Voor ons de perfecte digitale en voordelige keuze voor het laten opstellen van een Verklaring van Erfrecht. Het kantoor werkt met een zeer goed werkend software programma, waardoor alle handelingen digitaal kunnen plaatsvinden. De communicatie verloopt vlot en voorspoedig en is erg duidelijk.
Supersnel, accuraat en vakkundig
Voor de aanvraag van een verklaring van Erfrecht werd ik doorverwezen naar de Notariële Diensten BV. Alles gaat hierbij online maar zodra je een vraag hebt wordt deze zeer snel en efficiënt beantwoord door een medewerker die ook met naam vermeld staat in de mail, dus geen onpersoonlijke antwoorden. De uitleg over het gehele proces, het verloop daarvan en de tussentijdse stappen en de status daarvan zijn echt zeer goed verzorgd. Je weet continue in welk stadium van het proces je zit en wat je nog kunt verwachten. Ik zal zeker in de toekomst, mocht het ooit nog nodig zijn, gebruik maken van deze dienst.
Net geen 10. De beloofde korting was in eerste instantie niet verwerkt, maar na één telefoontje was dat ook opgelost dus een 9,5!
Het is toch jammer dat naar mijn mening heel veel mensen niet weten dat je op deze makkelijke wijze een verklaring van erfrecht kan aanvragen. De opprijsopgave die ik bij verschillende notarissen heb gedaan waren ongeveer Euro 600 á 700. Dat is toch een veeeel te groot prijsverschil en dan gaat het in dit geval alleen om een verklaring van erfrecht. Ik vind het bijna oplichting.
Nagan van erfgenamen, kan beter en efficienter. Vooringevulde formulier vraagt wel naar overleden kinderen, maar niet naar ercgenamen van dt overleden kind. Om te checken bij gemeentes wordt te veel tijd gebruikt.
Verklaringen van Erfrecht met vooroverleden kinderen zijn bij ons geen standaard. Daarom kosten ze meer werk. Het is helaas niet zo dat wij de Gemeente kunnen laten doen wat wij willen. Wettelijk heeft de gemeente zes weken de tijd, die periode kunnen ze eenmalig met nog eens zes weken verlengen. Er is geen dossier dat er zo lang over doet. Wij benaderen alle gemeenten na drie weken en na vijf weken als we geen reactie hebben binnen die termijn. Daarvan houden we de opdrachtgever bovendien ook nog stap voor stap op de hoogte. Dus om ons nou een onvoldoende te geven op het tempo van de gemeente, dat voelt niet fijn. Niek Kuster (directeur)
keurig en netjes en niet duur
Wij hebben een verklaring van erfrecht laten opstellen. Dit ging er voorspoedig en snel. Je werd duidelijk verteld wat iedere partij moest aanleveren en werd zeer goed op de hoogte gehouden van de voortgang waardoor de procedure voor ons erg transparant was.
Bedankt, we hebben veel aandacht besteed aan het zo duidelijk mogelijk maken van de verschillende stappen. Fijn te lezen dat het gelukt is. Team Notariële Diensten
Wij hebben een Verklaring van Erfrecht via Notariële Diensten geregeld. Het bijzonder handige van online dienstverlening is dat je alles digitaal kunt aanleveren en niet meer naar een notaris kantoor hoeft te komen. Dat levert enige tijd- en prijsbesparing op. Eventuele vragen die je hebt kun je via mail of telefonisch stellen en worden netjes beantwoord. De basisprijs is echter niet alles. Voor het noodzakelijke aanvragen van gemeentelijke verklaringen moet je bijbetalen en in geval van een koopwoning moet ook voor de inschrijving in het kadaster bijbetaald worden. Volgens mij zijn er dingen bij die wel in de basisprijs zouden moeten zitten. Houd dus rekening met meerkosten. Maar dat heb je ook bij de niet-digitale notaris. Al met al: goede service en tevreden.
Dat zijn geen meerkosten, die staan al direct aan het begin als je de opdracht geeft. Nee ze kunnen niet in de basisprijs. De twee genoemde posten spelen niet altijd: 1. kadaster inschrijven dat speelt alleen als er een koopwoning is op naam van de overledene. Dat is dus lang niet altijd, want veel mensen hebben geen koopwoning (meer). 2. het gemeenteonderzoek, dat hoeven we niet te doen als er een testament is met daarin de namen van de erfgenamen. Op de site van DoeHetZelfNotaris is een calculator waarmee u exact uw prijs kan uitrekenen. Dus het hoeft geen verrassing achteraf te zijn. Niek Kuster (directeur)
Goede communicatie en snel geregeld
Dank je, Team Notariële Diensten
Mail gestuurd alles ging van een leien dakje super snel geregeld .
Dank u, het is ook ons streven om het altijd zo te laten verlopen. Team Notariële Diensten
De antwoorden had je bijna sneller dan dat je de vragen gesteld had. De laksheid bij de plaatselijke notarissen is hier niet te merken!
Het is inderdaad ons streven om steeds vooraf al de antwoorden te bieden voor de volgende stappen. Wij onderscheiden ons door een hoge graad van automatisering en klantgerichtheid. Dat is niet overal in deze branche het geval. Team Notariële Diensten
Vanaf de allereerste stap tot en met einde dienstverlening was het eenvoudig en helder wat een ieder moest doen. Alle beslommeringen en relevante aandachtspunten werd uit ons handen genomen. Heel prettig.
Dank. Wij proberen inderdaad iedereen die betrokken is, dus niet alleen de contactpersoon, de juiste informatie te bieden. Team Notariële Diensten
Alles volgens afspraak geregeld. Even oponthoud, dat niet werd gemeld.
Correct en snel geleverd.
Prima geholpen met een Verklaring van Erfrecht. Voor een duidelijke en concurrente prijs.
Dank voor de goede beoordeling, Team Notariële Diensten
Snel, efficiënt!
Dank U, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht was prima geregeld tegen heel schappelijke kosten in vergelijking met een reguliere notaris.
Dat blijft leuk om te lezen. Maar aan het einde van de rit zijn wij natuurlijk ook een reguliere notaris. Alleen dan één die veel online doet, goedkoper is en meer aandacht aan informatie besteedt. Team Notariële Diensten
Aanbevolen door ABN AMRO , blij met snelle reacties
Ja, we werken heel veel voor ABN AMRO. Maar de Verklaring van Erfrecht is gelukkig universeel te gebruiken. Dus voor alle banken en diensten die er om vragen. Team Notariële Diensten
Prima ervaring om dit soort zaken online te regelen
Geweldige hulp heel vriendelijk
Dank u voor het compliment Team Notariële Diensten
Ik ben overal goed op de hoogte gebracht van welke handelingen er gedaan moesten worden en welke stappen wij moesten doen altijd heel duidelijk in communicatie wij zijn zeer tevreden over de afhandelingen van onze diensten.
Dank u. Juist ervoor zorgen dat u exact weet wat er nodig is op welk moment. Dat is onze belangrijkste rol. Het eindproduct is overal hetzelfde. Team Notariële Diensten
Voor de eerste keer zoiets meegemaakt , ging allemaal vlotjes en vrij simpel gegaan .
Snel en duidelijk. Zeker niet de duurste.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl