perfrecte begeleiding

HELDER VANAF HET BEGIN. OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN ELKE STAP VAN HET PROCES , HELDERE UITLEG VOOR IEDEREEN.

Snelle ncorrecte afhandeling

Het betreft hier een verklaring van erfrecht,die we dan ook binnen een redelijke termijn wilden hebben. Dit is ook gebeurt. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Hier trouwens nooit eerder van gehoord tot we eea moesten regelen bij de abn-amro bank. Konden online gelijk aan de slag.

• Gemak

- Snel - Duidelijk - Weinig werk aan - Uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang - Prima prijs

Snel en simpel geregeld

Snel en simpel, alles via internet. Dus geen bevestiging op notarieel papier maar een “printje”

Heldere informatie en efficient

De informatie was helder, evenals de terugkoppeling tijdens het proces.

Vlekkeloze afhandeling

Snel, online en voor een goede prijs

prima, snel, accuraat, financieel gunstig

prima, snel, accuraat, financieel gunstig

Werd goed geholpen

Eenvoudig en duidelijk

Eenvoudig en duidelijk

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Gemakkelijk, snel en niet duur.

In mij geval was het een eenvoudige procedure. de gestuurde mails waren duidelijk en de in te vullen bestanden waren ook eenvoudig. had geen idee hou het zou gaan lopen maar kan dit iedereen aanraden.

Prettig en makkelijk

Prettig en gemakkelijk

• Communicatie N.v.t.

Heel eenvoudig en gemakkelijk

Daar ik de benodigde formulieren klaar had liggen ging alles van een leien dakje. De mails gingen heel vlot en de beantwoording ook zodat de hypotheek snel verwijderd kon worden bij het kadaster.

• Gemak

Prima afwikkeling en goede informatievoorziening

Adequate afhandeling. Precies wat is beloofd. Goede tussentijdse status updates Uitstekende prijs/prestatie verhouding

• Gemak

Gestructureerd proces, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Eenvoudig proces, goede systemen en toch telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

• Gemak

Geweldig snelle, efficient en goedkope oplossing

Een prettige, snelle, efficient en goedkope manier om je "simpele" notariële zaken te regelen.

Een prettige ervaring

Alles ging vlot en was duidelijk. Hoefde er niet de deur voor uit. Het legaliseren van handtekeningen via iDIN werkt heel fijn en is gratis. Goede prijs. Een aanrader dus.

Boven verwachting

Eerst gewoon naar een notaris geweest en schrok van de prijs. Vond het eng om online te doen maar dat viel 100% mee. Elk mailtje werd direct beantwoord. Alles heel duidelijk en binnen drie weken een verklaring van erfrecht. Het verschil online of naar een notariskantoor scheelde me 500 euro, dat was zeker de moeite waard.

• Gemak

Prima snel en secuur,, bedankt

Super snel en secuur echt een aanrader,, prima

Prima communicatie!

Fijn dat ik zo goed op de hoogte ben gehouden tijdens het proces. Jammer dat ik uiteindelijk géén echte akte of certificaat ontvang (om feestelijk in te lijsten...) maar slechts een simpele brief!

• Gemak

Snel, to-the-point en redelijke prijs

Snelle en duidelijke communicatie (zelfs via whatsapp), snel antwoord op vragen, duidelijk proces. Afspraken worden prima nagekomen en soms wordt je zelfs verrast door de snelheid. En met een prijs die 2/3 van een normale notaris hanteert (waarbij je momenteel ook nog eens 2 maanden in de wacht wordt gezet voordat er überhaupt een proces wordt gestart) is dit voor dit soort opdrachten een uitstekend alternatief voor een traditionele notaris.

No nonsense, snelle communicatie

Redelijk prijs

Voldeed aan mijn verwachtingen

Ben vol tevreden over het uitschrijven van mijn hypotheek uit het register. In vergelijking met diverse andere notarissen was ik stukken voordeliger uit en werd alles toch keurig via mailberichten (met eventuele bijlagen) afgehandeld.

Snel en accuraat

Het ging snel, het was duidelijk

• Gemak

Snelle afwikkeling met heldere communicatie

Prima dienstverlening, waarbij elke stap in het proces helder en proactief werd gecommuniceerd. In mijn geval een verklaring van erfrecht met meerdere erfgenamen. Zeer snelle afwikkeling met met helder stappenplan. Gemak door identificatie via iDIN.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl