Omdat de hoge tarieven die doorgaans voor relatief eenvoudige administratieve handelingen door notarissen in rekening worden gebracht,ging op internet op zoek of zo'n administratieve handeling als een royement van een zgn. opeet-hypotheek niet voordeliger kan. In eerste instantie wat terughoudend vanwege het echt lage tarief. Je denkt dan toch klopt dit wel, maar niet geschoten is altijd mis. Aanlevering van benodigde stukken konden eenvoudig worden geupload en op eventuele vragen werd altijd snel gereageerd. Eigenlijk was het allemaal geregeld voor dat ik er erg in had. Zo kan het dus ook! Snel, doelmatig en voordelig.
Goede informatie waardoor goed op de hoogte van de in en outs Snelle reacties op mail
zeer tevreden over de dienstverlening
Snelle reactie op mijn vragen per e-mail en per telefoon. Zaken werden prima geregeld. Veel online maar bij onduidelijkheden prima beantwoording.
Van aanvraag tot voltooing een efficiënt proces met fatsoenlijke prijs. En dat allemaal digitaal geregeld. Prima!
Goede en duidelijke uitleg. Goede communicatie
Snel, duidelijk en zorgvuldig
Ik heb het erg op prijs gesteld dat ik van elke stap op de hoogte werd gehouden.
Plezierig contact en snel antwoorden op vragen
Ik ben adequaat geinformeerd over alle stappen die ondernomen werden. Na inlevering van de benodigde stukken werd alles snel afgehandeld.
In mijn zoektocht naar een goedkope en juiste akte van erfrecht kwam ik hier terecht. De website is duidelijk en makkelijk. Verbeterpunt: een reminder in de mail en in account dat nog een handtekening gezet moest worden anders vertraagt dit het proces
Dank voor uw reactie. Wij zullen intern onderzoeken wat we kunnen verbeteren naar aanleiding van uw feedback. Met vriendelijke groet, Niek Kuster - Directeur
Prima alles goed geregeld en duidelijk.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Per stap steeds goed geinformeerd. Ook over de vervolgstappen.
Dank voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stappen waren duidelijk uitgelegd en ik kreeg altijd een snelle reactie terug.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij doen ons uiterste best snel te reageren als er vragen zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring met Notariële Diensten is top!! Voor het doel waarvoor ik Notariële Diensten nodig had (Het afgeven van een verklaring van erfrecht) was dit exact de juiste partij om mee samen te werken. In mijn geval ging het om een standaard casus zonder toeters en bellen. (als dat anders is dan kun je beter een "reguliere" notaris nemen.) De voorwaarden zijn vooraf helder en duidelijk uitgelegd. Als je daar aan voldoet dan kan Notariële Diensten tegen een scherp tarief in zeer korte tijd het gevraagde leveren. Mijn procedure verliep van het begin tot het eind minder dan 14 dagen!! Wat verder in de huidige tijd erg van belang is vanwege Covid-19 is dat de hele procedure digitaal wordt uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw TOP beoordeling! Fijn dat uw aanvraag binnen 14 dagen afgerond was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
had verwacht dat het een langdurige communicatie zou worden, viel ontzettend mee.
Royeren van hypotheekakte: goede terugkoppeling en gemaakte afspraken worden nagekomen
Snel, eenvoudig en met duidelijke updates
De gang van zaken was duidelijk omschreven
We hadden een verklaring van erfrecht nodig Via doe het zelf notaris hebben we deze laten maken We zijn hierdoor veel minder tijd kwijt geweest gezien we helemaal niet bij de notaris op kantoor zijn moeten komen Het isenrificeren via de bank ging heel makkelijlk Het verloopt ook lekker vlot Kosten totaal €321,50
Snel, efficiënt en gemakkelijk!
Het kostte weinig moeite om het verzoek tot doorhaling van de hypotheek te doen. Van elke stap in het proces op de hoogte gehouden en echt in grote snelheid het resultaat gekregen. Een zeer prettige ervaring!
Je wordt goed geïnformeerd en men is goed bereikbaar. Vergeleken met andere notarissen is de prijs ok.
We zijn via de bank bij notariële diensten terecht gekomen. Alles werkzekerheid vlot toegestuurd en werd duidelijk uitgelegd. Afspraken werden goed nagekomen, kortom wij zijn zeer tevreden!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat onze uitleg duidelijk was en uiteraard komen we afspraken na. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goed geholpen
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl