Snelle en correcte dienstverlening

Een en ander is zeer vlot verlopen, de verklaring was binnen 2 weken in huis. Communicatie was prima, echter een per e-mail gestelde vraag is niet beantwoord.

Snelle correcte afhandeling

Goede communicatie en voorlichting via de e-mail.

• Gemak

Professioneel, voor de leek helder en duidelijk zonder veel poespas, perfect.

LS, Denk dat mijn eerdere formulering wel aangeeft hoe ik de Notariële Diensten beoordeel. Aanbevelen, JAZEKER....als je een partner als ABNAMRO hebt die reclame voor je maakt dan moet het wel goed zijn. Normaal zou je denken, kunnen we het digitaal wel aan en daarmee had ik twijfel. Ik kan nu stellen dat bij een volgend notariële issue ik niet zal schromen om wederom bij jullie aan te kloppen. Oh enne...ik ben geen personeel die hier even een mooie statement maakt, laat dat duidelijk zijn ;)

Zeer aan te bevelen

Goede info en netjes correct alles is prima behandeld

• Gemak

Prima voor ons gewerkt ,alles binnen 10 dagen geregeld.

• Gemak

Goede service, korte lijntjes en snel resultaat. Duidelijke uitleg over de te volgen stappen. Zeer tevreden.

Gewoon goed en snel!

Wij hadden eerst verschillende offertes bij diverse notarissen opgevraagd voor een verklaring van erfrecht. Wij hebben i.p. een vrij simpele situatie: echtgenote en twee kinderen, maar toch schrik je van de bedragen die ze ervoor vragen. Bij Notariële diensten is het gewoon betaalbaar en snel geregeld. Wij zijn blij dat we niet in de verkooppraatjes van andere notarissen zijn getrapt!

• Gemak

Ik ben heel goed geholpen.

De stappen werden duidelijk doorgenomen en er was snel en direct mailcontact.

Gemakkelijk vanaf thuisadres

Alle zaken lopen via de computer vanaf thuisadres, erg gemakkelijk. Geen afspraken etc. Proces is prima verlopen.

• Gemak

Snel, adequaat, redelijk geprijsd.

Snel reagerend, adequate berichtgeving over de voortgang van het proces. Heldere prijsstelling.

Prima, maar duurde lang

Alles prima geregeld. Er ging alleen steeds heel veel tijd overheen voor er informatie beschikbaar was uit bijv uit onderzoek bij de Gemeente. Ik kan niet inschatten of dit gebruikelijke tijden zijn. Verder prima en goedkoper dan bij een live notaris.

Heeft voor een zeer snelle afhandel8ng gezorgd

Voor een verklaring van erfrecht is Notariële Diensten zeker aan te raden. Handelt de zaken snel en zeer discreet af!

• Gemak

Prima service, er wordt goed meegedacht. NB: controleer de rekening goed!

Ik ben deskundig geholpen voor een prijs die veel lager is dan bij een traditioneel notariskantoor. Je moet wel bereid en in staat zijn om het een en ander zelf te doen, maar dat vind ik geen probleem. De rekeningen die ik kreeg voor de verklaringen van erfrecht, klopten niet. Afgesproken kortingen waren niet verwerkt. Toen ik dat aangaf, is het uiteindelijk wel rechtgezet. Mijn advies is om de rekening niet klakkeloos te betalen, maar eerst goed te controleren.

Heel tevreden

Ik ben heel goed geholpen. Het verliep allemaal erg snel.

verklaring van erfrecht

Snel en correcte verwerking

• Gemak

Prettige manier om documenten te verkrijgen

Mijn verzoek was echter wel eenvoudig, een Verklaring van Erfrecht zonder verdere bijzonderheden en complexe situaties. Gestart op 07-10-2020 en op 16-10-2020 de gevraagde verklaring ontvangen. De uitleg bij de verschillende stappen was duidelijk en ook de communicatie over de uit te voeren en uitgevoerde stappen vanuit de Notariële Diensten gaf een gevoel van vertrouwen.

• Gemak

Snelle en correcte afhandeling van de opdracht.

De website was voor mij niet op alle punten even duidelijk, meer toelichting bij essentiële invulvelden is m.i. noodzakelijk. Verdere contacten en uitleg van extra kosten werden duidelijk uitgelegd. Ik zal de dienst zeker aanbevelen

Fijn

Alles liep goed en zo vlot mogelijk; omdat dit de eerste keer was, had ik mijn twijfels, maar de medewerkers deden hun uiterste best om mijn fouten bij te stellen, uit te leggen en in goede banen te leiden

prima geholpen

mijn ervaring is zeer positief, correct afgehandeld.

Echt geweldig

Zo'n snelle en duidelijke communicatie. Werkt perfect. Compliment.

• Gemak

Gemakkelijke, vlotte en correcte dienstverlening.

De info op doehetzelfnotaris.nl was helder en het invullen van alle gegevens ging eenvoudig. De dienstverlening daarna verliep efficiënt, transparant en foutloos. En dat voor een acceptabel bedrag, vergeleken met de andere notarissen waarbij ik offerte opvroeg. Heel prettig!

• Gemak

Wij zijn positief verrast hoe snel en soepel wij een verklaring van erfrecht kregen.

• Gemak

snelle en duidelijke communicatie en snelle/correcte afhandeling

correcte prijs en service

• Gemak

Goed contact. Duidelijk en vriendelijk.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl