Het begon met de erfverklaring na het overlijden van mijn vrouw. Vertraging ontstond omdat de kinderen dachten dat de online-notaris een reclame-aanbieding was en in de SPAM-pot verdween. Volgde vertraging omdat de kinderen te druk waren en uiteindelijk kwam de erfverklaring er zoals die gevraagd was.
Dank u wel voor uw reactie. Sinds uw aanvraag hebben wij de nodige verbeteringen kunnen doorvoeren, geleerd van de ervaringen die wij hebben opgedaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op een enkel probleempje na dat grotedeels door mijzelf was veroorzaakt is de procesure prima verlopen.
Duidelijk doorloopproces
De eerste contacten via mail lopen snel en goed. Na de nota voldaan te hebben duurt het wel lang voor de notaris een handtekening zet, ondanks het feit dat twee maal een mail werd ontvangen dat de akte binnen drie werkdagen zou passeren. Dat werden uiteindelijk 7 werkdagen
Voor het aanvragen van een Verklaring van Erfrecht werden wij via Aegon via een link door verwezen, prima. Instructies welke wij ontvingen waren duidelijk. Ook de communicatie via diverse kanalen was prima, vriendelijk en begripvol. Ook de reactie tijd is prima. Helaas duurde de aanvraag vrij lang maar dat lag aan de Gemeente, medewerkers hebben contact gezocht met deze gemeente om in actie te komen. Betalen via de link, snel en makkelijk. Na betaling vrij snel de Verklaring ontvangen. Kortom: prima service.
prima hulpverlening, duidelijk en goed geholpen
Ik had een verklaring van executele nodig. Via de ABN-AMRO kwam ik er achter dat ik dit eenvoudig digitaal kon regelen via Notariële Diensten. Dit heb ik gedaan en het kon vlot en tegen een redelijke prijs worden afgehandeld. Zeer tevreden over.
alles ging digitaal, eenmaal persoonlijk (telefonisch) contact was fijn(er) geweest
Alles goed en duidelijk Snel geregeld allemaal
Prima! Heldere instructies en uitleg en snelle respons, daardoor snelle afhandeling.
Dank voor uw reactie; zijn wij blij mee ! Team Notariële Diensten
Voor derden een verklaring van erfrecht aangevraagd. Het traject verliep helder en duidelijk. Voor mij was dit een bekend .
De website is overzichtelijk, je krijgt duidelijke instructies. Het is voor een budget alternatief voor de gewone notaris.
Dank voor uw positieve reactie; graag gedaan Team Notariële Diensten
Snel en efficiënt
Ik heb snel mijn verklaring van erfrecht ontvangen en werd goed op de hoogte gehouden. Wat betreft de prijs, daar heb ik geen vergelijk van. Ik ga ervan uit dat die reeel is. Verder kan ik het iedereen aanraden.
IK HEB ER EEN GOED GEVOEL AAN OVER GEHOUDEN.
Ik zou een beveiligde portal voor uploaden privacy gevoelige documenten toevoegen, maar verder zeer tevreden.
Snelle en adequate dienstverlening
Prima te doen een digitale notaris. Hulpvaardig, duidelijk en redelijk snel. geen onnodige reiskosten en uren. aanrader.
De informatie via de mail was super duidelijk en je hoefde nergens achter aan te lopen.
Dank u wel voor deze mooie waardering; daar doen we het voor! Team Notariële Diensten
Vriendelijke behandeling, duidelijke uitleg en vlotte afhandeling.
Fijn dat u ons deze waardering heeft gegeven. Team Notariële Diensten
Alles is correct afgewerkt.
Ik ben heel tevreden. Wat enigszins verwarrend is, is dat er drie partijen bij betrokken zijn (Doehetzelfnotaris, Notariele Diensten en de notaris zelf). Dat is even wennen, geen probleem verder. Nu was mijn geval niet al te ingewikkeld.
Verklaring van erfrecht via website aangevraagd bij Notariële Diensten. Erg duidelijke en overzichtelijke procedure die helemaal via email is afgehandeld. Werkwijze kwam professioneel op mij over, werkzaamheden werden stipt uitgevoerd.
Fijn dat u onze dienstverlening op deze manier ook publiekelijk waardeert; dank u wel. Team Notariële Diensten
Nadat de aanvraag ingediend was, werd snel contact opgenomen. Nadat legitimatie verstuurd was weer snel, daarna verwachtten wij de email om de handtekening te laten identificeren. Die bleef uit, doordat eerst afschrift van testament toegestuurd moest worden, bleek later. Dit (als enig min puntje) vond ik niet duidelijk genoeg vermeld in de bijlage en stond ook na de vermelding van de handtekening identificeren in bijlage. Daardoor niet goed overgekomen. Nadat afschrift binnen verstuurd werd, was binnen amper 1 week alles rond en verklaring binnen.
mijn ervaring met jullie is prima
Zo vernemen wij het graag ! Dank u wel Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl