Snelle en duidelijke communicatie!

Een prettige on line samenwerking. De communicatie verliep vlot en was duidelijk. We werden steeds weer goed meegenomen in de stappen die gedaan werden.

• Gemak

Lekker om niet naar een notariskantoor te hoeven gaan

Vrij makkelijk geregeld

Snel en gemakkelijk

Alles online in een prima snelheid. Accuraat, zoal het een notaris betaamt.

• Gemak

Ik kan het iedereen aanraden.

Vanwege het overlijden van mijn vader had ik voor de bank een Verklaring van Erfrecht nodig. Nadat ik eerst diverse offertes heb opgevraagd via een online platform, stuitte ik op deze site. De site is erg duidelijk en overzichtelijk, een prijsindicatie kon ik ook inzien. Deze was vele malen goedkoper dan de offertes die ik al had. Maar eerst zien en dan geloven. Binnen 1 week was alles geregeld, het aanleveren van de stukken is eenvoudig, ik werd goed per mail op de hoogte gehouden en de prijs bleek inderdaad zo te zijn als de offerte was.

Wij waren zeer tevreden

Ondanks onze onervarenheid op dit gebied, zijn wij soepel door de procedure heen geholpen. Deze is snel en adequaat afgehandeld.

Keurig. Snel en simpel.

Na het overlijden van mijn moeder een verklaring van erfrecht nodig. Bij de informatie van de bank stond deze Notariële Diensten aanbevolen. Heb deze dienst als een fijne snelle manier van werken ervaren!

korrekt en supersnel

Had geen ervaring met zoiets als een verklaring van erfrecht, en wou eerst gewoon naar een notaris toegaan, maar ben eens gaan zoeken op internet en kwam hier terecht wat allemaal keurig en snel werd behandeld ook mijn telefonische vragen. Niets anders dan complimenten, een voorbeeld voor velen. ik kan ieder aanraden indien nodig hiermee kontakt te zoeken, en ook voor beaalbare prijzen, die vooraf bekend zijn

complexe materie snel afgehandeld

Goede uitleg . stap voor stap benadering en voor een redelijke prijs de akte ( digitaal ) ontvangen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Prima geholpen

Vlot en netjes geholpen met steeds een mail tussendoor met de stand van zaken.

• Gemak

Zeer correct en adequaat!

Het contact verliep uitstekend! Ik werd zeer punctueel op de hoogte gehouden van de vooruitgang.

Snel en goed geregeld

Steeds op de hoogte gehouden, accurate afhandeling

Vlekkeloos.

Was een eenvoudige opdracht. Heldere communicatie. Tijdig en volledig volgens afspraak uitgevoerd. Scherp tarief (goedkoopste van alle aanbiedingen) .

Snelle, duidelijke afhandeling.

Vlot en duidelijk geholpen. Duidelijke informatie bij elk te nemen stap.

Probleemloos

Ik schrok wel een beetje van de kosten van notariele werkzaamheden. Het ging om een standaard recht-toe / recht-aan situatie. De kosten bij Notariele diensten lagen ver onder de normale prijs. Dus geprobeerd. Ik heb geen enkel probleem ervaren. Alles verliep prima. Ik hoefde er niet eens de deur voor uit.

• Gemak

Helder en goede communicatie.

Goede informatie. Zodat de aanvraag prima verloopt. Heel fijn dat er regelmatig gemaild wordt over de stand van zaken.

• Gemak

Globaal een goede opzet, maar schiet toch tekort

Handig en overzichtelijk, alleen in mijn geval met 2 andere dwarsliggers ontbreekt het advies op maat. Daarom hebben wij nu welliswaar een budget pakket, maar waar wij de erfenis nog niet direct kunnen volmachten.

Helemaal TOP!

Ik heb een Verklaring van Erfrecht online geregeld via Notariële Diensten. Dit ging heel gemakkelijk en was snel geregeld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gebracht van wat de status was en wat er van mij verwacht werd. Dit scheelde mij niet alleen tijd maar ook geld. Ik hoefde niet naar een kantoor te gaan omdat online legitimeren heel makkelijk geregeld werd en qua prijs scheelde het ontzettend veel met andere bedrijven voor hetzelfde document. Toen ik nog een vraag had en belde werd ik heel vriendelijk geholpen.

• Gemak

Over het algemeen vlotte snelle service

Over het algemeen tevreden alleen ontstaat er soms door de vele geautomaitseerdd reacties een minder goed zicht op de stand van zaken.

• Gemak

Snel en duidelijk door procedure geleid.

Een op zich eenvoudige verklaring van erfrecht kan prima op deze manier aangevraagd worden. Er wordt snel gewerkt en de kosten zijn relatief laag.

• Gemak

Online een eenvoudige notariële akte regelen is via deze site erg handig

Aanvankelijk was ik huiverig om een verklaring van erfrecht online te regelen. Gelukkig heb ik het wel gedaan want het bleek helemaal niet moeilijk. Stap voor stap word je door het proces geleid. Je moet wel een beetje zelf uitzoeken en aanleveren uiteraard. De kosten zijn van het begin af aan duidelijk en vallen erg mee. Zeker in corona tijd is deze werkwijze aan te raden. Echt álles gaat online, je hoeft nooit iets buiten de deur te regelen of tekenen.

Snel geregeld

Snel geregeld

• Gemak

Super snel, heel eenvoudig en goedkoop

Zeer snelle reactie op mails. Ook ‘avonds en in het weekend. Telefonisch contact ook prima. Ik heb ingesproken en werd snel teruggebeld. Na het invullen van de papieren werd ik gebeld met een vraag en kreeg ik nog een tip!!

eenvoudig en snel

Goede informatie - beste keus voor een standaard situatie

• Communicatie N.v.t.

Duidelijk en makkelijk

Je wordt snel geholpen, ook wanneer er iets fout gaat.

• Gemak

Goede service en snelle afhandeling.

Verklaring van Executele werd snel geregeld. Enkele keer telefonisch contact, erg klantvriendelijk te woord gestaan. Goede prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl