Snelle afwikkeling, alles online. Duidelijke communicatie en helder over processtappen.
Vanuit je 'luie stoel' alles regelen? Dat kan via de DoeHetZelfNotaris in samenwerking met Notariële Diensten. Je wordt goed op de hoogte gehouden en krijgt vanzelf een seintje als er iets van je verwacht wordt. Prijzen zijn netjes evenals het contact. Doordat er ook info nodig is van gemeentes zijn er wel wat weken nodig. De doorlooptijd is dus niet perse vlot. Iets waar de eerder genoemde partijen je netjes op wijzen en verder geen invloed op hebben.
makkelijk aan te vragen, op de hoogte gehouden van elke stap en snelle service.
Vanaf de eerste aanmelding weet je waar je aan toe bent. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de vorderingen van de aanvraag. Geven adviezen wat je beter kan doen en je krijgt meteen een bevestiging als je iets hebt opgestuurd. Kortom ik ben zeer tevreden en ik kan Notariële Diensten zeker aanbevelen.
Automatisch gegenereerde bericht(en) welke niet klopte. Daardoor in ongewisse wat er nu verwacht werd van ons.
Ondanks mijn twijfels om bij een online notaris mijn documenten te regelen heb ik het toch doorgezet. 100% meegevallen. Steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang en altijd een snelle reactie. Erg goed geregeld. Zeker een aanrader.
Ben zeer tevreden.
Alles is duidelijk doorgegeven en snel verwerkt.
snelle en efficiente afhandeling van verklaring van erfrecht
Omdat ik al 20 jaar gewend ben online zaken te doen zocht ik voor de afwikkeling van een nalatenschap naar een notaris die daarbij kon ondersteunen. Ondanks dat het er in het begin op leek dat ik als een van de eerste gebruik maakte van de online applicatie waren de aanpassingen om verder te kunnen snel gedaan, vaak binnen een halve dag zodat het proces daardoor niet werd vertraagd. Daarna heb ik het gevoel van 'een van de eerste' niet meer gehad. Er waren vele stappen te nemen om tot uiteindelijk tot een verklaring van erfrecht te komen. Dat verschilt niet van een regulier traject. De ondersteuning, uitleg, response en snelheid die daarbij was vriendelijk en duidelijk. Bovendien zijn de tarieven laag. Ik zou voor elke andere notariele akte nu ook gebruik maken van deze dienstverlening.
Zonder enige ervaring met Notariele diensten te hebben gehad, in het diepe gesprongen en maar eens geprobeerd. Vanaf het eerste contact verbaasd over snelheid, uitleg en accuratesse van uw medewerk(st)ers. Heel prettig om op deze manier zaken te kunnen regelen. Ga zo door!!!
De gehele procedure verliep overzichtelijk. Ik kreeg voldoende en zeer regelmatig informatie. De kosten zijn niet lager dan gemiddeld.
Ik zag deze dienst online na enig zoeken, het was voor mij nieuw maar het gebruik is zeer eenvoudig en snel. Goede en snelle communicatie via de e-mail. het hele proces duurde van 1e contact tot afhandeling 8 dagen
de info was vanaf het begin heel duidelijk op vragen kwam zeer snel antwoord de onkosten zijn zeer acceptabel
Via de site krijg je uitstekende uitleg en hulp om zo zelfstandig op een snelle manier de verklaring van erfrecht aan te vragen. Binnen 1,5 week was het geregeld!
Goede begeleiding bij info vragen
Voor een vklaring van erfrecht alles online afgehandeld. Bij elke stap een uitgebreide mail met uitleg en volgende stap. Wat beloofd is wordt geleverd. Uitstekend.
De aanvraag voor de verklaring van erfrecht is vlot verlopen. Er is goed, snel en duidelijk mailcontact. De site is overzichtelijk. Je kunt snel vinden wat je nodig hebt. Bij het opstellen van de aanvraag wordt er per mail gecommuniceerd. Werd constant op de hoogte gehouden over het verloop van de aanvraag. Voor eventuele vragen staat er een telefoonnummer in de mail. Op 14-07 aangevraagd en op 03-08 de akte per mail ontvangen. In vergelijking met andere notarissen is de prijs goed.
Super snelle afwikkeling via de mail. Duidelijke communicatie en instructies. In 5 dagen de Verklaring van Erfrecht geregeld. De prijs kwaliteit verhouding is subliem. Kortom: een echte aanrader!
- Fijn dat ik via jou/jullie de Verklaring van Executele kon aanvragen. - Stap voor stap en zelfs in het weekend. - Na elke actie kreeg ik een mail met daarin de mededeling of actie goed was en de volgende stap. Goed om zo op de hoogte te zijn gehouden. - Vond het een prettige manier. - Duurde wel langer dan dat ik in 1e instantie had begrepen.
Een verklaring van erfrecht kent veel stappen. Steeds moet er een onderdeel aangevraagd of bevestigd worden van instanties die informatie moeten leveren. Deze online keuze is uitstekend geweest. Elke stap werd duidelijk uitgelegd. Documenten probleemloos ontvangen, fase in het proces en vervolgstappen voortdurend geupdate. Ook met erfgenaam in het buitenland, zodat die niet naar NL hoefden te komen. Zo blij dat ik dit niet bij een notaris op kantoor heb moeten doen. En nog vermeldenswaardig, vaak kreeg ik update nog laat in de avond, bijv. 21.00 u of later. Hier wordt dus echt doorgewerkt. En de kosten precies zoals vooraf aangegeven, ook voor de tussenstappen. Zo was het een zorgeloos proces, dat gewoon kon worden gevolgd. Chapeau!
Goed en snel.
Goede communicatie via e-mail. Steeds duidelijkheid over status van het verzoek. Ook goede uitleg over proces, prijs en aan te leveren documenten. Makkelijk omdat er geen fysieke aanwezigheid is vereist. Kortom, ik zou het een volgende keer weer via deze notariële dienst doen.
Toegankelijke snelle dienstverlening, ik heb één keer moeten rappelleren, dus geen 10
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl