Is makkelijk en snel communicatie gaat over te veel schijven

Communicatie kan beter. Er wordt door een medewerker geen goede informatie gegeven. Als de notaris dit zelf oppakt blijkt het wel goed te gaan. door vanaf mijn kant diverse telefoontjes te plegen komt het uiteindelijk wel goed.

Vriendelijk, snel, klantgericht

Ik had weinig ervaring met notarissen en al helemaal niet met de online-variant. Maar voor het opstellen van een verklaring van Erfrecht kwam ik uiteindelijk bij de Notariële Diensten uit. Wat mij bijzonder aansprak is dat de kosten vooraf duidelijk en betrekkelijk laag waren. De stappen die gezet werden elke keer met een mailtje bekendgemaakt. En dat vooral de snelheid waarmee de aanvraag werd behandeld opvallend vlot was. Omdat het online werd behandeld moest ik wel naar het gemeentehuis voor legalisatie van mijn handtekening (rond de €8), maar als je het vergelijkt met een gang naar een notariskantoor waar je een afspraak voor moet maken, dan is dit natuurlijk minder bewerkelijk. Aan de andere kant vraagt een online afhandeling wel enige vertrouwdheid met internet en met het scannen van documenten enz. Dus 'gemak' is dan natuurlijk ook daarvan afhankelijk en dus ook relatief. Notaris Oudewater in Woerden heeft de aanvraag behandeld. Mijn complimenten.

werd zeer snel geholpen.

Alles ging snel en goed. Er ging geen tijd verloren met wachten. Echt super.

efficiënt snel correct

gemakkelijk via internet correcte snelle service en afhandeling vriendelijke telefonisch contact

Verklaring van erfrecht met 2 weken geregeld

Echt super Geen afspraak bij de notaris maar lekker vanuit thuis alles geregeld. Scheelt enorm in je tijd. De communicatie is via de e-mail. Kortom veel geld bespaart om dit online te kunnen regelen

Helemaal top.

Echt een mooie vooruitgang de digitale notaris, zeer snel en duidelijk. De verklaring van erfrecht was snel geregeld.

Snel en duidelijk

Goede en snelle communicatie. Alles was daarom heel snel geregeld. Top!

Duidelijk en snel

Gemakkelijk alles online kunnen regelen. Duidelijke en snelle informatie

• Gemak

Enig digitaal begrip en begrip van ambtelijke taal is vereist.

Het was niet altijd zo makkelijk als ik vooraf gedacht had. Soms werd er ook niet voldoende uitgelegd. Er werd in standaard mails gecommuniceerd en daardoor niet altijd even makkelijk te begrijpen wat je nu moest doen en wat er goed of niet goed was. Gelukkig waren ze wel altijd aanwezig en bereid een en ander telefonisch toe te lichten of uit te leggen.

HEEL GOED VERLOPEN

MAKKELIK EN GOED

• Gemak

Top service, snelle levering en helft goedkoper

Verklaring van erfrecht: Ongelofelijk goed en snel. Van iedere actie of bevinding wordt je netjes op de hoogte gesteld. Het is echt de helft goedkoper dan een “echt” notaris kantoor. Zeker aan te bevelen!

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl