uitstekende, vlotte en adequate dienstverlening

Mijn zin zegt het al

• Gemak

N.D. levert een vlotte en goede dienstverlening

Het was prettig en met weinig kosten samenwerken met N.D.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en gemakkelijk

Heel goed verzorgd en uitstekende communicatie. Grote klasse. Zeker aan te bevelen.

Gemakkelijk en voordelig

Alles via mail geregegld super makkelijk

Wordt netjes geholpen

Na een fout van mij zelf werd dit weer snel goed gemaakt

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Prijs/kwaliteit is top.

Correct. Komt afspraken na. Geeft goede en actuele informatie over het verloop. Kortom een aanrader!

Werkt buitengewoon goed

Uitstekende service.

Alles werd snel en goed geregeld, vragen snel beantwoord en alle tegen een heel scherpe prijs.

• Gemak

snel afgehandeld en goede communicatie

ze houden je prima op de hoogte van de stappen en welke informatie ze nog van je nodig hebben

• Gemak

Geen suffe club maar een fris team met gepassioneerde MENSEN

Buiten het feit dat ik boos en teleurgesteld ben in De AEGON, hebben deze mensen mij super geholpen. ze zijn dan wel aanbevolen door hun en hebben mijn online twijfels meer dan weggenomen. Vanaf het begin liep het lekker soepel en de site laat voor mij niks te wensen over. Tussen door nog een keertje gebeld en kreeg een alleraardigste dame aan de lijn die mij top geholpen heeft. Ik ben niet gesponsord op enige manier dan ook. Dit is gewoon mijn goede ervaring met voor de eerste keer een online notaristeam. En natuurlijk als rechtgeaarde nederlander eerst gegooled, maar idd de goedkoopste (-: Hartelijk dank Peter Ester

prima service!

Snel, correcte en helder infovoorziening en afwikkeling.

• Gemak

Vlekkeloos verlopen proces van verkrijgen van een verklaring van erfrecht

Keurig afgehandeld dossier, snelle verwerking, nette communicatie.

• Gemak

Helder proces en zeer snelle levering

Goede uitleg wat er bij elke stap te verwachten was en wat er verwacht werd. Bevestiging ontvangst van gevraagde documenten/response was steeds los van een vervolgvraag. Hierdoor was het steeds duidelijk of ik iets moest doen of dat ik kon wachten. Kleine kans dus dat we op elkaar aan het wachten waren. In drie dagen een verklaring van executele rond. Snelheid is uiteraard ook afhankelijk van hoe snel je zelf vragen/documenten beantwoord/aanlevert.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en Duidelijk

Ik moest een erfrecht verklaring hebben en heb deze, na het leveren van informatie, redelijk snel ontvangen. Elk stap werd duidelijk vermeld. Heel transparant.

Snel vlot en duidelijk

Er was een side die erg duidelijk was en goed in te vullen. We werden snel geholpen.

• Met welk product heeft u ervaring? Testamentservice
  • Communicatie N.v.t.

Fantastisch!!!!

Snel en correct geholpen met een verklaring van erfrecht en ruim 500 euro goedkoper dan mijn eigen notaris

Waren prima

Een duidelijk stappenplan, voldoende informatie. Daarnaast werden wij direct geïnformeerd per mail als er fase afgesloten was of als er nieuwe informatie binnen gekomen was.

Soepel en vlot.

Prima gegaan.

Vlot geregeld

Duidelijke communicatie

Snel en behulpzaam

Ondanks veel verdriet snel en accuraat geholpen door de medewerkers van het bureau.

• Gemak

Prima! Geen problemen en goed geholpen bij telefonisch contact.

Invullen van wat ik nodig had was eenvoudig. Goed op de hoogte gehouden van het proces. Daar waar het wachten op de volgende stap een maand duurde werd ik bij telefonische navraag goed op de hoogte gebracht van waar dat aan lag.

• Gemak

Heel makkelijk te regelen voor een prima prijs.

Slechts drie gegevens moeten aanleveren en verder niets hoeven regelen. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat ik ook graag een bewijs van uitschrijven van het kadaster zelf had gehad.

• Gemak

goede service zonder weinig gedoe

Tegen een laag tarief en eenvoudig een notariële akte verkrijgen

• Gemak

Het is veel goedkoper dan een gewone notaris inschakelen. Dat is het voordeel. In mijn geval (uitschrijven hypotheek bij kadaster) duurt dat een paar weken, maar dat is geen enkel probleem. Geen gewichtige gesprekken bij een notaris maar gewoon even geduld en dan betaal je 90 euro ipv 500,-. Deze online notaris vond ik via de website van Vereniging eigen huis. Taak : bij het aflossen van een hypotheek heb je nog altijd een contract met de bank. Dit vertelt de hypotheekadviseur je niet. Om het echt op te heffen moet de hypotheek nog bij het kadaster worden doorgehaald en daarvoor heb je een notaris nodig.

Utrecht

ja

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl