Prima geholpen. Eén ding kon beter: als iemand (ik) moet reageren voordat jullie verder kunnen, dan is het handig om dat direct aan het begin van de email op te schrijven. Dat had het proces waar ik in zat behoorlijk versneld. Verder: dank voor de correcte afhandeling.
Bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van executele! Fijn om te lezen dat de afhandeling als correct is ervaren. Uw opmerking over de plaatsing van actiepunten in e-mails nemen wij ter harte, zodat wij dit in het vervolg nog duidelijker kunnen communiceren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Op een fijne en snelle manier de aangevraagde verklaring ontvangen. Bedankt.
Bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u de aangevraagde verklaring op een prettige en snelle manier heeft ontvangen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo efficiënt en toegankelijk mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Het proces liep als een geoliede machine. Als ik al een verbetering zou willen voorstellen is dat het moment waarop naar het eerder overlijden van de partner wordt gevraagd. Ivm doorhalen inschrijving kadaster moet ook een verklaring van erfrecht van partner worden verstrekt. Dit vroeg ik al in het begin maar komt rijkelijk laat in het proces aan de orde. Gevolg dat die verklaring iets later beschikbaar kwam. Verder niets dan lof.
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het proces als geheel soepel is verlopen en dat u verder niets dan lof heeft. Wij nemen uw opmerking over het tijdstip waarop naar het eerdere overlijden van een partner wordt gevraagd ter harte, zodat wij dit in het vervolg nog beter kunnen verwerken. Met vriendelijke groet, Team LexNext
De online aanvraag is eenvoudig en je wordt goed begeleid.
Bedankt voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de online aanvraag als eenvoudig is ervaren en dat u goed bent begeleid tijdens het proces. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Nalatenschap van dierbaar gezinslid regelen zorgt voor veel stress. Snel een verklaring erfrecht krijgen is hier geen probleem. Zorgvuldig gestroomlijnd proces met snel gewenst resultaat.
Dank u wel voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het proces als zorgvuldig gestroomlijnd is ervaren en dat u snel het gewenste resultaat heeft ontvangen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Fijne en snelle communicatie en een mooie prijs
Bedankt voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de communicatie als snel en prettig is ervaren en dat u onze dienstverlening als voordelig heeft beoordeeld. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en professioneel mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Een goede en snelle service. Binnen 2 weken was het document in ons bezit.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de service als goed en snel is ervaren en dat u het document binnen twee weken in bezit had. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo voortvarend en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Een duidelijke ervaring in de wereld van erfrecht
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de ervaring als duidelijk is ervaren en dat alles vlot en volgens afspraak is verlopen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo helder en betrouwbaar mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
In het proces van het verkrijgen van een verklaring van executele/erfrecht waren de stappen en communicatie erg duidelijk. Telefonische goede bereikbaarheid bij vragen.
Dank u wel voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de stappen en communicatie tijdens het proces als erg duidelijk zijn ervaren en dat u bij vragen goed telefonisch bereikbaar was. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo transparant en toegankelijk mogelijk te houden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Makkelijk, netjes en snel geholpen
Bedankt voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u makkelijk, netjes en snel geholpen bent. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles is heel makkelijk en snel en professioneel afgerond. Binnen 1 week had ik de verklaring die ik nodig had. Makkelijk telefonisch te bereiken en heel erg vriendelijk. Ik kan niet anders zeggen dan "Top".
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat alles makkelijk, snel en professioneel is afgerond en dat u binnen één week de verklaring heeft ontvangen. Wij zijn blij dat u ons goed telefonisch bereikbaar vond en vriendelijk en persoonlijk geholpen bent. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Positieve ervaring, snel en correct afgehandeld
Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de afhandeling snel en correct is verlopen en dat u onze dienstverlening als voordelig heeft ervaren. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Duidelijke communicatie. Snelle afhandeling
Dank u wel voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de communicatie als duidelijk is ervaren en dat de afhandeling snel is verlopen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo helder en voortvarend mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Akte was snel geregeld tegen een betaalbare prijs.
Bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de akte snel is geregeld en dat u onze dienstverlening als voordelig heeft ervaren. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo efficiënt en toegankelijk mogelijk te houden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Zeer goed bevallen.
Hartelijk dank voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u zeer goed bevallen bent van onze dienstverlening en dat u de digitale afhandeling als praktisch heeft ervaren. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en efficiënt mogelijk te houden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Heel fijn dat deze zaken online kunnen geregeld worden het is makkelijk, duidelijk en snel.
Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u het als prettig heeft ervaren dat deze zaken helemaal online geregeld kunnen worden en dat het proces als makkelijk, duidelijk en snel is ervaren. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Snelle acties, goed geregeld
Dank u wel voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat alles snel en goed geregeld is verlopen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo voortvarend en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
In het begin even huiverig. Nog nooit online notariële akten geregeld. Er is heel snel en keurig gehandeld! Dank jullie
Bedankt voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de aanvankelijke huiver om notariële zaken online te regelen snel is weggenomen en dat alles keurig en snel is afgehandeld. Wij zijn blij dat u heeft ervaren dat een verklaring van erfrecht ook helemaal online vlot geregeld kan worden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles ging goed en snel. De kosten waren een kwart van wat een reguliere notaris vroeg. Wat ook heel fijn was, is dat je kunt bellen als je iets niet snapt en heel vriendelijk te woord wordt gestaan.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat alles snel en goed is verlopen, dat u onze dienstverlening als zeer voordelig heeft ervaren ten opzichte van een reguliere notaris en dat u vriendelijk en persoonlijk geholpen bent toen u met vragen belde. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Fijn dat ik steeds op de hoogte werd gehouden van iedere vervolgstap.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u bij iedere vervolgstap op de hoogte bent gehouden. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo transparant en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Offerte opgevraagd bij notaris waar het testament was opgemaakt ooit. Kwam ik rond de 1200 euro uit. Ook een andere notaris gevraagd. Lieten niets meer van zich horen. Wat ze wel beiden gelijk hadden gemaild, dat ze zeer weinig tijd hadden. Toen ben ik op internet gaan zoeken en dat scheelde mij echt zoveel geld, daar sla je stijl van achterover. Je hoeft voor dit helemaal niet naar een fysiek notariskantoor. Ook het feit dat er al weinig tijd was en ze daar vrij openlijk over waren gaf me geen fijn gevoel. Het is al geen leuke tijd en dan krijg je ook nog het gevoel dat je teveel bent. Kan dit iedereen aanraden. Ze houden je voortdurend op de hoogte van het verloop van het proces en het is vele malen sneller en goedkoper. Maar dat laatste had ik al gezegd :)
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u heeft ontdekt dat u voor een verklaring van erfrecht helemaal niet naar een fysiek notariskantoor hoeft en dat onze dienstverlening als zeer voordelig is ervaren ten opzichte van andere offertes. Wij zijn blij dat u voortdurend op de hoogte bent gehouden van het verloop en dat alles snel is afgehandeld. Uw aanbeveling waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, Team LexNext
het was fijn om op deze manier geholpen te worden bij een proces dat je niet eerder aan de orde hebt gehad maar dat noodzakelijk is om verschillende zaken goed en volledig te kunnen afsluiten.
Vriendelijk bedankt voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen bij een proces dat u voor het eerst doorliep en dat alles volledig geregeld kon worden. Wij zijn blij dat u zich hierbij ontzorgd heeft gevoeld. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles is snel en goed geregeld. Duidelijke communicatie en met vragen vriendelijk behandeld. Goede prijs! Was bang voor extra kosten, maar waren er niet.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat alles snel en goed is geregeld, dat de communicatie als duidelijk is ervaren en dat u vriendelijk en persoonlijk geholpen bent. Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als voordelig heeft ervaren en dat er geen verrassingen waren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Onze verwachting werd overtroffen omdat dit de eerste keer was dat wij met een notaris te maken hebben gehad in verband met het overlijden van onze moeder. We werden goed geïnformeerd en er wordt snel op vragen gereageerd. We hebben alles snel ontvangen.
Vriendelijk bedankt voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat uw verwachting is overtroffen en dat u goed bent geïnformeerd gedurende het proces. Wij zijn blij dat vragen snel zijn beantwoord en dat alles vlot is ontvangen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles was duidelijk en de afhandeling was soepel en snel
Bedankt voor uw waarderende beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat alles duidelijk was en dat de afhandeling soepel en snel is verlopen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo helder en efficiënt mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl