele.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat we u snel en goedkoop aan een verklaring van executele hebben kunnen helpen. En 100% digitaal, dus u hoeft er het huis niet voor uit. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte dienstverlening, duidelijke afspraken en vragen over aanlevering van stukken
Hartelijk dank voor deze positieve recensie! Fijn dat u onze dienstverlening als vlot waardeert, met duidelijke afspraken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht aangevraagd, snel en goed afgehandeld.
Bedankt voor uw hele mooie review! We zijn blij dat we u prima hebben kunnen helpen aan een verklaring van erfrecht. Fijn ook dat de aanvraag snel en goed is afgehandeld. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel geregeld, waar het bij een notariskantoor lang duurt. Eenvoudig te doen en scheelt meer dan de helft....
Bedankt voor uw hele mooie beoordeling! Fijn dat we u snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen, waarbij u ook nog eens flink wat geld heeft bespaard. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke formulieren met duidelijke links. Goede en snelle communicatie, snel en altijd updates van de voortgang
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij om te lezen dat we u volledig hebben kunnen ontzorgen m.b.t. de verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Positieve ervaring vooral ook met de hulpvaardige telefonische contacten
Met hulp van mijn dochter de aanvraag gedaan. Netjes vlot en duidelijk afgehandeld. Mijn dank daarvoor.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat u een goede ervaring aan onze dienstverlening heeft overgehouden. En dat alles netjes en vlot voor u afgehandeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle en duidelijke communicatie en afhandeling
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Fijn dat u de communicatie als snel en duidelijk waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze service is zeer makkelijk en snel. Zeer zeker aan te bevelen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat u zeer tevreden over ons bent, en dat u ons zeer zeker aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk, snel geregeld en aantrekkelijk geprijsd.
Bedankt voor deze zeer positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat we u gemakkelijk, snel en voor een aantrekkelijke prijs de verklaring van erfrecht hebben mogen leveren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De communicatie per telefoon liet te wensen over helaas. Verder is het proces rondom het opstellen van het document soepel verlopen.
Bedankt voor uw review! Fijn dat het proces rondom het opstellen van het document soepel is verlopen. Jammer dat u de communicatie per telefoon als minder goed heeft ervaren. We proberen juist goed bereikbaar te zijn, en de beller vriendelijk en klantgericht te woord te staan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Telefonisch contact was heel vriendelijk en behulpzaam. Afwikkeling helder en duidelijk.
Klantgericht
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Toegankelijk en klantgericht zijn dan ook de speerpunten van de organisatie. Fijn dat u onze dienstverlening ook als zodanig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl