Prima, effectief en duidelijk

In onze situatie, waarbij het om het overlijden van onze ouders ging, die zeer kort na elkaar op dezelfde dag overleden, was de dienst en service van Notariële dienst een fijne oplossing. Een aantal notarissen die wij benaderden, vroegen onwijs hoge tarieven en zeer lange doorlooptijd voor het opmaken van een Verklaring van Erfrecht. De tarieven zijn schappelijk, diensten vlot en "to the point". Ook eerste telefonische contact was prettig en met empathie, iets wat bij anderen totaal ontbrak.

Duidelijk proces

Goede informatie over de status van de aanvraag. Heel duidelijk over wat je mag verwachten

• Gemak

Professioneel,goed,betaalbaar,gewoon een makkelijke manier om een vervelende klus af te handelen

Ik keek er al maanden tegen op om een verklaring van erfrecht te regelen, had al naar wat notarissen gezocht in de buurt maar kwam er maar niet toe om een afspraak te maken. Op een dag ben ik wat gaan zoeken op internet en kwam deze site tegen en ben maar begonnnen met invullen. Het vervolg ging allemaal zeer vlot en automatisch en heb er een zeer prettige ervaring aan over gehouden. Zeer professionele service en reageren zeer snel op alle documenten die je ingestuurd hebt.

duidelijke instructie, fijne samenwerking

Fijne samenwerking, geen vraag is teveel, duidelijke instructie

• Gemak

Men is duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Men hield zich aan alle gemaakte afspraken.

Duidelijk en snelle afhandeling

Goede communicatie, duidelijk en snelle afhandeling.

• Gemak

Ben op een goede en makkelijk manier geholpen en snel

• Gemak

Tevreden over verklaring van erfrecht

Heldere site, gegevens waren goed en eenvoudig in te vullen. Nog telefoon ontvangen over een onduidelijk punt. Daarna goed op de hoogte gehouden per mail en snel de verklaring opgestuurd per mail gekregen.

Snel en efficiënt

Goede uitleg per mail

Snelle en duidelijke service

Dankzij de zeer snelle en gerichte communicatie kwamen wij tegen het aangegeven bedrag snel in het bezit van de verklaring van erfrecht. Prima service en afhandeling.

goede digitale dienstverlening

Goed en efficiënt voor standaard dienstverlening. Alles kan digitaal worden afgewikkeld.

• Gemak

wel goed en snel met enkele haperingen

De uitwisseling via de mail gaat redelijk goed en wordt snel op geantwoord door uw dienst; de mail kwam wel terecht in spam mail en dan ook mijn advies om dit bij de eerste mailwisseling al te vermelden en niet op het laatst; enig minpunt dat, volgens mij ,niets met corona tijd te maken heeft dat legalisering van de persoon en handtekening toch bij een andere instantie dan uw dienst gedaan moet worden en dat nergens staat vermeld op uw website; tevens extra kosten en in ons geval zelfs €90,75 bij notaris Sterel uit amsterdam zuid oost die ook onderdeel uitmaakt van DoeHetZelf notaris maar niet op één lijn zit met uw werkwijze en anders omgaat met uw formulieren dan uw dienst wil hetgeen wat irritatie geeft;

• Gemak

Ervaring is goed, ik ben tevreden

Klantgericht, proces is goed te volgen

Snel en goedkoop

Makkelijk toegankelijk en goede services geleverd door Notariële Diensten/Notariskantoor Oudewater. Wij hebben onze verklaring van erfrecht zeer soepel ontvangen.

• Gemak

Deze was snel en professioneel

Na gezoek en rondvragen was deze optie op het internet de enige die de verhouding prijs en geleverd product waardig is. De anderen zijn allen te afstandig en sommigen zelfs erg duur.

• Gemak

Goed, met aan het eind wat vertraging

Het proces is duidelijk en redelijk snel, de kosten zijn duidelijk. Na het betalen van de factuur duurde het helaas meer dan een week voordat het gevraagde document werd gemaild (nadat ik erover had gebeld). Dat was jammer. Verder prima.

• Gemak

wat een verademing na alle andere notarissen

direct goed en duidelijke reactie op mijn vraag. Zeer snel afgehandeld en kosten meer dan 50 % lager dan de notaris die het testament had opgemaakt. zeer blij dat de ABN mij op deze dienst heeft gewezen !

• Gemak

Correcte behandeling van mijn vraag en duidelijk in communicatie

Onze vraag is correct behandeld. De communicatie verliep snel en duidelijk. Men hield zich zeer voed aan de afspraken.

• Gemak

Ging gemakkelijk maar er kwamen wel meer kosten dan een eerste instantie opgegeven was.

• Gemak

Snel en kundig verzorgd wat gevraagd werd

Duidelijke communicatie over wat nodig was om gevraagde VvE te verkrijgen. Korte en heldere communicatie. Prima service en prijs vooropgesteld dat het geen ingewikkelde casus was,

• Gemak

Wij hadden voor een erfenis een verklaring van erfrecht nodig. Dit is zeer snel en vakkundig gedaan. Alles was duidelijk en wees zichzelf, het kostte mij weinig moeite. De correspondentie was ook zeer duidelijk. Ik ben blij dat ik het op deze manier gedaan heb!

Snel en makkelijk.

Alles ging voorspoedig, al is het wel raar om zoiets te regelen zonder ook maar iemand gezien te hebben.

• Communicatie N.v.t.

Scherp geprijsd

De meeste prijzen die van tevoren geoffreerd werden, klopten op de eindfactuur. Alleen jammer dat op de offerte het erfgenamen onderzoek à €26,86 ontbrak. De notaris had prima van tevoren kunnen inschatten dat die kosten ook nodig waren. Daarom geen 5 maar 4 sterren.

Vlekkeloos

Notariële Diensten ingeschakeld voor een Verklaring van Erfrecht. Zo snel afgehandeld, 2 weken en 1 dag na de aanvraag hadden we de akte in onze mailbox. Tuurlijk, je moet zelf (en de andere erfgenamen) ook snel reageren en de zaken compleet aanleveren. We werden ook steeds goed op de hoogte gehouden van de (vervolg)stappen.

Goed, deskundig en snel.

Goed, deskundig en snel en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl