Snelle afhandeling

Snel resultaat en goed bereikbaar. Niks op aan te merken.

• Gemak

duidelijk en to the point informatie gekregen

Goede en duidelijke informatie. Alles kunnen afhandelen via mail, scan etc. Was erg fijn.

Kan bijna niet beter.

Snelle reactie, duidelijk en als het langer duurt wordt er gebeld.

• Gemak

Snelle persoonlijke en betrokken werkwijze

Zeer tevreden, een snelle werkwijze en betrokken bij de cliënt. Ik werd duidelijk en vaak op de hoogte gehouden over de zaak.

• Gemak

vlotte mailwisseling en heldere communicatie

Via de mail, hebben wij de vraag om een verklaring van Erfrecht snel en efficiënt kunnen afwikkelen in een hele emotionele periode van ons leven

Doeltreffend duidelijk goedkoop

Heel duidelijke communicatie, 1x telefonisch contact gehad omdat ik een mail niet goed gelezen had. Zeer snel aldoor een reactie en je werd goed opde hoogte gehouden wat de volgende stap zou zijn. In no time was alles geregeld en ik was 40 % goedkoper uit dan bij een notaris.

Prima met verbetermogelijkheden

Makkelijk online verklaring van erfrecht geregeld. Althans voor de familieleden in Nederland. Vanuit het buitenland (België) ging eea wat moeizaam omdat de extra betaling voor online verificatie moeilijk tot stand kwam. Buitenlandse Visa kaarten werden in de online betaalplatform niet geaccepteerd. Andere betaalmogelijkheden waren er niet.

Zeer snel en vakkundig geholpen

Zeer snel en vakkundig geholpen

Uitstekend geholpen

x

• Gemak

Totaal geen kennis van zaken

Via doehetzelfnotaris.nl bij Notariële Diensten uitgekomen en ik mocht willen dat ik het zelf kon doen want na meer dan 1,5 jaar van het kastje naar de muur gestuurd te zijn hebben we nooit ontvangen waarvoor wij betaald hebben. Uiteindelijk zijn wij genoodzaakt geweest om naar een andere notaris te gaan die wel het document kon aanleveren. Deze dienst heeft geen verstand van zaken en zijn daarnaast ook erg onbeschoft. Wij hebben de helft van de betaling nooit retour ontvangen, wat vreemd is aangezien het document waarvoor wij betaald hebben nooit geleverd is. Voorkom een hoop hoofdpijn en gezeur door voor een notaris te kiezen welke wel verstand van zaken heeft.

• Gemak

Zeer goede ervaring met deze online notariële diensten

Alles wordt via e-mail gecommuniceerd, zoals welke stappen worden ondernomen, wat er van je verwacht wordt, wat zij vervolgens doen en steeds wat de stand van zaken is. Daarnaast is de vergoeding die ze vragen redelijk.

Professioneel en efficient afgehandeld

Het aanvragen van de verklaring van erfrecht was een fluitje van een cent. Alles online afgehandeld, efficient afgehandeld.

• Gemak

heel snel en erg efficient

Het ging om het doorhalen (royeren) van een hypotheek. De instructies waren helder en na elke stap kreeg ik een nette bevestiging. Het verliep allemaal snel en uiterst efficient. En dat tegen een laag tarief.

Uitstekend en snel geholpen

Door omstandigheden is een hypotheek niet uitgeschreven bij het kadaster. Via internet kwam ik bij jullie ren na aanlevering van de benodigde gegevens is het goed geregeld.

Goed, snel en niet duur

Ik ben snel en goed geholpen.

correcte en snelle afwikkeling van zaken

correcte en snelle afwikkeling van zaken

Snelle en duidelijke dienstverlening

Snelle en duidelijke dienstverlening

fantastische service

Ik was vrij laat met het aanvragen van een verklaring van Erfrecht. Gelukkig is het door Uw adequate hulp goed gekomen.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Goed, snel en goedkoop.

Snelle en duidelijke communicatie en ondertekening via iDEN wat ik een groot voordeel vond. In vergelijking tot reguliere notariskantoren in mijn omgeving de helft voordeliger.

Snel en vertrouwd vakwerk

prima dienstverlening door Notariel Diensten . makkelijk en snel

Mijn oude hypotheken laten royeren ging goed , redelijk goedkoop , duidelijk en snel , dus tevreden over deze online Notaris.

• Gemak

Wij zijn uitstekend geholpen.

Prima communicatie en regelmatige terugkoppeling bij elke stap.

Keurig geholpen

Snel afgehandeld en voor een redelijke prijs

Uitstekende services

Simpel om het via internet te regelen.

• Gemak

Precies goed, snel, duidelijk, prima prijs

ND doet precies wat ze beloven, houdt mij goed op de hoogte van elke nieuwe stap, biedt prima prijs en regelt gewoon snel wat ik nodig heb. Geen overbodige franjes.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl