Snel en zeer goede service en communicatie. Alle handelingen konden online verricht worden. De diensten van deze notaris beveel ik van harte aan.

Snel en accuraat

Duidelijke werkwijze en correspondentie. Punctueel en snelle afwerking. Duidelijk kostenplaatje.

correct en snel

Snelle afhandeling voor zover binnen hun eigen bereik ligt. Ambtenaren werken niet altijd mee.

Goede, snelle dienstverlening!

Erg prettig dat je snel alles digitaal kunt verwerken. Instructies en begeleiding zijn duidelijk. Je wordt goed op ge hoogte gehouden van de voortgang. Je moet natuurlijk wel zelf beschikken over de gewenste documenten e.d. en je bent mede afhankelijk van de doorlooptijd van acties bij derden.

Accuraat

Ik ben goed en vlot geïnformeerd. De behandeling van de aanvraag ging snel. De prijsopgave en de eindafrekening klopten. Geen verborgen kosten.

Snelle en duidelijke informatie

Zeer tevreden over de snelle en duidelijke informatie die wij per mail ontvingen Hierdoor konden wij de vervolgstappen waarvoor we de betreffende documenten nodig hadden spoedig vervolgen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snelle professionele en vriendelijke communicatie

Snelle professionele en vriendelijke communicatie

• Gemak

Snelle service en duidelijke uitleg

Aanvankelijk waren we wat huiverig om een online notaris in te schakelen maar na 10 offertes Van “gewone” notarissen en enkele telefoongesprekken bleek dat ons geval weinig gecompliceerd was en durfden we het aan. Bovendien was deze dienst veel goedkoper en sneller! We hebben er geen spijt van gehad!

Klantvriendelijk en adequaat

Goede en snelle dienstverlening bij iets wat (gelukkig) niet iedere dag voorkomt. Daarbij ondersteunt door gebruikmaking van hedendaagse middelen en techniek. B.v. Geen handtekeningen zetten op kantoor of een gang naar de gemeente. Zou wellicht wat proactiever kunnen reageren op uitblijven van gevraagde informatie.

• Gemak

Snelle en correcte afhandeling!

Snel & easy.

Makkelijk en snel

Zeer goede ervaring.

Prima service. Snelle mailwisseling. Helaas mails bij hotmail in spam-box. Prettig telefonisch contact.

Alles goed en Snel geregeld

Alles was snel geregeld. Snelle feedback op alle handelingen.

Echt geweldig

Snel en houden je goed op de hoogte wat er gebeurd . Ik ben 100% tevreden

• Met welk product heeft u ervaring? Testamentservice

Prettig direct en overzichtelijk

Vanaf moment een goed email communicatie en uitleg. Snelle en correcte afhandeling en concurrerende tarieven.

Prima hulp

Snel, makkelijk en niet te duur

• Gemak

Na overlijden partner een notaris nodig gehad voor het afhandelen van zaken. Heel regelmatig werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen van het proces dat doorlopen werd, en bij vragen dezelfde dag antwoord. Dit in tegenstelling van de andere organisaties met wie je te maken krijgt na overlijden (oa banken)

• Gemak

De verklaring van erfrecht is vlot, netjes en correct afgehandeld. Klasse!

Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. De procedure die wij hiervoor moesten doorlopen werd duidelijk aangegeven. De correspondentie verliep vlot en correct. De uitleg was helder. De afwikkeling was snel!

Positief!

Ondanks de voor mij onbekende materie lukte het toch om de benodigde documenten te verkrijgen. De interactie tussen de uitvoerende dienst en mijzelf was steeds snel en adequaat ook toe er kleine 'hobbels' genomen moesten worden.

Duidelijk en correct

Super geregeld. Geen gedoe met afspraken bij een notaris. Alles online zelfs tekenen met IDIN van aanvaarding. Zeker aan te bevelen en dat voor een goede prijs.

Goede afhandeling

Hoewel ik een beetje huiverig was om deze zaken online te regelen, is het heel goed bevallen. Goede communicatie en nette afhandeling.

Uiterst efficient

Uit noodzaak geboren, snel notariele hulp gezocht en gevonden ivm erfrechtverklaring. Prima communicatie per mail, duidelijke prijsvorming en snelle afhandeling, zeer tevreden

• Gemak

Snelle en goede dienstverlening tegen een goede prijs.

Ondanks de niet goed werkende skype-verbinding (mijn browser werkte niet met Skype) snel een oplossing gevonden

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Supersnelle en behulpzame dienstverlening met klantvriendelijke terugkoppeling.

Notariële Diensten heeft een zeer hoge graad van automatisering, waardoor processen vlot verlopen en bij meerdere belanghebbenden er een snelle afstemming kan plaatsvinden.

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen !

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl