Positieve ervaring

We zijn erg enthousiast over deze dienst. Ook ik de Coronatijd werden we netjes geholpen. Alles duurde natuurlijk wel iets langer.

• Gemak

Snel en overzichtelijke kosten.

Alles online te regelen. Heel fijn in deze corona tijd. Prijsopgave vooraf. Steeds direct antwoord per mail. Correspondentie in begrijpbaar jargon.

Makkelijk, eenvoudig en vlot

Duidelijkemcommunicatie van de te volgen stappen. Elke stap die volgt wordt duidelijk uitgelegd, zowel wat het doel als de bedoeling is.

Echt super, van A tot Z!

Super snel en efficiënt, van elke stap voor het verkrijgen van een Verklaring van Erfrecht kregen alle erfgenamen een duidelijk opgestelde mail. Zeer professioneel opgezet bedrijf, met de modernste technieken zoals identificatie middels inloggen bij je bank; scheelt een ritje naar het notariskantoor. Wij zijn echt enorm tevreden en zullen bij een volgende gebeurtenis absoluut weer van hun diensten gebruik maken. Oh ja, én goedkoop! Gemiddeld de helft van de offertes bij notariskantoren in de omgeving.

Bijzonder goed.

Zeer vriendelijk, meedenkend en goede communicatie. Alles snel en naar wens geregeld. Wisten direct het goede voorstel, in afhandeling mede te delen. Goede prijs verhouding.

• Gemak

Alles in eigen tijd invullen en zeer snelle en goede reacties

We moesten heel veel zaken invullen en uiteindelijk vielen de kosten hoger uit dan oorspronkelijk gedacht. Maar het werd wel duidelijk uitgelegd en de Verklaring van Erfrecht is er op tijd gekomen.

Was goed

Ervaring was goed. Mag alleen wat sneller.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Verklaring van erfrecht makkelijk geregeld

Met veel aan mijn hoofd ( er was nog een groot herenhuis te ruimen en verkopen) kwam ik erachter dat een verklaring van erfrecht benodigd was. Na een avond op google kwam ik notariële diensten tegen. De voordelen waren de prijs en de handige manier van werken. Alles verliep via e-mail. Deze kon ik beantwoorden wanneer het mij uitkwam. Verder 1x gelegitimeerd via videobellen en alles was geregeld.

Snel en adequaat geholpen

Online een verklaring van erfrecht geregeld. Goed geregeld

snel, duidelijk, alles electronisch

Prima, duidelijke uitleg van de te volgen stappen en de aan te leveren documenten. Na iedere stap een mailtje over die en de volgende stap.

• Gemak

Strakke procedure, zeggen wat ze doen en dien wat ze zeggen

Het hele proces van de verklaring van erfrecht was ‘geautomatiseerd’. Tijdens het proces kwam voor ons een onverwachte kink in de kabel. Dit werd keurig uitgezocht en opgelost.

Komen afspraken tijdig na

Komen afspraken tijdig na en houden je goed en tijdig op de hoogte van de status iz de voortgang.

Echt de moeite waard

Goede communicatie, Hulpvaardig, snelle afhandeling en inderdaad aanzienlijk goedkoper.

• Gemak

Snelle, professionele en vriendelijke afhandeling van de stukken die ik nodig had.

Ik had een verklaring voor erfrecht nodig en dit was, onder de bijzondere omstandigheden door corona, erg goed en snel afgehandeld. Stukken die nodig waren konden gelukkig gescand/ gekopieerd verstuurd worden via email. Het ondertekenen ging via een Skype sessie zodat de wettelijk verplichte "aanwezigheid" bij het zetten van de handtekening gewaarborgd was. In deze tijd van rouw en de restricties rondom het coronavirus heb ik jullie dienstverlening erg fijn gevonden, dank nog daarvoor. De kosten vond ik trouwens ook erg meevallen!

• Gemak

Uitstekende service, betrouwbaar, goede communicatie

Een zeer betrouwbare service, hele duidelijke communicatie. Telefonisch ook zeer goed bereikbaar. Wij hadden heel snel onze verklaring van erfrecht via deze online notaris. Echt een aanrader voor iedereen!

ik ben heel tevreden

super geholpen

• Gemak

Communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk (via skype).

Goede ervaring.

Misschien toch 1 maal telefonische contact met elkaar. In het proces voordat het dossier gesloten wordt.

Soepel, snel en effectief

Soepel, snel en effectief

Snel, vriendelijk, duidelijk, voordelig

Je moet er zelf een beetje energie in steken, maar daardoor ben je wel een stuk voordeliger uit. Medewerkers legden alles goed uit en beantwoordden vragen waar nodig. Zeer tevreden!

Professioneel, persoonlijk en snel

Wij zijn zeer verrast door de manier waarop we tegenwoordig online belangrijke zaken kunnen regelen. De communicatie en validatie van de persoonsgegevens ging via mail en Skype. En allemaal op een zeer professionele en persoonlijke wijze. Echt een aanrader. Duidelijke communicatie en vooraf afgegeven tijdslijnen. Mijn complimenten voor het hele team ook namens mijn 2 zusters.

• Gemak

Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden van verloop

Via mail werden duidelijk de stappen en verwachtingen gecommuniceerd. Dit was geen hele lastige zaak volgens mij, maar prima op deze manier te regelen voor een zeer redelijke prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Adequaat

Goede communicatie

Ik ben zeer tevreden over de diensten. Met name de communicatie is heel prettig. Ik ben goed op de hoogte gehouden hoe het proces is verlopen. Alles ging vlot. Ik heb de korting gekregen die beloofd was. En zo was het een stuk goedkoper dan ergens anders.

Duidelijk en snel geregeld

Duidelijk en snel geregeld

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl