Mijn zin zegt het al
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was prettig en met weinig kosten samenwerken met N.D.
Een goede dienstverlening vinden wij belangrijk. Dank voor uw beoordeling en dit compliment. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel goed verzorgd en uitstekende communicatie. Grote klasse. Zeker aan te bevelen.
Grote klasse is een groot compliment. Dank u wel daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles via mail geregegld super makkelijk
Na een fout van mij zelf werd dit weer snel goed gemaakt
Correct. Komt afspraken na. Geeft goede en actuele informatie over het verloop. Kortom een aanrader!
Alles werd snel en goed geregeld, vragen snel beantwoord en alle tegen een heel scherpe prijs.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ze houden je prima op de hoogte van de stappen en welke informatie ze nog van je nodig hebben
Buiten het feit dat ik boos en teleurgesteld ben in De AEGON, hebben deze mensen mij super geholpen. ze zijn dan wel aanbevolen door hun en hebben mijn online twijfels meer dan weggenomen. Vanaf het begin liep het lekker soepel en de site laat voor mij niks te wensen over. Tussen door nog een keertje gebeld en kreeg een alleraardigste dame aan de lijn die mij top geholpen heeft. Ik ben niet gesponsord op enige manier dan ook. Dit is gewoon mijn goede ervaring met voor de eerste keer een online notaristeam. En natuurlijk als rechtgeaarde nederlander eerst gegooled, maar idd de goedkoopste (-: Hartelijk dank Peter Ester
Dank u voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat uw twijfels om dit soort zaken online te regelen weggenomen zijn en uw compliment over de collega die u gesproken heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, correcte en helder infovoorziening en afwikkeling.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Keurig afgehandeld dossier, snelle verwerking, nette communicatie.
Goede uitleg wat er bij elke stap te verwachten was en wat er verwacht werd. Bevestiging ontvangst van gevraagde documenten/response was steeds los van een vervolgvraag. Hierdoor was het steeds duidelijk of ik iets moest doen of dat ik kon wachten. Kleine kans dus dat we op elkaar aan het wachten waren. In drie dagen een verklaring van executele rond. Snelheid is uiteraard ook afhankelijk van hoe snel je zelf vragen/documenten beantwoord/aanlevert.
Dank voor uw deze mooi beoordeling. Drie dagen voor een verklaring van executele is zeker snel. En u geeft terecht aan dat de snelheid inderdaad mede afhankelijk is van de snelheid van uw reactie. Dank ook voor uw snelle reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik moest een erfrecht verklaring hebben en heb deze, na het leveren van informatie, redelijk snel ontvangen. Elk stap werd duidelijk vermeld. Heel transparant.
Er was een side die erg duidelijk was en goed in te vullen. We werden snel geholpen.
Dank voor deze positieve beoordeling en dat de site van DoeHetZelfNotaris ook goed duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en correct geholpen met een verklaring van erfrecht en ruim 500 euro goedkoper dan mijn eigen notaris
Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een duidelijk stappenplan, voldoende informatie. Daarnaast werden wij direct geïnformeerd per mail als er fase afgesloten was of als er nieuwe informatie binnen gekomen was.
Dank u wel! Fijn dat u onze communicatie ook zo op prijs stelt. Goede communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima gegaan.
Dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie
Dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ondanks veel verdriet snel en accuraat geholpen door de medewerkers van het bureau.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij realiseren ons dat er groot verdriet is en vinden het belangrijk daar rekening mee te houden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Invullen van wat ik nodig had was eenvoudig. Goed op de hoogte gehouden van het proces. Daar waar het wachten op de volgende stap een maand duurde werd ik bij telefonische navraag goed op de hoogte gebracht van waar dat aan lag.
Slechts drie gegevens moeten aanleveren en verder niets hoeven regelen. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat ik ook graag een bewijs van uitschrijven van het kadaster zelf had gehad.
Tegen een laag tarief en eenvoudig een notariële akte verkrijgen
Het is veel goedkoper dan een gewone notaris inschakelen. Dat is het voordeel. In mijn geval (uitschrijven hypotheek bij kadaster) duurt dat een paar weken, maar dat is geen enkel probleem. Geen gewichtige gesprekken bij een notaris maar gewoon even geduld en dan betaal je 90 euro ipv 500,-. Deze online notaris vond ik via de website van Vereniging eigen huis. Taak : bij het aflossen van een hypotheek heb je nog altijd een contract met de bank. Dit vertelt de hypotheekadviseur je niet. Om het echt op te heffen moet de hypotheek nog bij het kadaster worden doorgehaald en daarvoor heb je een notaris nodig.
ja
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl