Prima service. Snelle communicatie. Geen gedoe.

Prima service. Snelle communicatie. Geen gedoe.

• Gemak

Arrogante houding van de notaris

Op mijn vraag waar ik de ondertekende Verklaring van Erfrecht naar toe moest mailen, kreeg ik een zeer arrogant antwoord van de notaris. Bij nader inzien bleek dat het email adres welk de notaris mij verstrekte onjuist was. Een excuus voor de foutieve info en de beantwoording van mijn hiervoor genoemde vraag heb ik tot op heden niet ontvangen.

Perfecte snelle service

Empatisch, snel, goed overleg, vriendelijke telefonisch contact.

• Gemak

Iets meer terugkoppeling. Zo dat men ook weet waar op het moment de aanvraag is. Maar al bij al, ben ik zeer tevreden!

• Gemak

Zeer vlotte afhandeling. Duidelijke informatie.

Het hele proces is vlot verlopen. Toen ik een vraag had en ik jullie belde, werd mijn vraag adequaat beantwoord door een betrokken medewerken. De mails met informatie over de voortgang waren duidelijk met goede informatie zodat ik precies wist waar ik aan toe was. De prijs lijkt me redelijk, maar ik het het niet vergeleken met andere notarissen. Al met al ben ik zeer tevreden.

Makkelijk en goed

De communicatie gaat goed maar als er documenten aangeleverd moeten worden en dat gaat niet soepel dan komt er geen terug koppeling waar blijven de documenten die we nodig hebben daar moet je dan zelf achteraan bellen of ze wel of niet zijn aangekomen . Ik weet dat sommige diensten nieuw zijn dus die kunnen dan soms nog haperen en ze kunnen ook soms nog niet duidelijk genoeg zijn voor de client. Maar over het algemeen tevreden over de dienst verlening

Snel en makkelijk geregeld

De verklaring van erfrecht was makkelijk aan te vragen. Alle stappen in het proces zijn snel doorlopen. Vriendelijk te woord gestaan bij vragen.

Prima ervaring

Via Doehetzelfnotaris verschillende keren van Pablo bruikbare informatie gekregen. Daardoor uiteindelijk akte van Erfrecht via hun aangevraagd. Contact en afhandeling verliep goed en redelijk snel. Ook de prijs was zo als afgesproken en aanzienlijk veel lager dan bij verschillende andere notarissen. Fijn dat er cowboys zijn die het stof van het bolwerk durven te blazen. Kan het iedereen aanraden om je zaken op deze manier te regelen.

Snelle en professionele afhandeling

De contacten verliepen via e-mail, dus alles kon van huis uit geregeld worden. De informatie was helder en er werd goed meegedacht met de klant, met handige tips. De kosten zijn beduidend lager dan van andere aanbieders.

• Gemak

Goede ervaring. Duidelijkheid als ik een vraagf had.

Ik ben tevreden over de afhandeling en de tijdsduur alsmede ook de deskundigheid toen ik een vraag stelde.

• Gemak

Snelle reactie, duidelijke informatie en goede opvolging gedurende het proces. Ook de gebruikersgemak door de website en online middels ideal betalen en IDIN is erg prettig. Daarbij ook nog een scherpe prijs.

• Gemak

Vlot, duidelijk, alles netjes verzorgd

Alles verliep op een duidelijke en vlotte manier. Online alles regelen is mij heel goed bevallen, zeker een aanrader voor iedereen.

Prima geregeld.

Alles liep als een trein. Kortom perfect geregeld.

• Gemak

Eenvoudig stappen om e.a geregeld te krijgen.

Vind dat de signaal functie zou kunnen verbeteren op het moment dat het proces stagneert. Een Concrete levertijd van het product opgeven zou ook helpen.

Professioneel, behulpzaam, prima!

Je wordt stap voor stap goed begeleid door het proces van het maken van de akte van erfrecht. De communicaties is over het algemeen duidelijk. Als er toch vragen zijn wordt daar op goed gereageerd. Al met al een prettige ervaring.

• Gemak

Snel en efficiënt door alles online te doen, inclusief ondertekenen.

Snel en efficiënt door alles online te doen, inclusief ondertekenen.

Gemakkelijk, goedkoop, snel

Het was gemakkelijk aan te vragen, geen moeilijke termen. Het was super snel geregeld. Zeer beleefd!

Top service.

Duidelijke instructies van wat er gedaan moest worden, waarna de opdracht door Notariële Diensten prima en snel uitgevoerd is.

Zeer vriendelijk en gemakkelijk

Ik ben heel goed geholpen en mij werd ook steeds duidelijk uitgelegd wat ik moest doen. Vriendelijke mensen en snelle hulp.

Netjes, snel en duidelijk

Voor het opstellen van een verklaring van erfrecht zijn we netjes en snel geholpen.

goed en goedkoop

goed en goedkoop

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel, goedkoop, gemakkelijk

Veel goedkoper dan wanneer ik deze bij een notaris in mijn eigen stad had geregeld. Daarnaast reageren vele niet bij een offerte aanvraag. Notariskantoor Oudewater / Doe het zelf notaris reageerde snel en alles was snel via de e-mail geregeld, in ongeveer 4 werkdagen ontving ik per e-mail een verklaring van erfrecht. Inmiddels is alles al geregeld en is alles goed verlopen.

• Gemak

Ik heb een goede ervaring gehad.

Het proces verliep snel. Ik heb geen hobbels ervaren.

• Gemak

Alles goed verlopen zoals ik het graag wilde.

Alles goed verlopen zoals ik het graag wilde.

Prima, effectief en duidelijk

In onze situatie, waarbij het om het overlijden van onze ouders ging, die zeer kort na elkaar op dezelfde dag overleden, was de dienst en service van Notariële dienst een fijne oplossing. Een aantal notarissen die wij benaderden, vroegen onwijs hoge tarieven en zeer lange doorlooptijd voor het opmaken van een Verklaring van Erfrecht. De tarieven zijn schappelijk, diensten vlot en "to the point". Ook eerste telefonische contact was prettig en met empathie, iets wat bij anderen totaal ontbrak.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl