Goede en heldere uitleg wat ze nodig hebben. Na aanvraag een snelle tegenreactie wat ze nog nodig hebben en wie het gaat doen. Telefonisch en via mail goed bereikbaar en echt snel en duidelijk geholpen. Heel erg fijn en bedankt.
Goed werkbaar
Niets dan lof over de snelle en zorgvuldige werkwijze van Notariële Diensten. Ook de communicatie was heel goed. Zelfs in het weekend kreeg ik een update over de voortgang van mijn aanvraag van een akte van executele.
Gemakkelijk alles via de mail en het was ook snel geregeld en de kosten waren goed.
Het is uitermate prettig dat in deze moeilijke periode zoveel mogelijk uit handen genomen wordt en alles voor zover mogelijk voor je wordt geregeld.
Bij onduidelijkheden altijd goed geholpen zeker snel en makkelijk en duidelijk.
Verklaring van erfrecht. Afhandeling duidelijk en snel geleverd.
Wat prettig dat wij u hebben mogen helpen. Dank voor uw prachtige beoordeling! Team Notariële Diensten.
Communicatie met Notariële Diensten is zeer efficiënt. Het gehele proces is vooraf duidelijk, reactiesnelheid is prima en klantvriendelijk.
Wat een prachtige score, fijn dat u zo tevreden bent! Team Notariële Diensten.
Zie boven.
Wat fijn dat u zo tevreden bent! Dank voor het mooie cijfer! Team Notariële Diensten.
er werd snel gereageerd als ik informatie had gegeven. Het heeft niet langer dan 4 weken geduurd voordat alles geregeld was. Prima communicatie
Dank u wel voor de lovende woorden en het mooie cijfer! Team Notariële Diensten.
A
Fijn dat u zo tevreden bent dat u ons een met een 9 beoordeeld. Dank u wel! Team Notariële Diensten.
Bij elke vraag goed contact gehad en uitleg gekregen.
Dank voor de mooie beoordeling! Team Notariële Diensten.
Van de intake tot en met afhandeling was het voor mij een positieve ervaring.
Dank voor deze mooie beoordeling! Zo een positieve ervaring is waar wij dagelijks graag hard aan werken! Team Notariële Diensten.
Ik heb positieve ervaringen met het verkrijgen van een verklaring van erfrecht. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van het afgifte proces.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat ons proces werkt zoals wij dit bedoeld hebben! Team Notariële Diensten.
Uitstekende oplossing in deze tijd voor het verkrijgen van een akte van erfrecht. Geen poespas en correcte prijsstelling
Dank voor uw positieve analyse over onze dienstverlening! Team Notariële Diensten.
Alles was duidelijk voor omschreven en snel afgehandeld. Kortom zeer tevreden.
Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Team Notariële Diensten.
Super geregeld alles online gedaan. Mijn dochter woont in het buitenland maar kon van af daar een hantekening zetten via digi. Diverse notaris kantoren langs geweest maar niemand kwam met die tip. Het erfrecht is nu klaar eindelijk kan ik bij mijn geld na 4 maanden alles uit te zoeken. Want wat zijn er veel onbetrouwbare mensen. Ik heb alles zelf uit moeten zoeken en dat in een rouw periode daar wil je niet mee bezig zijn. Maar wat ben ik blij met de doe het zelf notaris. Scheelt 300 euro en heel veel minder stress. Van mij krijgen jullie 10 punten Petra Hankel
Wat fijn dat wij u van dienst hebben mogen zijn! Dat is waar wij het voor doen. Team Notariële Diensten.
Heb de service van de notariële diensten als prettig ervaren. Ik werd van alles op de hoogte gehouden en in mijn geval ging alles zeer voorspoedig en de kosten zijn zeer reëel. Prima service verlening.
Dank u voor uw mooie woorden! Team Notariële Diensten.
Snelle adequate verzorging van een verklaring van executele
Duidelijke uiteenzetting van de opgave
Als ik een mail stuurde met een vraag, dan kreeg ik snel en duidelijk antwoord, zodat er geen vertraging ontstond. Het wachten op de notaris duurde dan nog het langst, maar zoals beloofd wel binnen drie werkdagen. Al met al is alles met een dag of vijf te regelen. Alles wordt zeer goed uitgelegd en je weet de prijs VOORAF! Dus geen onaangename verrassingen. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit, makkelijker kan niet!!!
Alle stappen waren helder en ik bespaarde bijna de helft t.o.v. een reguliere notaris.
voor het opstellen van een verklaring van erfrecht hebben ze ons perfect geholpen. Alles kon digitaal en toen wij alle stukken aan hadden geleverd was het allemaal snel geregeld.
Notariële Diensten zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als per email. Ze reageren snel en adequaat op vragen en houden je goed op de hoogte van voortgang van het proces. De prijs die je betaalt voorde geleverde diensten staat in alle redelijkheid tot het geleverde resultaat!!
Steeds was duidelijk wat er nodig was, ik kreeg bevestiging van de ontvangst van stukken, en wat de vervolgacties zouden zijn. De Verklaring van Erfrecht was binnen enkele weken beschikbaar.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl