Communicatie was snel en duidelijk. 100% on-line zeker een aanrader bij relatief eenvoudige gevallen.
Dank voor deze referentie - fijn om dat zo te lezen. Team Notariële Diensten
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dank voor deze referentie - Team Notariële Diensten
Alle vragen die wij moesten beantwoorden werden duidelijk gesteld. De benodigde papieren konden allemaal via email worden verzonden. Benodigde onderzoeken bij gemeente gingen snel.
Als boven
Dank voor deze referentie - fijn dat u het zo hebt ervaren ! Team Notariële Diensten
Ik ben steeds snel en goed geïnformeerd over de te nemen stappen. Echt soepele afhandeling.
Dank voor deze referentie - hier doen we het voor ! Team Notariële Diensten
Alles verliep heel vlot. Alleen een aangeleverd testament was in de spambox beland en dit heeft voor enige vertraging gezorgd.
Duidelijk, snel, goede communicatie, prima prijs kwaliteit verhouding. Prettig dat deze notaris online werkt.
Direct vanaf het eerste begin wordt er snel gereageerd op je aanvraag en eigenlijk gedurende het gehele proces wordt er snel geschakeld. Voor eenvoudige notariële zaken beveel ik Notariële Diensten zeker aan.
Dank voor deze referentie - hier doen we het voor ! Team Notariële Diensten
Snelle, gemakkelijke en prettige wijze om een Verklaring van Erfrecht te krijgen. Prima communicatie en goed bereikbare medewerkers om advies te geven.
Dank voor deze referentie - fijn om dat zo te lezen. Team Notariële Diensten
De perfecte uitkomst om alles vanuit thuis te kunnen regelen, wanneer het jezelf het beste uitkomt. Je bent niet gebonden aan de kantooruren van een Notaris. Gemakkelijk, zeer praktisch en een goede communicatie maken dit tot een ideale dienst.
Dank voor deze referentie - graag gedaan. Team Notariële Diensten
De communicatie en informatie heb ik als erg plezierig ervaren. De website was voor mij niet duidelijk waar ik moest beginnen met het invullen van mijn erfrecht formulier. Ik heb telefonisch contact gezocht en hiermee op de juiste weg geholpen.
Klantvriendelijke volledige online afhandeling van een verklaring van erfrecht. Keurig stap voor stap, zodat er geen verwarring ontstaat over aan te leveren documenten. Identificatie via IDIN erg makkelijk. Notariaat 3.0, wat mij betreft de standaard voor de toekomst.
Kostenbesparend, duidelijke communicatie, snelle afhandeling, kortom perfect geregeld.
Dank voor deze referentie - hier doen we het voor ! Team Notariële Diensten
Alles wat ik verwachtte is gebeurd. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik werd steeds goed op de hof te gesteld van de volgende stap.
Dank voor deze referentie - graag gedaan. Team Notariële Diensten
Na eerst terughoudend te zijn geweest omdat er nogal wat persoonlijke ( o.a. ID kaart ) informatie aangeleverd moet worden, goed en snel geholpen. Wij werden goed op de hoogte gehouden met het verdere verloop. Duidelijke afspraken en goed bereikbaar.
Dank voor deze referentie - goed om te lezen dat na de eerste aarzeling de dienstverlening goed is bevallen. Team Notariële Diensten
vlotte afhandeling en als ik vragen had, duidelijke telefonische toelichting. en veel minder duur dan een notarisbezoek.
Dank voor deze referentie Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is goed. De opdracht werd zeer snel opgepakt en afgehandeld, voor een goede prijs. Ook op mijn telefonische vraag werd snel en correct antwoord gegeven. Zeer tevreden.
Dank voor deze referentie - fijn om te lezen! Team Notariële Diensten
IK heb het als positief ervaren, dat ik genoodzaakt was om een notaris in te schakelen om de erfenis van mijn ouders te kunnen krijgen. Het heeft ook mijn ogen geopend, dat ik dit in de toekomst ook moet regelen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het hele gebeuren , ik had al ervaringen van anderen gelezen en soms ging de procedure wel heel snel , als enig famililid van de overledene had ik binnen de 3 weken mijn Verklaring binnen, dat was voor mij nog wel snel genoeg.
Dank voor deze referentie - prettig om uw ervaring zo te lezen. Team Notariële Diensten
Goede communicatie, goed bereikbaar. Denken mee.
Het is even wennen om het zo op afstand te regelen , maar het heeft ook het voordeel dat je het in je eigen tijd kan regelen.
Na enige formulieren ingevuld te hebben is de aanvraag voor een verklaring van erfrecht heel snel en correct geregeld.
Ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van wat was afgerond en wat er vervolgens moest gebeuren. Bv na het uploaden van een document naar het geduide mailadres, kreeg ik een bevestiging hiervan en vervolgens kreeg ik een mail met vervolginstructie.
Dank voor deze referentie - hier doen we het voor ! Team Notariële Diensten
Overzichtelijk, goede communicatie, snel en een aantrekkelijke tarief
Dank voor deze referentie - graag gedaan. Team Notariële Diensten
Snel en zeer goede service en communicatie. Alle handelingen konden online verricht worden. De diensten van deze notaris beveel ik van harte aan.
Dank voor deze referentie en aanbeveling. Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl