Voor het opstellen van de Verklaring van Erfrecht kun je online heel eenvoudig alle benodigde gegevens aanleveren. Je moet wel wat zaken zelf doen, die je bij een gewoon notariskantoor niet hoeft te doen, maar het scheelt meer dan de helft (300 euro t.o.v. 660 euro). Op de website wordt alles goed uitgelegd wat (en waarom) je allemaal moet aanleveren.
Ik ben bang dat je ook bij een "gewone notaris" die gegevens zelf moet aanleveren die wij vragen. Alleen die vraagt het pas in tweede instantie. Wij zijn trouwens achter de schermen ook een "gewone notaris" We hebben er alleen een slim, online voorkantje voor gebouwd. Dat scheelt enorm veel extra werk en maakt het dus sneller en goedkoper.
Als boven
Dank U, Team Notariële Diensten
vanaf het eerste contact zeer prettig. Heldere mails, bij vragen zeer goed per mail en telefoon bereikbaar, snel ook. En ook nog zeer vriendelijke mensen. Goede ervaring in pittige tijden van overlijden
Het is in mijn geval een vrij eenvoudig testament geweest op basis waarvan ik een Verklaring van Erfrecht nodig had, hierdoor kon alles vrij vlot online geregeld worden. Een paar kleine haperingen (waaronder de notaris die zijn handtekening vergeten was te zetten) maar die zijn goed rechtgezet. Ik ben tevreden over de dienstverlening.
Heel snel, duidelijk en adequaat werk. Blij dat alles online geregeld kon worden. Veel tijd en moeite bespaard!
Ondanks het aantal erfgenamen 5 , heeft men de verklaring van erfrecht snel en zorgvuldig afgehandeld tegen een schappelijke vergoeding.
Bedankt voor de goede beoordeling, zolang de erfgenamen soepel meewerken, maakt het aantal ons niet uit. Wij doen alles geautomatiseerd, wat betreft de correspondentie. Team Notariële Diensten
ik heb alleen een min puntje gevonden in het feit dat ik in sept de optie broer of zus niet zag staan in de aanmelding en heb toen gebeld en uw medewerker zij , dan moet je het er maar bij zetten nu bleek een week later dat ik de verkeerde optie had aangeklikt dus opnieuw indegediend en toen wel juist misschien had deze medewerker dit ook even kunnen aangeven of ik de juiste keuze wel had aangeklikt maar de afhandeling en terugkoppeling ging uitstekend nu is het wachten op de ABN AMRO of ze het geld gaan overmaken
Dat is lastig, ligt eigenlijk aan de kant van DoeHetZelfNotaris.nl. Je moet daar al direct een keuze maken tussen een Verklaring voor je partner of ouders, of dat je kiest voor broers/zussen. Het zijn heel verschillende werkprocessen. Vervelend te horen dat de medewerker dat niet duidelijk heeft over kunnen brengen. We gaan ook kijken of we dat niet op een andere manier kunnen oplossen. Niek Kuster (directeur)
Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. Door een vergaande samenwerking met de notarissen en met DoeHetZelfNotaris zijn onze tarieven bovendien relatief laag. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.
Bedankt, Altijd heel fijn als de klanten dat zelf zeggen. Wij doen onze uiterste best om ons aan onze belofte te houden. We doen ons werk pas goed als u dat ook denkt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede structuur en duidelijkheid. Bij vagen staan ze klaar om te helpen en uitleg te geven.
Dank je, graag gedaan. Team Notariële Diensten
Snelle reacties, duidelijk, en als je toch een vraag hebt, wordt de telefoon direct opgenomen, en wordt er tijd genomen om te antwoorden.
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Dit is geheel digitaal afgehandeld, zeer vlot en professioneel. De communicatie was altijd duidelijk, tijdig en volledig. Een heel fijne ervaring.
Mooi he. Wij hebben er alles aan gedaan om het 100% online en dus vanuit huis te kunnen regelen. Je hoeft er de deur niet voor uit. Zeker in deze tijd een extra aanbeveling. Team Notariële Diensten
Notariële Diensten werkt echt heel goed. Je krijgt onmiddellijk reactie op al je mails. Alles wordt ook heel helder en duidelijk uitgelegd. Prima om via dit medium de notariële zaken te regelen!
Wij denken ook dat de manier die wij kiezen beter werkt. Je ontvangt alle uitleg op schrift. Dus je kan het nalezen in je eigen tempo. Dat werkt toch beter dan wanneer je het mondeling hoort. Zeker bij dit wat lastigere onderwerpen. Heb je dan nog een vraag, dan beantwoorden we die natuurlijk graag. Team Notariële Diensten
Het kost wat tijd om de gegevens te verzamelen nodig voor nieuwe Verklaring van Erfrecht. De tijd tussen de verschillende uitwisselingen van documenten c.q. gegevens is prettig ervaren zodat er eventuele vragen netjes beantwoord kunnen worden. Ik ben dik tevreden.
Zeer goede dienstverlening, vooral voor iemand als ik die geen ervaring heeft met notarissen.
Mooi, zo zien we het graag. Wij hopen dat u ook de komende tijden niet veel ervaringen met notarissen hoeft te hebben. Althans niet wat betreft overlijden. Team Notariële Diensten
Efficiënt en goede begeleiding
Dank u! Team Notariële Diensten
Voor de aanvraag van een Verklaring van Erfrecht werd vooraf duidelijk aangegeven wanneer het wel of niet via internet kon. Gedurende de procedure die slechts twee weken duurde, werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Alles in duidelijke taal. Heel goed geregeld, zou het zeker aanraden aan anderen!
Hartelijk dank. Die twee weken wordt lastig de komende tijd. Doordat de gemeenten veel mensen thuis laten werken en er veel zieken zijn, duurt het mogelijk langer. Wij zijn nou eenmaal voor een deel afhankelijk van het tempo van anderen. Niek Kuster (directeur)
Heldere communicatie. Iedere stap werd duidelijk uitgelegd.
Dank je, Team Notariële Diensten
Keurig en vlot afgewikkeld tegen een acceptabele prijs.
Dank je, ja onze prijs is heel scherp. Team Notariële Diensten
Verrassend hoe gemakkelijk het ieder van ons werd gemaakt door vanuit huis alles te kunnen regelen. De behandeling ging vlot, de informatie was uitgebreid en duidelijk. Eén minpunt: de verklaring van erfrecht kreeg ik alleen via de mail. Het zag er zó simpel uit, zonder zegel, parafen per pagina, stempel per pagina, dat het net een nep-akte leek. Ik heb de notaris nog nagetrokken via internet om zeker te zijn. Heel vreemd, dat de opdrachtgever geen origineel ontvangt.
Van een Verklaring van Erfrecht bestaat niet echt een origineel. Dat geldt voor alle notariële aktes. De notaris heeft die in zijn archief. De klant ontvangt een afschrift. We kunnen er vast wel voor zorgen dat er wat extra stempels op komen. Laatst was er ook al een bank die hierover twijfelde. Niek Kuster (directeur)
x
Alles helder prima en duidelijk geregeld, voor reacties en goede uitleg over wat verlangd wordt.
Bedankt voor het compliment. Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig vanwege het overlijden van mijn moeder. Dit gehele traject is snel en simpel verlopen. Geen onnodig bezoek aan een notaris en alles van uit huis geregeld
Bedankt, we hebben iets meer dan twee jaar eraan gewerkt. Het hele proces is nu online en kan vanuit huis. Wij zien dat de klanten hier heel tevreden mee zijn. Nogmaals bedankt voor het compliment. Team Notariële Diensten
wellicht dat enige inhoudelijke kennis wel noodzakkelijk is om datgene te krijgen wat gewenst is.
Ook bij een Verklaring van Executele is dat geen eis. Wij, de notaris lezen het testament nog een keer door. Aan de andere kant is executeur wel een soms complexe taak. Dat staat eigenlijk los van de Verklaring. Er zijn nogal wat zaken die je moet weten en die mogelijk tot je verantwoordelijkheid behoren. Wij verschaffen je zoveel mogelijk informatie. Team Notariële Diensten
Wellicht nog wat aandacht als een simpele vraag gesteld wordt ("ik was iets onbenulligs vergeten") om niet opnieuw exact "hetzelfde bombardement bericht van 4 A-4tjes" te sturen? Het antwoord "klik ff op de link en de rest spreekt vanzelf" was voldoende geweest. :-)
Een en ander is zeer vlot verlopen, de verklaring was binnen 2 weken in huis. Communicatie was prima, echter een per e-mail gestelde vraag is niet beantwoord.
Beste klant, Vervelend hier te lezen dat een mail niet is beantwoord. Dit is niet echt de plek om hier verder op door te vragen. Maar bel of mail ons even direct. Natuurlijk geven we dan nog antwoord. Het is niet gebruikelijk dat wij mails laten liggen. Niek Kuster (directeur)
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl