Wij zijn snel en efficiënt geholpen en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het proces om te komen tot legaliseren van de handtekeningen was een beetje lastig. Gelukkig zijn we redelijk bedreven met het internet, maar dit was niet voor alle erfgenamen even duidelijk.
Efficient en zorgvuldig. Heldere communicatie
Snelle verwerking van alle documenten. De acte was binnen enkele weken gereed.
Idemx
Dank voor uw reactie. Wij zijn blij dat u onze dienstverlening zo heeft gewaardeerd. Team Notariële Diensten
Het gaat heel snel, alleen bij onze bank Amro Bank Naaldwijk ging niet akkoort met een kopie van de Verklaring van Erfrecht om de zaak af te handelen! Is het niet mogelijk om de originele verklaring op te sturen mochten dat nog eens nodig hebben. Ons ref.nr 2019.2993.01\AK
Dank voor uw reactie. De notaris houdt altijd de origineel gepasseerde Verklaring en stuurt de opdrachtgever een digitaal afschrift. Dit afschrift is geldig en wordt door de banken ook als zodanig erkend. Notariële Diensten Niek Kuster
De verklaring van erfrecht die wij nodig hadden werd snel afgegeven. Communicatie verliep prima! En dat alles tegen een redelijk tarief. Aanrader!
Fijn dat ook u onze dienstverlening op prijs heeft gesteld. Team Notariële Diensten
Het verbaasde me hoe snel de aanvraag afgehandeld werd. Binnen twee weken, terwijl de legalisatie van de handtekeningen door de erfgenamen een week heeft geduurd. Alle ontvangen informatie was volledig, duidelijk en correct. Dit verwacht je uiteraard van een notaris, maar eerder dit jaar had ik met een andere notaris nogal slechte ervaringen daarmee.
Dit is exact wat wij nestreven met onze dienstverlening! Dank u wel voor uw positieve reactie. Team Notariële Diensten
Terzake kundig en in een, voor ons, een moeilijke tijd de zaken op de achtergrond goed geregeld
Erg prettig dat het opvragen van een verklaring van erfrecht zo vlot ging en volledig online afgehandeld kon worden. Fijn dat we steeds bevestiging kregen van alle stapjes in het proces.
Dank voor uw waardering! Team Notariële Diensten
Efficient, snel en duidelijk vanaf mijn eigen PC. Prima zo.
Wij moesten even wachten op een handtekening i.v.m. verblijf in het buitenland. Toen die er was bleek het kennelijk al geheel voorbereid te zijn en binnen minder dan twee dagen hadden we de gevraagde documenten in de mailbox. Snel, vakkundig en volledig! Ik kan het niet minder dan iedereen die in een dergelijk situatie terecht komt aanraden.
Dank u wel voor uw vriendelijke woorden en waardering! Team Notariële Diensten
Zeer vriendelijk bij telefonische vragen. Wat gezegd wordt, is ook waar gemaakt. Super vlot afgehandeld.
Namens ons Team: dank voor uw vriendelijke waardering; daar doen we het voor ! Notariële Diensten Niek Kuster Directeur
duidelijk en snel.
Eer wordt vlot per mail gereageerd. Persoonlijk contakt is fijner maar door de vlotte en duidelijke berichtgeving per mail wordt toch goed geholpen.
Ivm het overlijden van mijn moeder was er heel wat te regelen. Het contact met het notariaat verliep zeer soepel en was een verademing in deze lastige tijd. Het was prettig om alles digitaal te kun afhandelen. Ook telefonisch was er volledige medewerking. De medewerkers zijn vriendelijk en ter zaken kundig. De benodigde acte heb ik zeer snel mogen ontvangen.
De verklaring van erfrecht is snel en correct afgehandeld
Graag gedaan! Team Notariële Diensten
Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg. snelle afhandeling goede, duidelijke communicatie via mail maar ook telefonisch goed bereikbaar.
In verband met afwikkeling nalatenschap/ opstellen verklaring van erfrecht, contact opgenomen. Site is erg duidelijk, afhandeling snel, professioneel en erg vakkundig, waarbij de klant uitermate correct van elke genomen of te nemen stap op de hoogte werd gesteld.
Wij danken u vriendelijk voor deze waardering. Team Notariële Diensten
Nadat er een dwarsligger was in de familie heeft het 4 maanden geduurd alvorens alle stukken binnen waren bij de notaris maar men heeft steeds eurig overleg met iedereen gehad en zo toch de verklaring van erfrecht uiteindeijk kunnen opmaken
Dank voor uw vriendelijke feedback. Team Notariële Diensten
Voor het maken van een Akte van Erfrecht, waarvoor alle gegevens al bekend waren, is dit de perfecte manier om snel (alles binnen één week afgerond) te kunnen werken. Voordeel is dat legalisatie van handtekeningen bij de gemeente kan en je dus geen bezoek aan een notariskantoor hoeft te plannen.
Na het overlijden van onze moeder hadden we een Verklaring van erfrecht nodig. Die was eenvoudig online aan te vragen. We hadden niet de gemakkelijkste casus: moeder had een testament en in dat testament was onze - ook verminderd handelingsbekwame - stiefvader (huwelijkse voorwaarden) als executeur aangewezen. Zijn door hem gemachtigde zoon heeft die benoeming afgewezen. Daar ging dus nog wat extra tijd overheen. We werden tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. In exact vijf weken hadden wij de Verklaring van erfrecht.
Dank u wel voor uw feedback; wij zijn u graag van dienst geweest. Team Notariële Diensten
Het aanvragen van een Verklaring van Erfrecht is normaliter een dure en tijdrovende zaak. Via de digitale weg ging alles een stuk sneller en tegen een redelijk tarief. Na iedere stap die genomen was ontving ik een e-mail. Prima geregeld dus!
Dank voor uw vriendelijke woorden en waardering. Team Notariële Diensten
Heel nieuwsgierig naar een notarieel product online, in dit geval een verklaring van erfrecht. Dit is goed bevallen en zal het zeker aanbevelen aan anderen.
Ik heb een goede ervaring met Notariële Diensten. Snelle antwoorden op mijn vragen.
Communicatie kan beter. Er wordt door een medewerker geen goede informatie gegeven. Als de notaris dit zelf oppakt blijkt het wel goed te gaan. door vanaf mijn kant diverse telefoontjes te plegen komt het uiteindelijk wel goed.
Dank voor uw reactie, positieve beoordeling en aanbeveling. Gezien de aard van de door u gestelde vragen wilden wij graag dat de kandidaat notaris u adviseerde. Uiteindelijk is dat naar tevredenheid gedaan, echter door een overlijden binnen zijn familie trager dan te doen gebruikelijk, hetgeen wij betreuren. Niek Kuster Directeur
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl