Digitale communicatie verliep vlot. Benodigde stukken zijn snel geleverd en voor een goede prijs.
Hartelijk dank voor het compliment. Team Notariële Diensten
Makkelijk alle benodigde informatie online aanleveren en vervolgens iedere volgende 'stap' op de hoogte gehouden. Alles gewoon netjes en vlot geregeld en je bent alleen van een gemeente afhankelijk die nog onderzoek doet, wat in mijn geval dan vlot geregeld was. Helaas, en raar, om te zeggen maar een eventuele volgende keer zeker de overweging waard.
Bedankt voor uw compliment. Wij zijn inderdaad het soort dienst waarvan je hoopt dat je die niet vaak nodig hebt. Hoewel we naast Verklaringen van Erfrecht ook hypotheken doorhalen. Team Notariële Diensten
Persoonlijk contact geniet normaliter mijn voorkeur. In deze tijd is dat echter lastig, daarom e.e.a. digitaal afgehandeld. En dat is mij goed bevallen, vooral omdat bij wat twijfelgevallen, telefonisch contact uitstekend werkte. Ander voordeel is dat een afspraak maken niet nodig is. Bij de fysieke notaris zat alleen daarop al een wachttijd van 3 weken!
Hartelijk dank, Niet alleen inde Corona-tijd is het handig om niet langs te hoeven. Bovendien, bij een Verklaring van Erfrecht is het fysieke bezoek aan een notaris inhoudelijk ook geen extra. U krijgt wel koffie, maar veel meer dan dat zit hier niet aan werk aan. Onze schriftelijke uitleg is al uitgebreider dan de meeste notarissen in een gesprek kunnen vertellen. Team Notariële Diensten
Ik ben zeer tevreden. Niet gebonden aan de agenda van een notaris. Advies is wel om als er nadat je ergens op gereageerd hebt niet snel een reactie via de mail komt, er even achteraan te mailen of bellen. Dan is namelijk jouw reactie niet bij hen aangekomen. Als dat gebeurt, wordt er daarna snel gehandeld om het op te lossen.
De website is zeer duidelijk, kosten zijn transparant, zowel voor als tijdens het hele proces word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang dmv mails. Ook heb ik een keer gebeld en had snel contact en snel antwoord op mijn vraag.
Hartelijk dank voor het compliment. Geeft ons motivatie om zo door te gaan. Team Notariële Diensten
Heldere stappen, gevraagde documenten gemakkelijk aan te leveren, vlotte actie. Gemakkelijk vanuit huis te regelen.
Hartelijk dank, Wat ons betreft hoeft u hiervoor de deur niet uit. Maakt het makkelijk om het snel in eigen tempo te regelen. Team Notariële Diensten
Je wordt stap voor stap online door het proces begeleid. Super eenvoudig.
Verrassend dat een online dienstverlening zo goed, snel en adequaat reageert op mijn vragen. Ook als iets anders gaat dan ik verwacht had wordt dit direct begrepen en opgelost.
Dank U. Na meer dan twintig jaar ervaring in online dienstverlening denken wij dat je ook wat lastiger zaken zo aan kan pakken. Alles wat standaard kan, snel en automatisch oppakken. Bij de uitzonderingen snel reageren zodat we verder kunnen. Team Notariële Diensten
Heel prettig en vakkundig geholpen door de Notariele Diensten. Alles on line maar toen het nodig was, ook heel fijn telefonisch geholpen. In één woord: Top.
Hartelijk dank voor het compliment Team Notariële Diensten
Online verklaring van erfrecht aangevraagd. Steeds op de hoogte gehouden van de verschillende stappen in het proces. Alles naar tevredenheid afgewikkeld.
Had een erfrechtverklaring nodig, dit is snel en makkelijk geregeld. Duidelijke communicatie via de mail, alles online in te vullen. Er werd goed gecommuniceerd over de voortgang van de aanvraag. Ik ben zeer tevreden!
Hartelijk dank voor het compliment. We gaan op deze weg verder. Team Notariële Diensten
Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van de Verklaring van Erfrecht door Notariële Diensten. Binnen 2 weken was alles geregeld, alles werd duidelijk uitgelegd en professioneel afgewikkeld. Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen!
Hartelijk dank. Heel fijn ook als u ons aan anderen aanbeveelt. Team Notariële Diensten
Ir is op een goede manier met vragen omgegaan en is alles naar mijn weten voortreffelijk verlopen. Petje af.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Team Notariële Diensten
Website geeft duidelijke informatie. De gehele afwikkeling is digitaal. Goede en duidelijke terugkoppeling via mail tijdens het proces van aanvraag tot eind
Het proces was snel en simpel voor een goede prijs. Ook was de communicatie goed. Het was, zeker in deze tijden van corona, een uitkomst dat de benodigde stukken digitaal konden worden aangeleverd.
Bedankt. Ook als er geen Corona meer is, dan is het toch handiger vanuit je luie stoel te regelen, dan naar een Gemeentehuis te gaan. Althans dat denken wij. Vriendelijke groet, Notariële Diensten
zie hier boven.
Dank U, team Notariële Diensten
Ik kan dit iedereen aanbevelen, snel, betrouwbaar, heldere communicatie, duidelijk antwoord bij vragen en zeer betaalbaar. Je wordt op de hoogte gehouden via emails van elke stap in het proces. Vooral de duidelijke en heldere communicatie spreekt mij erg aan.
Dat is echt heel aardig. Natuurlijk is het waar we hard aan werken. Goed communiceren en u op de hoogte houden. Maar zeer bedankt voor het compliment. Team Notariële Diensten.
Mijn ervaring was overall goed, alleen miste ik antwoord op een vraag/opmerking welke ik in 2 mails had gedaan. Nu was deze niet van groot belang, daarom geen punt van gemaakt, maar wel een beetje slordig.
Ik zoek dit even uit en zal u in een persoonlijke mail terug melden wat ik heb gevonden. Het is niet onze gewenste manier van werken. Dat kunt in de andere recensies wel lezen. Niek Kuster (directeur)
Twee minpuntjes: het beoordelen van een testament kost € 35 extra. In ons geval was er wel een testament maar daar stond maar één zinnetje in: dat alle eerder gemaakte uiterste wilsbeschikkingen werden herroepen. Er viel dus weinig te beoordelen... En het bedrag van € 32,50 voor het erfgenamenonderzoek wordt niet in de offerte opgegeven. Wel in de uitleg eronder maar de opgave van € 289 die op internet als prijs voor Verklaring van Erfrecht staat klopt dus niet helemaal en kwam vanwege deze extra kosten voor ons totaal op € 356,50. Nog altijd het goedkoopste dus wat ons betreft prima en we zijn er zeer tevreden over.
De prijs voor het beoordelen van een testament is helaas een vast bedrag. Wij moeten vooral uitzoeken of er een testament is en wat de laatste versie is. Voor de juridische zekerheid laten we het document dan beoordelen door een (kandidaat) notaris. Het maakt dan niet uit of het heel kort is of heel lang. De kosten van het erfgenaamonderzoek zijn niet altijd van toepassing. We melden die wel altijd. Wij rekenen trouwens een vast bedrag, dat over het algemeen lager is dan een andere notaris zo rekenen (die rekent de werkelijke kosten altijd!). Maar we nemen het ter harte. Hoe meer kosten we naar beneden krijgen, hoe beter het is. Niek Kuster (directeur)
Kundig en professionele online dienstverlening in de tijd wanneer het mij uitkomt. Zelfs wanneer familie in het buitenland wonen is geen probleem om een persoonlijke verificatie te laten doen
Ja, mooi he. Op het proces voor de erfgenamen in het buitenland zijn we best trots. Dat doet geen andere partij ons na. Scheelt die mensen vaak heel veel tijd en geld. Team Notariële Diensten
Het proces van het verkrijgen van de akte was volledig automatisch en daardoor makkelijk en snel geregeld.
Bedankt, graag gedaan. Team Notariële Diensten
Vooraf duidelijke communicatie over de wijze van verzorgen van de verklaring van erfrecht. Ook de communicatie gedurende de loop van de aanvraag is prima geregeld. Snelheid van afhandelen had ik iets sneller verwacht, maar het was even wachten op een reactie vanuit de gemeente.
Op de dag dat we ook alle gemeenteambtenaren van Nederland in de hand hebben, melden we ons op het Journaal. Helaas moeten wij ook vaak wachten. We hebben al zoveel mogelijke rechtstreekse gegevens in heel Nederland. Maar wettelijk mogen ze er zes weken over doen en dan kunnen ze nog een keer met zes weken verlengen. Wij hebben de stukken meestal in een paar weken binnen. Team Notariële Diensten
Vriendelijke mensen, betaalbaar en snel. Zeer tevreden over hun werk.
ook op mijn individuele en digibete vragen kwam per ommegaande een passend antwoord.
Haha, niemand is een digibeet voor ons. Wij zijn heel voorzichtig met het vragen van zaken die moeilijk kunnen zijn. We proberen altijd een niet digitale weg te bieden naast de (goedkope) digitale oplossingen. Team Notariële Diensten
Van begin tot het eind verliep de aanvraag voor een verklaring van erfrecht perfect. Conform de informatie op de website, eenvoudig om alles aan te leveren, adequate en snelle reactie op vragen en tegen de vooraf begrote (lage) prijs. Dit is een goede concurrent van alle traditioneel werkende notariskantoren die een veelvoud van dit bedrag rekenen.
Dank, we doen ons best om exact na te komen wat we beloven. Dat lukt in veruit de meeste gevallen. Wij zijn veel voordeliger omdat wij de werkzaamheden perfect georganiseerd hebben. Dus verliezen we geen tijd en geld aan inefficiënt werken. Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl