Dit was een geweldige ervaring, duidelijke, stipte communicatie. Super!

Wij hadden een "simpele" verklaring van erfrecht nodig. "Eigen" notaris kantoor was dik 2 1/2 keer zo duur. Daarom dit alternatief geprobeerd. Wij vonden de communicatie, de stiptheid, de snelheid en de service echt om door een ringetje te halen. Daarnaast was de prijs zeer aantrekkelijk. Zeker het cijfer 10 waardig

Duidelijke en snelle afhandeling

Prettig en betrouwbaar

• Gemak

Vakkundig, helder en snel.

Ondanks dat het relatief simpel was werd er uitvoerig gecommuniceerd en met heldere opdrachten samengewerkt. Het resultaat was snel en de gehele afwikkeling binnen 1,5 weken afgehandeld. P.s. u vraagt aan het einde van deze enquete goedkeuring en in dezelfde vraag ook dat wij aangeven dat we klant zijn. Dat vind ik dan weer niet zo goed. U mag onze gegevens niet kenbaar maken aan derde

snel en correct

Aanvragen van verklaring van erfrecht ging snel en efficient. Binnen 2 weken was alles geregeld.

• Gemak

Correcte en snelle afhandeling.

De procedure voor de aanlevering van een verklaring van erfrecht is op een correcte wijze gevolgd en in een redelijk tijdsbestek afgehandeld.

• Gemak

Een prima ondersteuning en gerichte communicatie vervolgstappen in het proces. Liep als een zonnetje.

Heel goed

Ik ben heel goed en snel geholpen

Goedkoop

Let op bijkomende activiteiten en kosten

• Gemak

Fijn dat het via internet kon

Ik had per ongeluk ook iets betaald wat ik in ambacht kon doen Snel en netjes teruggestort Al met al had het mijn volledige Vertrouwen

• Gemak

Prima service, lekker makkelijk alles online!

Prima service, lekker makkelijk alles online!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Prima dienstverlening

De dienstverlening wordt duidelijk gecommuniceerd en is helder. Gedurende het proces van aanvraag tijdige updates. Resultaat is als verwacht. Kortom, prima!

Erg efficiënt en professioneel

Het hele proces van aanmelden tot afronden ging erg efficiënt met duidelijke email communicatie. Zo goed, dat er zelfs twijfels rezen of het wel een legitieme website was. Complimenten voor de uitvoering. Twee aandachtspunten: niet alle gegevens die in de aanvraag waren ingevuld, stonden op de 'opdrachtbevestiging' en het onderzoek van de persoonskaart door de gemeente duurde lang zonder tussentijds bericht van notariële diensten dat de gemeente (nog steeds) onderzoek uitvoerde. Verder alleen positieve ervaringen.

goed en snel geholpen.

Lekker makkelijk vanuit thuis legitimeren en stukken uitwisselen. Afspraken prima op tijd. Ging om een verklaring van erfrecht. Ik zou het weer doen als het nodig is.

• Gemak

Vlotte service en duidelijke communicatie

Het proces gaat precies zoals van te voren aangegeven. Er wordt na elke stap duidelijk gecommuniceerd en het proces is heel transparant. De snelheid van afhandeling verraste mij ook in positieve zin. Op sommige dagen kreeg ik ‘s avonds laat nog een bericht over de voortgang. Kortom een heel prettige ervaring.

• Gemak

Professioneel, snel en digitaal.

Ik heb de aanvraag voor een Verklaring van Erfrecht van achter mijn laptop kunnen regelen. Twee keer heb ik telefonisch contact gehad met Notariële Diensten en werd snel, vakkundig maar vooral ook vriendelijk geholpen.

correcte snelle afhandeling

Duidelijke, correcte en snelle afhandeling. Snelle mailwisseling. Knelpunt zit alleen in de ZEER slechte afhandeling bij de ABN. ABN reageert niet op mails en telefonisch niet te bereiken.

Prima organisatie

Alles is prima verlopen, duidelijke uitleg, snelle reacties. Geen enkele opm te plaatsen. Verklaring van erfrecht ongeveer binnen 3 weken geregeld. Top.

• Gemak

Op verzoek van mijn broer u ingeschakeld voor een verklaring van erfrecht. Ik heb ermee ingestemd en het is me alleszins meegevallen.

Gewoon goed

Erg goed door heen geholpen

Prima communicatie, prima resultaat

Via de notariële diensten heb ik een akte van erfrecht verkregen. Deze materie was nieuw voor mij en de route bleek meer hobbels te hebben dan ik op voorhand had verwacht. Daarnaast zat er tijdsdruk op. De notariële diensten hebben het proces op tijd tot een goed einde gebracht. De communicatie was helder en to the point.

• Gemak

Professioneel, inlevend, vriendelijk, duidelijk, eerlijk

Ik ben door dit kantoor op zeer vriendelijke, professionele en inlevende manier geholpen. Stap voor stap maakte ze me duidelijk wat te doen om aan de nodige verklaring te komen. Voor dezelfde werkzaamheden was ik bij mijn eigen notaris ruim € 400,= meer kwijt geweest.

Vlotte afwikkeling

Prettig telefonisch contact, goede uitleg over wat er gaat/moet gebeuren. Het was snel afgewikkeld. Helaas ging er in het laatste gedeelte een en ander mis. Mail niet verstuurd, verklaring naar verkeerde mailadres gestuurd

Eenvoudig en goed

Duidelijke uitleg en prima geholpen. Scheelt in prijs.

• Gemak

Komt gemaakte afspraken na.

Komt afspraken na. Veel goedkoper dan notaris in de omgeving.

• Gemak

Prima en een snelle afhandeling

Vanaf het eerste contact een zeer goede en duidelijke communicatie

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl