Domweg heel erg tevreden, en het werk is gedaan voor iets meer dan de helft van wat een andere notaris gerekend zou hebben.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u heel erg tevreden bent over de dienstverlening. Wat bovendien heeft geleid tot een flinke besparing. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte afhandeling van u kant. De vertraging ontstond doordat een van de erfgenamen geen internet en mobiele telefoon heeft en zelf ook niet mobiel is
Bedankt voor uw mooie waardering met een 10! Goed om te lezen dat u dik tevreden bent over de dienstverlening. We bieden onze diensten online aan, met als voordeel gemak en snelheid. Zonder internet wordt dat wat lastiger, maar het is uiteindelijk allemaal gelukt! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geeft heel veel rust , zoals dat doen met heel veel zorg , ongelofelijk super , heel veel dank
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling van onze dienstverlening! We zijn blij om te lezen dat we voor rust hebben kunnen zorgen. Er is al zoveel te regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een ve nodig vanwege mijn vader, ik dacht ojee online, maar dit ging sneller dan gedacht, ondanks dat ik te maken heb gehad met een cva, ging dit uitstekend en acheelde en hoop geld in vergelijking met een notaris is in buurt, bijna 600 euro gewoon.
Bedankt voor deze geweldige review! Mooi dat we u snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Wat bovendien heeft geleid tot een besparing van bijna 600 euro! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Perfect, alles netjes en snel geregeld. Alles werd via het internet geregeld. En bij vragen waren ze direct bereikbaar. Dus zeer tevreden over het hele verloop
Hartelijk dank voor uw zeer positieve beoordeling! We zijn heel blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over het hele verloop, en dat u de dienstverlening perfect vond. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik ben goed geholpen en steeds goed op de hoogte gehouden.
Bedankt voor deze mooie waardering! Goed om te lezen dat u goed bent geholpen en steeds goed op de hoogte bent gehouden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is zeer positief, ze werken netjes en correct, en als je een vraag hebt zijn ze makkelijk te benaderen en leggen het keurig in Jip en Janneke taal uit.
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Fijn ook om te lezen dat u ons makkelijk benaderbaar vindt, en dat de uitleg makkelijk te begrijpen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk te regelen vanuit huis. Goede communicatie en duidelijke instructies. Echt een aanrader!
Hartelijk dank voor deze mooie review! Goed om te lezen dat u de communicatie als goed heeft ervaren en dat de instructies duidelijk waren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Makkelijk te regelen vanuit huis. Goede communicatie en duidelijke instructies.
In de toch al drukke tijd die je als nabestaande krijgt is het een weldaad wanneer een instantie meewerkt.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat we u zorg uit handen hebben kunnen nemen in de drukke en moeilijke tijd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prijs kwaliteit is prima in verhouding.
Bedankt voor uw positieve feedback! Leuk om te lezen dat u de digitale dienstverlening als handig heeft ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn vaardigheden met de pc is niet optimaal, heb het toch aan gedurfd om via online VVE aan te vragen. Telefonisch vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Snelle service en de kosten vallen mee t.o.v. de gewone notaris.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitleg van uw persoonlijke ervaring! We zijn blij om te lezen dat de aanvraag zelfs met niet optimale PC-vaardigheden, goed te doen is. En uiteraard helpen we desgewenst telefonisch. Ook fijn dat u de snelle service en de lage kosten t.o.v. de traditionele notaris benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel goed bereikbaar. Er is meteen hulp beschikbaar. Vriendelijk en accuraat. En dat alles online, een mogelijkheid die heel goed werkt. Maar ook telefonisch was niets een probleem en werd ik goed verwezen. Kortom, ik ben best te spreken over Notariële Diensten.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij om te lezen dat u de heel goede bereikbaarheid benoemt, en dat u de hulp als vriendelijk en accuraat beoordeelt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Fijn dat u onze dienstverlening als super en geweldig beoordeelt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen een week een Verklaring van Erfrecht geregeld. Heel snel. Na elke handeling die er was verricht ontving ik een mail, super overzichtelijk dus en zo was het steeds duidelijk wat de status was.
Hartelijk dank voor deze lovende feedback! Fijn dat u de verklaring van erfrecht heel snel heeft ontvangen. Ook fijn om te lezen dat u het hele proces als zeer duidelijk en overzichtelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De snelheid waarmee ons dossier werd behandeld, hebben wij heel fijn gevonden. Tussendoor goed op de hoogte gehouden, in 1 woord: super!
Hartelijk dank voor de prachtige waardering van onze dienstverlening! We streven naar een snelle dienstverlening, en een goede communicatie over de diverse stappen. Fijn dat u dat ook als zodanig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig en deze is op prima wijze verzorgd. Erg overzichtelijk en nog sneller klaar en afgehandeld dan de termijn waarop een andere notaris een afspraak in kon plannen voor een oriënterend gesprek.
Bedankt voor de review en de complimenten in de review! En goed om te horen dat we u prima, overzichtelijk, snel en voordelig hebben kunnen helpen aan een verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op vrijdag 9 januari de aanvraag ingediend, en op maandag 12 januari de verklaring erfrecht al ontvangen. Het invullen van de gevraagde gegevens is niet moeilijk. Ook het legaliseren via iDIN gaat gemakkelijk. Dit bespaart bovendien kosten, je hoeft niet naar de gemeente voor handtekeningverificatie die hiervoor geld vragen! Van elke tussenstap ontvang je een mail, zoals aanvaarding overige erfgenamen. Al met al een snelle en prettige manier om de verklaring van erfrecht te verkrijgen. Je hoeft je huis er niet voor uit.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Binnen een recordtempo de verklaring van erfrecht in huis, en dat alles zonder de deur uit te hoeven. We zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen, en dat u aangeeft dat u de aanvraag als makkelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik was eerst wat huiverig om dit via de computer te doen, maar het werd aangeraden door een medewerker van ASR/Aegon. Ik moet zeggen vanaf het eerste moment dat er contact was voelde het goed, snelle service (reactie als je wat had gestuurd) en de afronding binnen een week. Heb 2x gebeld omdat me iets niet duidelijk was en werd zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan.
We zijn blij dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt, dank daarvoor! Leuk ook om te lezen dat u ons als zeer toegankelijk waardeert, en dat u de hele snelle service en vriendelijke medewerkers benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn erg goed en zeer snel geholpen.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijn om te vernemen dat u erg goed en zeer snel bent geholpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Wij zijn erg goed en zeer snel geholpen.
Erg fijn dat dit digitaal kan. De fases worden goed uitgelegd en het is behoorlijk snel geregeld.
Hartelijk dank voor deze geweldige waardering! Alles digitaal, wel zo makkelijk! Leuk dat u de dienstverlening als professioneel en snel waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wel veel mails. Maar duidelijke instructies en snelle afhandeling.
Bedankt voor deze positieve review! U ontvangt bij elke te nemen stap een mail. Het zijn er in totaal misschien veel, maar door veel klanten wordt het als handig en duidelijk gezien. Fijn dat u de duidelijke instructies en de snelle afhandeling weet te waarderen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het hele proces is uitstekend doordacht en zeer efficiënt ingericht, mijn complimenten. Als ik een klein puntje van kritiek moet noemen is dat de basisprijs alleen voor het indienen van de vraag zichtbaar is en daarna pas aan het eind. De prijs klopte overigens wel, maar ik zou deze bij voorkeur meenemen bij de bevestiging van de opdracht.
Bedankt voor de complimenten en de review! We nemen uw kritiekpuntje mee. Als antwoord daarop kunnen we melden dat er soms gedurende de aanvraag aanvullend onderzoek nodig is, of dat het blijkt dat de door de klant verstrekte gegevens niet helemaal overeenkomen met de werkelijkheid. Indien er extra werkzaamheden nodig zijn, zullen er ook extra kosten gemaakt worden. Wij informeren klanten hierover vooraf en vragen om toestemming. Overigens gaat dat niet om schokkende bedragen. Dat is wel een reden dat er wat voorbehouden zijn in de prijsopgave vooraf. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, vakkundig en duidelijk. Een eerlijk prijs kwaliteit verhouding.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te lezen dat u ons als snel, vakkundig en duidelijk ziet. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor de bankzaken een verklaring van erfrecht nodig. Dit was echt heel snel geregeld, bij de notaris kantoren waren de wachttijden erg lang. Zeer prettige en snelle communicatie via de mail.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u voor ons heeft gekozen, en zo geen last heeft gehad van de lange wachttijden bij de notariskantoren. Ook fijn om te lezen dat u de communicatie als zeer prettig en snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik wil u even danken en complimenteren met de uitstekende service. Heel lang geleden dat ik een dergelijk goed uitgelijnd en soepel proces heb mogen meemaken. Werkelijk perfect!
Wat een prachtige woorden, dank daarvoor! We zetten ons dagelijks in voor een uitstekende service, en een soepel proces. Leuk om te lezen dat u het ook als zodanig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl