Uitstekende en correcte ervaring.

Na aangeleverde stukken, snelle reactie terug met goede vervolgstappen en afhandeling.

• Gemak

Zeer tevreden, snelle afhandeling, een aanrader als je geld wilt besparen op kosten.

Goed en snel. Heel tevreden, kan ik iedereen aanraden. Snelle reactie op vragen, met Skype handtekening gelegaliseerd, werkte prima! Je moet zelf wel informatie aanleveren, maar je bespaard flink op de kosten.

• Gemak

Heldere communicatie en afspraken.

mijn ervaring was zeer goed en alles is in een snel tempo afgewikkeld.

Makkelijk helder en duidelijk

Goede service. Je wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden van alle vorderingen in de aanvraag.

Snel e-mail contact

Snel e-mail contact, alleen jammer van alle standaard brieven. Beetje vreemd soms. Veel verschillende contacten

• Communicatie N.v.t.

Snelle en duidelijke afwikkeling

snel en gemakkelijk

in deze tijd gemakkelijk en snel een echte aanrader.

Bovenverwachting. Perfect.

Duidelijke afspraken. Directe opvolging als gevraagde stukken zijn aangeleverd. Binnen één week verklaring van executele ontvangen. Zeer positieve ervaring

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Duidelijke site

Snel antwoord op vragen. Vlotte afwikkeling, zeer tevreden

Prima en snelle afhandeling

Afhandeling verloopt prima en snel. Enige punt van kritiek is dat de klanten portaal niet bijgewerkt wordt en daardoor niet altijd duidelijk is in welke fase van het proces men verkeerd.

Prima geholpen

Omdat we geen gedoe wilden hebben met een gang naar een notariskantoor was dit een uitstekend alternatief. Dienstverlening was prima.

• Gemak

Vriendelijk contact, compleet helder en efficiënt proces

De contactmomenten waren zondermeer plezierig, zowel per mail telefonisch als per skype. Zeker nu ten tijde van het coronavirus maar ook in normale tijden is dit een werkwijze die zeer geschikt is voor relatief eenvoudige producten. Het bespaart tijd, moeite en heen en weer gereis met behoud van zorgvuldigheid. De communicatie per mail is uitgebreid en de teksten zijn soms wat algemeen en formeel. Maar dat zal niet verbazen gelet op het métier. Misschien is een meelopende stappenteller nog een ideetje (dit was stap 6 van 7).

• Gemak

Notariele Diensten betekent online-gemak!

Na een overlijden komt er heel veel op je af. Wat een verademing als je op deze manier een officieel document, in mijn geval een verklaring van executele, kunt regelen zonder daadwerkelijk een notaris te bezoeken! De communicatie is vlot, duidelijk en correct voor een redelijke prijs. Wat mij betreft een aanrader.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel geregeld

Akte van Erfrecht was snel geregeld en niet duur.

Snel, hands-on en professioneel

Binnen een week een verklaring erfrecht binnen ten tijde van corona en met een weekend er tussen. Skype legalisatie als oplossing om niet naar kantoor te komen. Geen overbodige frutsels.

Snel en accuraat

Prima dienstverlening en goed bereikbaar. Stap voor stap word je meegenomen in het proces.

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Het proces werd in duidelijke stappen uiteengezet. Bij elke stap werd ik voorzien van uitgebreide informatie hierover en ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

• Gemak

Het was zeer goed geregeld allemaal en de afwikkeling was snel en goed geregeld

• Gemak

Klantvriendelijk en heel snel via email.

Correcte en duidelijke communicatie tegen een vriendelijk tarief. Betrouwbaar, snel en soepel geregeld.

Uitstekende dienst verleend

Duidelijke en snelle communicatie via email en telefoon. Noodzakelijke legalisatie makkelijk via skype uitgevoerd. Benodigde documenten digitaal ontvangen.

Heel snel en klantvriendelijk

Heel handig en snel om een verklaring van erfrecht te regelen. Alle stappen zijn steeds duidelijk uitgelegd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

• Gemak

Betrouwbaar, snel en soepel geregeld!

Goed!

Zeer vlotte afhandeling

Vlotte service

Alles werd duidelijk uitgelegd en er was goede info wat betreft de benodigde documenten. Vis skype ondertekenen ging ook goed en het zijn vriendelijke behulpzame medewerkers. Al met al een vlotte procedure want hoefde niet lang te wachten op de verklaring van erfrecht

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl