Zeer correct en goede communicatie.

Goede communicatie, duidelijke vragen.

• Gemak

Goed en snel geholpen voor een redelijke prijs

Goed en snel geholpen voor een redelijke prijs.

snel, duidelijk en betrouwbaar

De aanlevering van stukken, feedback en communicate verliep makkelijk. Er werd snel en duidelijk gehandeld.

snel en goed

Het erfrecht werd door de notaris snel en duidelijk afgegeven. De communicatie per E-mail was vooraf ook snel.

Een hele positieve ervaring

Van de "doe het zelf notaris" had ik nog nooit gehoord, Iemand maakte mij erop attent. Stond er in het begin sceptisch tegenover, maar ik kreeg er steeds meer vertrouwen in. Waar ik mij over verbaasde was, dat de erfgenamen en ik via bank zich konden identificeren. Via de mails werd ik met alles op de hoogte gehouden. Na ruim een week had ik de verklaring van Erfrecht. Al met al een aanrader.

• Communicatie N.v.t.

snel geregeld

snel geregeld niet te duur

Gemakkelijk snel en goedkoop

• Gemak

Snel, handig en goedkoop.

Handige manier om een verklaring erfrecht te krijgen. Alles gaat online en is heel snel en gemakkelijk. Binnen 3 weken was alles geregeld.

Efficiënt, transparant en voordelig

Ideaal dat alles online geregeld kan worden. Zeer efficiënt, je wordt bij elke stap op de hoogte gehouden van de voortgang. Voordelige keus, heb dankzij deze notaris €250 euro uitgespaard. Alles verliep snel en soepel. Ik ben zeer tevreden en ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten.

• Gemak

snel online geregeld met goede ondersteuning

Ik kreeg de verklaring van erfrecht op een snelle manier, alle stappen in het proces konden online worden afgehandeld op de tijdstippen waarop het mij uitkwam met een prima ondersteuning via de website, email en telefonisch.

• Gemak

Noodzakelijke akten snel, gemakkelijk en vriendelijk geregeld

Notariële Diensten regelt de verdere afhandeling van je dossier, nadat je zelf je persoonlijke gegevens en eigen keuzes hebt ingevuld op de website van DoeHetZelfNotaris. Super aardige mensen maken nemen veel gedoe uit handen. Website van DoeHetzelfNotaris geeft zoveel achtergrondinformatie als nodig is voor je. Notariële Diensten maakt de beloften op de website volledig waar en meer. Heb je een standaardsituatie? Dan is alles zonder tussenkomst van een medewerker mogelijk. Heb je een vraag? Notariële Diensten (bij mij mw. De Boer) helpt je snel en uiterst vriendelijk.

Het digitale gemak

Snelle en gemakkelijke levering van het gevraagde document, ook de communicatie verliep uitstekend.

• Gemak

Snel, goed inzicht in proces en eenvoudig

Snelle service, een goed inzicht in het gehele proces en een goede informatie via mail.

praktisch snel en efficient

praktisch snel en efficient. Prima prijs kwaliteit verhouding.

• Gemak

Kan niet anders zeggen dan uitstekend!

Erg prettig om continu op te hoogte te worden gehouden van de stappen die ondernomen worden, wanneer er input nodig is of waar het wachten op is (zoals bijvoorbeeld de gemeente). Alle gevraagde input werd snel verwerkt, waardoor zelfs boven verwachting voor het eind van het jaar de uiteindelijke akte in de mailbox ontvangen werd. Ik vond het prijsverschil met andere notarissen wel erg groot, en zou echt niet weten hoe dit beter of sneller had gekund. Kom hier dus zeker terug mocht ik weer een notaris nodig hebben.

duidelijke uitleg, snel geregeld

• Gemak

Snelle en voordelige manier voor het verkrijgen van het notariële document welke wij nodig hadden.

Wij hadden een Verklaring van Erfrecht nodig. Online gezocht en kwamen bij de DoeHetZelfNotaris uit. In eerste instantie een beetje huiverig, maar toch gedaan ook al omdat het tarief voor het verkrijgen van deze akte voordelig was. Al met al hadden we met drie-en-een-halve week de verklaring binnen. Het had sneller gekund als niet had gebleken dat men een testament van ruim veertig jaar geleden tegenkwam. Deze moest eerst getoetst worden door een notaris, waardoor ok het tarief iets hoger zou worden. De correspondentie met notariële diensten verliep steeds erg snel. Het gemak en de snelheid om van achter een PC alles te kunnen regelen is vele malen praktischer dan afspraken maken met en bezoeken afleggen naar een notaris.

De prijs zeker waard

Via internet ‘de goedkoopste notaris’ bij jullie terecht gekomen. Makkelijk omdat alles vanuit de woonkamer geregeld kan worden. Snelle service bijvoorbeeld het antwoorden van mijn e-mails. Naar volle tevredenheid in korte tijd alles afgehandeld.

• Gemak

Duidelijk, simpel, stap voor stap

Duidelijke info vooraf. Stap voor stap, wordt voortdurend op de hoogte gehouden.

Supersnel geregeld

Na aanmelding kwam de benodigde vragen en formulieren snel. Alles was heel duidelijk en goed te volgen, waardoor het gevraagde document snel beschikbaar kwam. En alles tegen een mooi bedrag.

Werd goed geholpen

Redelijk makkelijke manier van verkrijgen van Verklaring van Erfrecht

Het gevraagde product is geleverd. Het heeft wel erg lang geduurd van september (aanvraag) tot eind december (3 maanden) voordat de verklaring van erfrecht opgemaakt en beschikbaar was. Of dit alleen is veroorzaakt door vertraging bij gemeente is niet duidelijk. Verder tevreden over de dienstverlening.

Een zeer vlotte afwerking

Ook bij vragen kan je telefonisch terecht. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ook duidelijk uitgelegd

• Gemak

Alles kon online worden geregeld

Twee Verklaringen van Erfrecht aangevraagd. Alles kon online worden geregeld. Uitstekende communicatie, we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van elke stap in het proces. De meeste tijd ging zitten in het opvragen van informatie bij de gemeente, die niet erg snel was met het aanleveren van de gegevens die Notariële Diensten had opgevraagd. Al met al heeft dit ons veel werk en uitzoeken uit handen genomen. Korting gekregen voor de twee Verklaring, die betrekking had op een eerder overleden ouder.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl