Merkwaardige afhandeling

Voor het royeren van mijn hypotheek werd , voordat deze werd afgehandeld en de bank dit had bevestigd zoadat ik zeker zou weten dat alles correct had plaatsgevonden, betaling vereist. Ik vind dat een merkwaardige manier van zaken doen

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Goed geregeld!

Fijne organisatie. Goed geregeld. Duidelijke update van de stand van zaken. Zeer fijn alles online te regelen (zeker in Corona-tijdperk).

• Gemak

Vlot en accuraat afhandelen van notariële diensten

Goede ondersteuning bij vragen zowel telefonisch als per e-mail.

snel en professioneel

Via Skype, werkte heel prettig. Werd goed op de hoogte gehouden van vorderingen tijdens het proces.

• Gemak

Vlotte afhandeling en sympathieke begeleiding

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Buitengewoon vakkundige en snelle afhandeling van zaken tot het verkrijgen van een Verkla n van een

Erg positieve ervaring. Ben goed op de hoogte gehouden via de mail over de voortgang van e.e.a.

Gemakkelijk, zonder problemen.

In lastige tijd snel en makkelijk kunnen regelen.

• Gemak

Geweldig, fijne snelle voortgang en vragen worden ook direct beantwoord. Bovendien goedkoper dan andere notarissen.

Fijne snelle service

Normaal vind ik alles regelen via internet onpersoonlijk en soms onduidelijk echter de vragen waren duidelijk geformuleerd en indien je iets niet juist hebt ingevuld wordt je netjes gebeld voor meer informatie en uitleg. Goede communicatie en wat belangrijk is je krijgt van te voren al een offerte van de kosten die beduidend lager zijn en alles wordt snel verwerkt. Als je een afspraak moet maken bij een notaris in de buurt zijn de kosten hoger en de verwerking duurt langer. Al met al zijn wij blij met het advies wat wij van een medewerker van onze bank hebben ontvangen.

Snel en accuraat

De communicatie verliep heel vlot, en het notariele document werd snel en accuraat opgesteld tegen een acceptable tarief.

• Gemak

helder, snel en eenvoudig een akte geregeld

De uitleg op de website was erg duidelijk, de communicatie eveneens. Wij werden van elke stap continu op de hoogte gehouden en doordat we, vanwege de coronacrisis, niet terecht konden bij het loket van de gemeente hebben we het via skype opgelost. Snel, duidelijk en conform afspraak was het goed geregeld.

• Gemak

Prettige en correcte service.

Helaas in korte tijd te maken met twee sterfgevallen in zeer korte tijd. Als erfgenaam en executeur zeer goed geholpen door verschillende medewerkers.

• Gemak

Makkelijk om thuis te doen

Af en toe onduidelijk welke documenten benodigd zijn via de mail

Uitstekend!

Zeer goed en snel.

• Gemak

snel, niet altijd even correct maar tevreden

Snelle makkelijke manier voor relatief gering bedrag een verklaring van erfrecht

• Gemak

TOP dienstverlening, boven verwachting snel afgehandeld !!

Allereerst was ik best argwanend om digitaal de verklaring van erfrecht te regelen. Een prijsverschil van meer dan 200 euro tov regionale notariskantoor hielp mij over de streep. De voortgang is ontzettend goed geregeld. Mails zijn duidelijk en makkelijk op te volgen. Ik kan het iedereen aanraden om via digitale Notariele diensten opdrachten te boeken, zelf zal ik het ook absoluut meteen weer doen !!

Levering snel en acuraat

De dienstverlening voor het leveren van een verklaring voor erfrecht bij ND is mij zeer goed bevallen. Fijn dat ook alles per mail en MS Teams verwerkt kon worden, zeker nu er een beperkt contact mogelijk is.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

• Gemak

Kundig, zeer communicatief, snel en voordelig

Ik ben vlot en kundig geholpen. Er was vanaf het begin helderheid over de procedure en de kosten. Vragen werden snel en adequaat beantwoord. Uiteindelijk was alles binnen een korte tijd geregeld.

• Gemak

Relatief goedkope goede service met goede terugkoppeling.

Eindelijk de verklaring van erfrecht opgesteld via deze weg omdat reguliere notarissen de hoofdprijs vragen.

Prettig contact

Wij hebben het contact prettig ervaren. Bij vragen kregen we een duidelijke en snelle reactie.

Perfecte service

Vlotte afhandeling en prima methodes in deze rare tijd

• Gemak

Gevraagde dienst perfect in korte tijd geregeld

Gevraagde dienst perfect in korte tijd geregeld: Meer valt er niet over te zeggen!

Vlotte afhandeling

Een duidelijke en vlotte afhandeling

• Gemak

Duidelijke, snelle communicatie en levering.

Uitstekende ervaring. Elke stap in het proces wordt duidelijk en snel toegelicht, legalisatie handtekeningen online (via Skype) werkte prima, en kun je dus vanuit huis doen. In ons geval was de levering van de verklaring in 2 weken afgehandeld.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl